60869
-
Akkor inkább azt kérdezem mi a különbség commando és vanguard között ? :S -
Junger #21804 Én a bh powertech advanced prototype-ra vok kíváncsi. -
Egyáltalán nem számít melyik op vagy melyik nem, úgyis rengetegszer lesz még balanszolva. -
Emberek, a troopert pont nem volt lehetőségem kipróbálni, de én a vanguard ágra gondoltam, az mennyire op? -
Írtam a supportnak, hogy nem tudok kommunikálni a telefonos kollégával, igazolhatom e magamat a bescannelt okmányaimmal.
Kaptam is rá választ.... ugyan azt a robot sablon levelet amit eddig is meg amit mindenki kap :D.... mail support nincs "mariskanéni" nyomogatja a válasz gombot és másolgatja a sablon szöveget ctrl+c ctrl+v..
nice!
-
Ma nem sokat leszek ts en viszont holnap este talán többet de ha van kérdés tedd fel itt. Van itt rengeteg ember aki nálam sokkal többet tud a játékról és szívesen válaszol.
Jelenleg nem nagyon tudsz mellényúlni a class választásnál mindegyikkel baromi élvezetes fejlődni a story miatt. Az, hogy 50 en mi lesz OP senki sem tudja de itt arany lőszer nincs az tuti
-
Az lehet,pont amiatt mentem hozzátok fel TS-re,hogy itt te vagy a házigazda,akkor tuti többet tudsz a játékról,mint én.:)
-
Boncmester #21798 LOL :D -
-
Láttalak múltkor TS-ünkön csak mire áthúztalak volna eltüntél. Én is Empire oldalon kezdek régi WAR-os klánba nevüket nem írom le mert még mindig nem barátkoztam meg vele :) de ha érdekel akkor az előttem szólónak az aláírásában benne van. -
Boncmester #21795 Pedig akkor még ott voltál.
A pultos csajszinak volt egy köztársasági jel a csuklójára tetóválva (a másikra meg hogy nyugalom, vagy valami hasonló faszság), és star warsos fölsője volt. De azt mondta, ő nem szereti a birodalmat :( -
De rájöttem valamire.Szerintem amit most DVD-n magkapunk,már a gépemen van...franc abba a corrupted file-ba,folyamat repair-t kér és nem engedi a patch-eket felrakni.
Remélem 14-én nem lesz gondom. -
A wotnak már nyáron vége volt,azóta tengek-lengek.Egy volt Wow-os barátom hívta fel a figyelmem a játékra és hála ég ki is tudtam próbálni.
2 kari lesz kapásból,mivel asszonykával húzok egy karit,az ő időbeosztásával és lesz egy másik,amit a saját tempómban.
Birodalmi oldalon fogunk játszani,már találtam is egy klánt,remélem megfelel az elképzelésünknek.
A HTO szétesett,pont ma beszéltem egy kollégámmal,akiről kiderült,hogy klántársam volt a HTO-ban.:D kicsi a világ.:)
Nemtom hányan jönnek onnan,inkább a wow-ból jönnek a régi barátok vagyis remélem. -
t0xikus #21792 asszem valamiről lemaradtam:D -
gabor696 #21791 Tévedés, mert ha kijön a game 20. án akkor be kell írnod az új "cd key-t" különben nem tudsz tovább játszani. -
Boncmester #21790 Hát egy ideig nem merek a vaskapu közelébe menni, de valamikor azért meg kell próbálni átcsábítani a sötét oldalra :D -
ok, mikor latogatjuk meg? :D -
Boncmester #21788 Sajna nincs, de mondjuk ő megtalálható a Vaskapuban gyakran gondolom. Király volt a star warsos felsője is :D -
megvan, rola van kep? -
elég volt a WOT-ból
?! Mit kezdesz majd? Klánod van már? HTO-ból hányan jönnek?
-
hála istennek!Folyamatos gondom van a patchek frissitésével,legalább ezzel letudom.Miért nem vettem ki szabadnapot 15-re is.:) -
Boncmester #21784 Írták, hogy valszeg 20-a előtt lesz kapható. Amúgy meg ha az 576 megkapja 14-én akkor gondolom a CDG is, mert felteszem, 1 szállítmány jön majd. -
Bőven van még idejük kitenni hírbe, hogy mikortól lehet átvenni. Úgyis kb ugyanakkor mint az 576nál. Meg aztán nicns semmi, ha épp 18-19 környékétől mehetsz csak érte. -
nowan #21782 Mi a probléma? Early Accesst el lehet kezdeni nélküle is. Nekem bőven ráér a kiszállítás év végéig. -
Johika #21781 http://cdgalaxis.hu/star-wars-the-old-republic
csgalaxisnal ez van -
Emberek az 576-on kint van hogy 14. én el lehet hozni a játékot.. bazeg a CD galaxison semmi... hihetetlen -
nowan #21779 Szerintem nagyon sok. Mondjuk 50-100 biztosan. -
gondolom azt még mindig nem lehet pontosan tudni hogy hány játékos lehet ILUM-ban. -
nowan #21777 Gyakorlatilag egy vonalban vannak a pontok, de elég széles és dombos a map ahhoz, hogy ne lehessen teljes szélességű frontvonalat tartani. Mindig lesz hátbatámadás. -
Chris #21776 Köszi, na vmi ilyesmi részletességű dologra apelláltam.
Braiking, köszi a videót is, így már egyértelmű.
Szóval akkor az 5 db ellenőrző pont úgy néz ki, hogy 1-1 empire és republic főbázis, vmint 3 középső lépegetős pont? Ennyi lenne? Ráadásul mindez egyvonalban, hogy az agyatlan zergelést ösztönözze?
A warzoneok miniatűr mérete meg gyenge design-ja után abban reménykedtem, hogy ez nagyon jó lesz, de rettentő ötlettelen így elsőre.
-
t0xikus #21775 igen meg. jégerezés után nem kellett volna abszintra váltani majd vissza:D -
Boncmester #21774 Arról nekem van fotóm :D
A köztársasági csaj megvan? :D -
Pacho #21773 És sem az építész sem a kínai nem kavart be? -
az megvan, hogy elkezdtunk masszivan abszintozni? es ahany pultos, annyifelekeppen kaptuk... -
t0xikus #21771 neked legalább van kevés emléked. nekem annyi,h vaskapuban ivás, még jól vagyok -teleport- sétálok blaha felé -teleport- felkelek otthon reggel:D -
erre en sem emlekszem, azert lepett meg
nem torlom ki oket, jok lesznek a kovetkezo sg... szoval guild talira :D
tox: semmi extra, fekszel a padon :) -
Tyrpak #21769 De jó nektek, én tegnap este 10-től tudtam tesztelni, félöt felé azt mondtam, hogy jó, egy órát azért aludni kell munka előtt. -
Boncmester #21768 LOL, na azokat a videókat tüntesd el :D
Valami brokkolit hozott az egyik csaj, akinek szülinapja volt, ha jól rémlik. De eléggé kevés emlékem van már a vaskapu végéről is :D Mellesleg még most is másnapos vagyok... -
Bhalage #21767 nem ILLUM NEM ILLIUM HANEM ILUM! KURVAK! -
t0xikus #21766 he?:D