60869
  • DragonKnight
    Ha ráviszed az inventory-ban az egér kurzort az itemre akkor mutatja az összehasonlitást a te rajtad levő itemmel. Az user interface opciók között be lehet állitani hogy mutassa az emellett még az éppen aktuálisan aktiv (melletted levő, nem messze mondjuk boltban szöszmötölő vagy questelő) companionra is, és akkor két popup ablak lesz az egér kurzor mellett.
  • Caliph
    na igy a béta végével a SAJÁT véleményem:
    kellemes csalódás szinte minden téren. 1 hibát tudnék felróni neki mégpedig a voice actingot. A fő karakterszál kivételével teljesen felesleges volt máshova berakni. Inkább már elnyomogattam,főleg amikor olyan karival mentem aminek a kezdőbolygóját már egy másik karival végigtoltam,utánna meg persze szintén a közös bolygók jönnek.
    Pvp terén kellemesen szórakoztam,bár a huttball nem lesz a kedvenceim között.
    A companion rendszer nagyon nagyon tetszik,az itemkezelést még kicsit javitanám pl ha ráviszem az egeret mutassa a saját és a comp. cuccával való összehasonlítást is ne kelljen külön a comp tabra kapcsolnom.
    Űrharc: egyszerű és kellemes kikapcsolódás.Remélem fejlesztik majd a következő kiegekben(esetleg átvenni az irányitást pl a nagyon régi kedvenc rogue squadron mintájára)
    Fpt nem próbáltam eleve pvp szeróra mentem,mert ez érdekel leginkább.
    Összeségében 85%ot adnék rá,de ez csak több lesz majd a megjelenő tartalmakkal.
    Mindez a SAJÁT véleményem biztos lesz aki másként látja.
  • Tatyla
  • Boncmester
    Nekem CE-m van, de csak kristályt kaptam, a CE shopba se engedett be. Gondolom nem is fog addig, amíg nem aktiválom a CE-t véglegesen.
  • Tyrpak
    Első postaláda:
    Csak a pre-order kristályt kapták meg az emberek, vagy akinek pl CE vagy DDE volt, az megkapta a többi baromságot is?
  • ShaiHulud
    mostani betasok, nem kaptak meg mar most? mert en pl megkaptam a color crystalt a betaban is, ami a standard preorderhez jart. a deluxeosok nem kaptak meg a tobbi cuccot mailben?
  • mnorbi
    tudom ez nem rift , de ott lehetet hasznalni ahogy eljutottal az elsö posta ládához , hátha itt is D
  • Omlás
    Mivel előnynek minősülne ha lvl 1-en már használhatnád kb 99%, hogy majd csak lvl 25-ön tudod használni.
  • mnorbi
    ha levolt irva akkor okes
  • N1ggA
    Én is úgy tudom, hogy csak akkor tudod vezetni, ha megveszed a "jogosítványt" level25-ön.
  • gabor696
    szerinted komolyan mondtam? nem sok minden tudna eltántorítani töle :)
  • Boncmester
    Viszlát!
  • gabor696
    Ez tuti vagy csak gondolod? mert ako uninstall game :D
  • Boncmester
    Ez volt leírva már júliusban is, hogy minél hamarabb aktiválod, annál több early access. Minél régebben használja a BW a pénzed, annál többet kapsz, szerintem okés.
  • Omlás
    Origin nem levonta csak "lefoglalta" a pénzt a kártyán majd pá nap múlva feloldotta az összeget és csak 5 Eur-t vont le. Én is ott vettem ;)
  • ShaiHulud
    en is originen vettem meg oktoberben es csak az 5 eurot vonta le es kaptam hozza preorder keyt.
  • mnorbi
    oke , en is igy gondoltam , de en az originen vettem meg , és 15.000 Ft volt , akkor én hogy kapok preordert ? vágod bejön valaki és 1500 ft ért kap ha ugyi volt és juliusban aktiválta 5 nap earlyt , aki meg megvette szeptemberbe kap 2-3 napot , pedig hazsnálja a Bw pénzét mér 3 hónapja.. ez nagyon nem okés , és igazábol én adtam bizalmat biowarenek nem az aki 1500 ft éert preorderelt.
  • mnorbi
    8k
  • Boncmester
    A képességet, hogy vezethess ilyet, lvl 25-ön kapod meg, és 40K creditbe kerül. Hiába lesz collector's STAP-d, nem fogod tudni addig használni. Maga a STAP meg csak 5K credit, ha jól tudom.
  • ShaiHulud
    dec 20-ig tart az early access, a preorder key csak ennek a kielvezesere hatalmaz fel.

ez jo annak aki nem biztos meg akarja venni igy kap 1500 ftert par napos jateklehetoseget.

jo annak aki tuti megveszi, mert igy elobb nekieshet a jateknak.

jo a biowarenek mert nem egyszerre szabaditja ra a nepet a szerverekre. ami jo nekunk is mert talan nem lesz halott loginserver az elso 2 oraban december 20-an, meg tulzsufolt kezdoteruletek, hala a tobb lepcsos invitenak.

20.-tol csak az jatszhat aki regisztralja a teljes jatek kulcsat is.
  • gabor696
    Csaknem mert akkor át lennék baszva :) én arra számitok hogy úgy lesz ez mint pl rift be ott már lvl1 en is csapathattad a teknöccsel :) mert ha lvl 1 től nem tok stap al csikágózni akkor megbaszta a ló :)
  • ShaiHulud
    jó, de a skillt nem kapod hozzá nem? es a skill a drága a jármű maga nem vészes. ráadásul ezt se használhatod előbb, mint az ingame vásárolt járművet. szal sokallom a 20 eurót pár bóvli itemért, de hát ez egyéni szubjektív döntés mindenkinek :)
  • Boncmester
    Igen, 2014.12.31-ig lehet tolni 1500 ft-ért :) Ez az új Bioware üzleti modell :D
  • Jabar
    nem after access hanem early access, ennyi :p
  • Tatyla
    simán akkor fogom :DDDD
  • Ozzyehh
    Atya isten, NAPI BEST.. emberek, az earlyvel 31 ig lehet tolni, kész vége, :DDDDDDDDDDDDDDDD meghaltam
  • gabor696
    Én úgy tudom hogy 20-ig lehet early t tolni, de cáfoljon meg valaki ha nem így van.
  • mnorbi
    én ugy tudom hogy az early acessel 12.31 ig lehet tolni , addig ráér beirni is a kodot.
  • gabor696
    Csak a STAP az ami érdekel, lejártam a lábam beta alatt is :P
  • Omlás
    Leírás alapján ingame "fényképezőgép" :D
  • ShaiHulud
    20 euro par ratyisagert? :)

btw ha mar deluxe, lehet tudni hogy azok az itemek miket tudnak? par egyertelmu, de pl a holocam mit tud?
  • gabor696
    Azt tudom, hogy nem lehet beszámítani de most az az 1500ft már nem oszt nem szoroz :) múlt héten vettem már 1et másik accom ra akkor még volt, csak öcsémnek is kell 1 deluxe meg barátomnak is kéne még venni 1et.

Kösz
  • Boncmester
    Simán szerintem, csak nem fogod tudni beszámítani a deluxe-ba a standard pre-order árát. Feltéve, ha egyáltalán jut deluxe neked.
  • gabor696
    Azért került ide mert az sokkkkkkal jobb mint az sw nem tudtad??? :)

Más, lehet hogy volt már itt de nem találtam semmi érdemi inf et róla hogy azt meg lehet e csinálni szerintetek hogy van 1 standard pre order es accom és rájöttem hogy nekem deluxe kell akkor meg tom azt csinálni hogy ha majd megjön a végleges kulcs a deluxe hoz (nem a pre order key) akkor hozzá tom szerintetek csapni a standard hoz azaz upgrade elni?
  • Omlás
    Ide summolják ms-el
  • Torzonborz
    hogy jön ide a diablo ? oO
  • Omlás
    Én már nem foglalkozok velük :D preorderes accom megy a levesbe, a teljes játék kulcsát majd egy másik acchoz addolom aztán csókolom.
    Dehogy mondom vissza attól, hogy a support béna a játék még jó :]]]...
  • darth devil
    Nagyon durván ugyanaz mint a mercenary és a powertech között. :D
    Vanguard az tank/dd a trooper meg healer/dd. A vanguard sima puskával tolja, a commando meg baszott nagy ágyúval.
  • BoneDragon
  • gosumofo
    Ebből olyan szopások lesznek mindenkinek előbb utóbb.. mondjátok le az előrendelést és üljetek a seggeteken a diabloig.