60890
-
elég volt a WOT-ból
?! Mit kezdesz majd? Klánod van már? HTO-ból hányan jönnek?
-
hála istennek!Folyamatos gondom van a patchek frissitésével,legalább ezzel letudom.Miért nem vettem ki szabadnapot 15-re is.:) -
Boncmester #21784 Írták, hogy valszeg 20-a előtt lesz kapható. Amúgy meg ha az 576 megkapja 14-én akkor gondolom a CDG is, mert felteszem, 1 szállítmány jön majd. -
Bőven van még idejük kitenni hírbe, hogy mikortól lehet átvenni. Úgyis kb ugyanakkor mint az 576nál. Meg aztán nicns semmi, ha épp 18-19 környékétől mehetsz csak érte. -
nowan #21782 Mi a probléma? Early Accesst el lehet kezdeni nélküle is. Nekem bőven ráér a kiszállítás év végéig. -
Johika #21781 http://cdgalaxis.hu/star-wars-the-old-republic
csgalaxisnal ez van -
Emberek az 576-on kint van hogy 14. én el lehet hozni a játékot.. bazeg a CD galaxison semmi... hihetetlen -
nowan #21779 Szerintem nagyon sok. Mondjuk 50-100 biztosan. -
gondolom azt még mindig nem lehet pontosan tudni hogy hány játékos lehet ILUM-ban. -
nowan #21777 Gyakorlatilag egy vonalban vannak a pontok, de elég széles és dombos a map ahhoz, hogy ne lehessen teljes szélességű frontvonalat tartani. Mindig lesz hátbatámadás. -
Chris #21776 Köszi, na vmi ilyesmi részletességű dologra apelláltam.
Braiking, köszi a videót is, így már egyértelmű.
Szóval akkor az 5 db ellenőrző pont úgy néz ki, hogy 1-1 empire és republic főbázis, vmint 3 középső lépegetős pont? Ennyi lenne? Ráadásul mindez egyvonalban, hogy az agyatlan zergelést ösztönözze?
A warzoneok miniatűr mérete meg gyenge design-ja után abban reménykedtem, hogy ez nagyon jó lesz, de rettentő ötlettelen így elsőre.
-
t0xikus #21775 igen meg. jégerezés után nem kellett volna abszintra váltani majd vissza:D -
Boncmester #21774 Arról nekem van fotóm :D
A köztársasági csaj megvan? :D -
Pacho #21773 És sem az építész sem a kínai nem kavart be? -
az megvan, hogy elkezdtunk masszivan abszintozni? es ahany pultos, annyifelekeppen kaptuk... -
t0xikus #21771 neked legalább van kevés emléked. nekem annyi,h vaskapuban ivás, még jól vagyok -teleport- sétálok blaha felé -teleport- felkelek otthon reggel:D -
erre en sem emlekszem, azert lepett meg
nem torlom ki oket, jok lesznek a kovetkezo sg... szoval guild talira :D
tox: semmi extra, fekszel a padon :) -
Tyrpak #21769 De jó nektek, én tegnap este 10-től tudtam tesztelni, félöt felé azt mondtam, hogy jó, egy órát azért aludni kell munka előtt. -
Boncmester #21768 LOL, na azokat a videókat tüntesd el :D
Valami brokkolit hozott az egyik csaj, akinek szülinapja volt, ha jól rémlik. De eléggé kevés emlékem van már a vaskapu végéről is :D Mellesleg még most is másnapos vagyok... -
Bhalage #21767 nem ILLUM NEM ILLIUM HANEM ILUM! KURVAK! -
t0xikus #21766 he?:D -
-
nowan #21764 1-1 bázis és köztük 3 "csomópont" a lépegetőkkel.
A bázisokon két nagy ágyú van. Támadóként rakétavetővel szétlőhetők, védőként egy konzol használatával kell javítani őket.
A csomópontokon 3 ellenséges lépegetőt kell rakétavetővel kilőni kb. 1 percen belül a foglaláshoz.
A rakétának 10 sec a CT-je és egy piros fénycsík mutatja mindenkinek hogy lőni fogsz.(olyan, mint a lootnál) Szóval van esély a védekezésre.
Sikeres foglalás után kb. 5 percig védett lesz az állás, nincs azonnali csiki-csuki.
A térkép nagy és dombos, simán lehet speederrel is percekig osonni benne. Plussz 2-3 taxiállomás is van. -
vegigmasztam oda vissza az egesz helyen, es egy darabot nem talaltam, ugyhogy szerintem kivettek -
te figymar talaltam ilyen furcsa videokat a telefonomban, amelyekben tobbek kozott szerepel egy bebaszott toxi, egy vigyorgo boncmester, es egy baszottnagy pluss brokkoli.
ez igy wtf? -
Chris #21761 Köszi. És mi van akkor ezzel a rakétavetős marhasággal, amiről olvastam? Kivették belőle, vagy csak minimális szerepe van?
-
Johika #21760 Nekem is BH powertech jott be a legjobban, a masik SI assassin -
Boncmester #21759 Ja, bocs, nem tudtam, hogy ha eldöntöm, hogy SW leszek, akkor már nem változtathatom meg :P
Amúgy az SW nem jött be, a Sorci meg nagyon, de annyira OP a BH, hogy nem lehet kihagyni. És a guildben meg lesz 15 Sorcerer, és csak 6 Powertech, szóval így nagyobb lesz a balance. -
DragonKnight #21758 Volt olyan elvetemült valaki hogy maradt a ma reggeli nagy tánc idejére? -
DragonKnight #21757 Nálam pl követelmény lesz mind a nyolc kaszt felhúzása max szintre. Nem vagyok nagy altoholic de ez most kivétel lesz! -
dede :)
csak siman kozel kell allni x ideig, es foglalja automatice
folyamatos a dolog, tehat nincsenek korok
amint belepsz (betaxizol) a teruletre, kapsz 5 kuldetest mind az 5 ponthoz 1et), vagy azt, hogy foglald el, vagy azt hogy vedd meg
ez egy kulonallo, zart terulet, ahova taxival lehet bemenni, en sima bejaratot nem talaltam
este tolok fel par kepet -
Még jó hogy ilyen határozottan eltudod dönteni mi leszel. Elsőnek elkezdted hogy SW lesz a mained majd megváltoztattad SI Sorc-ra most meg BH Powertech. Mikor indul a játék lehet IA leszel ??
-
Boncmester #21754 Én is kipróbáltam a BH-t, és bizony Powertech leszek a sorc helyett. Nagyon OP a Trooper és a BH is. -
Chris #21753 No, akkor az end-game content, vagyis Illum foglalásának mechanikáját végül nem nézte meg senki?
-
DieHard #21752 Kinek mi a gyors :) A mob respawn kicsit gyorsabb :(. amugy instákba vagy hogy is hivják itt, mi fészkes fenének van respawn? -
Boncmester #21751 Jah, én is simán elmentem pl Ilumra tegnap este lvl 24-en. Az más kérdés, hogy amint kiléptem a táborból, kb a térkép másik feléről rámaggróztak a mobok, és levágtak. De az pl hatalmas pálya, ahogy hoth, tatooine, stb is azok, és össze vissza mehetsz rajta. -
Úgy néz ki nálam is telefonálás lesz ebből... **** ****** ****** ****** ***** *** ****** *******!!! És különben is: grmblh!!!
De a game jó, szerezzétek be! :) -
DragonKnight #21749 Éppen ellenkezőleg igen igen barátilag gyors a quest respawn. Aki EQ-n szocializálódott az gondolom tudja ezt értékelni :D -
ShaiHulud #21748 fu rovid, de temaba vag. ac:rev talan kitart jovohetvegeig :) -
AC, egyértelmű.