60869
  • doggy90
    jaja, remeknek remek, de valljuk be, nem nekunk szol. : )
  • BoneDragon
    De legalább cd galaxisnál egy remek kis faq-t állítottak össze.
  • j0nNyKa
    ez így van, az a karakter tényleg ronda

CE-t meg én sem vennék annyiért, fölösleges
  • Bhalage
    ha nagoyn sw krizisem lesz lehet mrerendelem meg a force unleashed1-2t tok olcso nekem kimaradtak :D D:
  • TDC Geronimo
  • doggy90
    nekem az a furcsa, hogy az 576 ki tudta irni mikortol lehet atvenni a pre-order jatekokat, a galaxis pedig bizonytalansagban tart, es most remegve varom mikor mehetek a gyujtoimert.
  • nowan
    Itt már sokan eldöntötték ezt. Kitől szeretnél véleményt olvasni:
    - Aki úgy gondolta mint te, ugyanazért.
    - Vagy azoktól, akik befizettek rá.
    Egy-két év játék után már nem is lesz olyan komoly a különbség a ráköltött összegben.
  • BoneDragon
    Figyi, van két kezed... :D
  • LaCz
    Csak nekem furcsa hogy 2 hét múlva jön a játék, de ahogy nézem még egy shopban sem lehet előrendelni, ahol régebben árulták a Preorder Boxokat? (pl iPon, 576)
  • TDC Geronimo
    Játszani akarooooooooooook :(
  • doggy90
    szobor, steelbook, naplo, premium csomagolas tobbek kozott.
  • Bhalage
    en a dark IInel v III? :D ig jutottam ott olyan narancssarga szeme volt a karinak szep fekete taskakkal, sztem az adta !! like

amugy johhny tenyleg gecironda
    D:
  • Bhalage
    en kicsit soknak tartom a CE verzioert ezt a penzt....

most vettem meg fel oraja a ac:revelations 13ert szeeep igenyes dobozban. na de ne terjunk el a targytol, sztem ez a tor CE nem tartalmaz annyi plusszt, h megerje... de most komolyan ... egy dolog h mibe kerul, de mit adnak erte?
    http://www.swtor.com/news/news-article/20111021
    szerintetek?
  • TDC Geronimo
    Olyan a dark 5 mint valami zombi :D
  • N1ggA
    Degeci csúnya vagy
  • Cnut
    Ja jó :)
  • MaRee
    Franc nézte meg, csak a 11-re emlékeztem :D :D :D
  • j0nNyKa
    néhány kép utolsó napról
  • nowan
    Így is lehet kerekíteni!
  • MaRee
    cdgalaxis standard edition 11 990
  • Cnut
    Hol láttad 11ért?
  • nowan
    A preorder mellé (ára 1-5k) mellé még kell egy teljes kiadás is majd. Így abban van a 30 nap.
    A CE-t 33k-ra mondja még mindig a galaxis, de preorder nélkül csak ebay vagy amazon ~400€ körül.
  • ShaiHulud
    szerintem a CE joval tobb lesz mint 30k originen 150 euro volt. amugy hol lehet meg kapni dobozos CE-t?
  • MaRee
    Nos én is játszom évek óta egyes játékokkal, de ha lehet választani én inkább a 20-30 ezerrel olcsóbb kiadást választom.Ritkán veszek játékot, ha veszek akkor csak MMO-t. Viszont nem adok ki érte 30-40 ezret, kitudja milyen lesz, kb 5-6 MMO-val besz*ptam már ezt, első pár hét hűdejó, aztán meg rájön az ember hogy kidobott az ablakon tízezer forintot. De még ha tudnám hogy évekig fogok swtorozni, és lenne rá pénzem, se adnék érte harmincat, na de hagyjuk ezt, különbözőek vagyunk.

gameshop.hu-n találtam egy 9900-as verziót, viszont cdgalaxison azt írják, hogy: " A pre-order kiadások nem, de az alapjáték előreláthatóan 30 nap játék időt fog tartalmazni. " Na most akkor mivan?
  • a.carkey
    Amivel akár évekig is játszik az ember, és ugye közben mást úgysem vesz, abból mindig a legjobbat. :)
  • Torzonborz
    még jó hogy jár :)
    http://www.g2play.net/store/MMO-Star-Wars/
    ennél olcsóbban nem tudom be lehet e szerezni
  • MaRee
    Az engem nem érint, nem adnék ki játékért annyi pénzt. Gondolom normál verzióhoz is jár alap 1 hónap játék mint minden MMO-nál ugye?
  • a.carkey
    Mindenki ugyanazt a nőt akarja megdugni, így a stricije ezt kihasználja. :)
  • a.carkey
    33K körül lesz a dobozos CE.
  • MaRee
    Mindenhol ilyen durva drága a játék? Legolcsóbb amit láttam 11ezer még doboz nélkül is..
  • a.carkey
    Hú ez korrekt, mert akkor tudok trükközni, és így ingyen jutottam a játékhoz. Fasza! :)
  • N1ggA
    Most az a South Park szét jut eszembe, amelyikben Cartman lefagyasztja magát, mert vár az új Wii-re :D
  • a.carkey
    Én a nejemtől úgy néz ki kapok egy CEt, így a dobozos simánt vsz nem veszem át. Feltettem a kérdést a supportnak, és a support visszaírt!!!, hogy a early access CE kódot vajon be tudom-e írni a standart mellé, de nem tudom beírni még egyszer, ha már 1x beírtam ua acchoz mást. Ez fasza, mert a jelenlegi lett volna main accom. Most az a dilemma, hogy bevállalom, hogy az early accesseshez hozzáadom majd a jelenlegi CE dobozos kódját, és menni fog az early access és a CE gifteket is megkapom, vagy egy régi accomhoz csatolom a dobozost és csak úgy megy, de akkor le kell mondanom az early accessről. Az ok, hogy a CE preorder kódja nincs meg, ami külön történet, és nem fárasztok vele senkit, mert igazi női performance volt az eltüntetése. Áprilisban meg lesz, az tuti, de akkor már minek? :D
  • Rubint
    Csak kapnám már! :D Még ha az egy méretes zakó is lesz valamelyik wz-ban.
  • N1ggA
    Ezt nem tudtam. A lényeg, hogy élesben majd mindenki megkapja, ami neki jár.
  • Rubint
    Csak azok kaptak, akik preordereltek. Nekem nem preorder accon semmim nem volt.
  • N1ggA
    Lehet, hogy csak azért mert ez a béta volt?! Köze nem volt ahhoz, hogy valaki preorderelt, milyet preorderelt, csak kaptál egy kristályt és kész.
  • mnorbi
    csak kristály , pedig digital ce vettem
  • doggy90
    en is csodalkozom. nem szoktam surgetni az atvetelt, de most alig varom, hogy a kezemben tarthassam a ce-t. remelem a cdg hamarosan nyilatkozik valamit.
  • Rubint
    Na egy kicsit higgadtabb fejjel már körül néztem a fórumon és mit találok:

****UPDATE****

Users can try resetting their password via the EA/Origin account password reset page as a workaround for the time being.

Thank you for your patience.

Szerencsére be is jött. Levél EA-től megkap, password reset, swtor.com-ra belép, mint majom a farkának, örül.

Már csak az early access dátumát várom! :D