60869
-
This Saturday, Dec. 10th, the Forums will become unavailable as we make preparations for launch. When they become available again, you'll notice many exciting changes!
First of all, we'll have many new forums available where you can discuss all aspects of the game, from Crew Skills to PvP. The Guild Hall forums will be expanded significantly and will include new "Looking for Guild" forums, class forums will contain sub-forums for each Advanced Class, and we'll introduce a new Story and Lore forum for discussion of the game's setting and story. To encourage constructive community building, you'll also notice a "New Player Help" forum and a Community section that includes areas for regional check-ins and meetups, all kinds of fan creations and role-playing, and forums for server event organization. These are just some of the new forums we'll be introducing. We're looking forward to all the great discussion!
Another new feature we're implementing is our Community blog, which will appear at the top of www.SWTOR.com/community. We'll use this blog for important community announcements, updates, and to post articles of interest to our community members, so make sure to check it out frequently!
The launch Forums will be a fresh start: all threads, posts, and private messages will be removed and warnings and infractions on your account will be deleted. If you have any special posts or private messages that you would like to save, please do so now! When Early Game Access begins, only those who have redeemed their Pre-Order Code will be able to post on the forums, though everyone will be able to view them. Then, when the game officially launches, only those who have active game time will be permitted to post.
As we move forward, we will continue to improve our community forums. You can expect to see new features that make it easier to find developer posts and several updates to our skin to make everyday use of the forums easier for everyone.
We're very excited about the changes that are coming, and we can't wait to work with you to make the Star Wars™: The Old Republic™ community a great experience for everyone! -
nem a semmiről beszélsz, hanem egy dobozról, we got that 
1. kép nem jelenik meg, csak ha már meg volt nyitva egyszer, úgyhogy linkként itt -
LaCz #21924 Akkor minek hívjam azt, amikor előrendeled a teljes játékot? 10szer leírtam, hogy NEM a preorder boxról beszélek, hanem a teljes játék megrendeléséről. Szemléltetem egy ábrával is:
NEM erről van szó:
Hanem ERRŐL:
-
sofőőőőr ? kicsoda ? :D nem játszom már azzal sem csak nagy ritkán.
aztat majd meglássuk hogy itt meddig maradunk. remélem sokáig . :) -
DragonKnight #21922 Indián lenni óvatos, meg jó ha megvan mind. :D -
Akkor elég 4 kasztot végigtolnod, mert az AC választással az nem ágazik ketté. -
DragonKnight #21920 Az amúgy is meglesz mert a sztori miatt végig akarom tolni az összest. Viszont remélem hogy legalább egy szerveren lehetnek. -
De akkor minden altot húzni is kell rendesen, mert companionből kevés van az elején. Crafthoz meg nem árt. -
DragonKnight #21918 Osztán leteszed a nagyesküt hogy a free hónap végével befizeted és nem mégy vissza tanksofőrnek ?? :D
Olyan tempóban szaporodnak az fórumon az archivumba rakott MMO-k hogy öröm nézni :D
-
Kazagor #21917 Én próbáltam. 8 kari lehet szerverenként, nem accountonként. Tehát akár minden szerveren lehet 8-8 karid. -
aztán guildben minek vagy e heee ? :D -
cain #21915 nyóc kari fér egy accountra, szerintem nem lesz megkötés, hogy ebből hány lehet egy szerveren/oldalon/klánban. -
DragonKnight #21914 Ja azt tudja-e valaki hogy mennyi a max karakter egy szerveren amit indithatsz? Terveznem kell a craft altokat, mert engem teljesen bepalizott a crew skill megnevezés. Azt hittem hogy minden companionnak lehet külön skilleket trainelni és már terveztem a tökéletes supply chain-t de rájöttem hogy szopás van és így kell egy raklap craft alt ide is. -
cain #21913 a sniper ae ága groupban mennyire életképes? lightning speces sorchoz képest mondjuk. főleg highlvl érdekelne. -
Amíg semleges vagy minden színkristályt tudsz használni. +4 endurance? Lóf*sz. -
Én +4-re emlékszem :D -
DragonKnight #21910 No azt nem adom, de úgyse lehet nagy színválasztékból dolgozni. Mert ezen a fekete-sárgán kívül csak a piros volt osztjónapot.
A +3 endurance meg igen is jó dolog amikor +1 és +2 van és az is magasabb szinteken. Persze mikor már lesz +3 meg jobb akkor be lehet állni a piros színű egyen hadseregbe (vagy a takonyzöld verzióba ha éppen jófiút játszik az ember) -
+3 endurance-ért ne add el a lelked!:D -
DragonKnight #21908 A + Endurance azért jól jött nekem, mert hasonló kristályt még venni se lehet azon a szinten csak jóval később. A színe meg nem fájt. -
Kristálytól nemkell hasra esni ám! nekem btw nem is tetszik így nem is használtam:P:) -
cain #21906 game mechanism, mint mindenhol máshol. -
nowan #21905 Szerintem a rögzített látótávolsághoz van köze.
Még egy ok a fűhullám mellett hogy miért kérjük vissza a csúszkát...
-
DragonKnight #21904 ja igen de azt az összes új játékukhoz adják... -
Tényleg ezt már meg akartam kérdezni. Az, hogy a combat textet bizonyos távolságból nem mutatja a targeten a bug vagy ficsőr? :D -
gosumofo #21902 Alatta lévő játékokat olcsóbban veheted meg mellé mint egyébként. -
DragonKnight #21901 Ez kurva jó:DDDDD
Ez a sima DD standard verzió preorderrel az Origintől de ez itt sincs.
Ezer forinttal olcsóbban viszont van preorder esély nélküli ami azt jelenti hogy se preorder kristály se early access
A legjobb az hogy mind a két pozíciót úgy adják hogy +BONUS. Kérdem én mi az a BONUS???
-
ShaiHulud #21900 preorder=teljes jatek. meglett mondva elore hogy preorderek limitalva vannak ha elkelt akkor nem lehet majd kapni egy darabig. -
Mondták limitált számú lesz. Eddig tartottak a készletek nálunk -
ShaiHulud #21898 miazhogy meg? MAR nem lehet :D mar elkeltek, julius ota lehetett, multheten kelt el a legtobb helyen a preorder. -
nowan #21897 Akkor ne hívd előrendelésnek... -
LaCz #21896 Nem a Preorder vételről beszélek, hanem a teljes játékról... -
DragonKnight #21895 Pontosan ez a világ így működik. Ha az útszéli kutyaszart bedobozoljuk adunk hozzá egy certificate-tet és bizonygatjuk hogy ez exkluziv csak nálunk kapható kutyaszar, amiből csak 1000 doboz készült és adjuk hozzá a kutyák családfáját, majd kérünk érte 100k forintot akkor jó reklám mellett nagy esélyes elfog kelleni mind az ezer doboz. Pedig ha nem volna hozzá doboz akkor a vevők nem szednék össze az utcáról.
A CE dobozok pont így készülnek. Szinte senki nem venné meg a gagyi, Kínából jövő szállítással 5 dollárba kerülő anyagokból összerakott tartalmat, ha azt külön meg lehetne venni a trafikban. De így már akár 700 dollárt is ki fognak érte adni az amazon.com-on. -
Nemtom pontosan mi van VIP területen, amihez az extrább kiadások kapnak hozzáférést, de normal edition-nel is hozzájuthatsz egy belépő karszalaghoz. Legalábbis a beta-ban volt potom 1 millió kreditért cantina vendornál. -
Each beta tester played an average of 12 hours over the post-holiday three-day weekend
A sok kocka :D -
Miért? Teljesen egyértelmű, hogy az swtor a wow konkurenciája, és az EA célja, hogy minél több wowost átcsábítson swtorra. Nem nagy hír ez. A számok szép nagyok viszont :) -
Már megint wow, berosálok. -
juj ebből flame lesz :D -
CE annak való, aki annyira fanatikus, hogy bármi pénzt kiad néhány csecsebecséért. Azt senki sem vitatja, hogy ez igazából lehúzás, és nevetségesen drága, de akinek CE kell, az megveszi ennyiért is. Szerintem nem is felháborító, a kapitalizmusban így megy, szóval aki megveszi, az vegye meg, nekem bőven elég a standard edition. -
Még nem lehet előrendelni???? Inkább már nem lehet mert elfogyott mindenütt. Amúgy meg felesleges ezen tanakodni miért ilyen drága a CE, mivel így is elfogyott az összes szal megérte BW-nek :D -
The recent public testing phase of massively multiplayer online role-playing game Star Wars: The Old Republic attracted 2 million volunteers, according to EA. The publisher says more than 725,000 unique players joined the game over the Thanksgiving weekend, making it "one of the biggest beta tests in history." Some 2.4 million gamers had registered in advance on the game's official website, with 2 million later signing up for the public beta.
Testers averaged 12 hours each over Thanksgiving.
The Old Republic publisher shared details of the MMORPG's recent test period at the annual Global Media and Communications Conference hosted by financial services firm UBS. Each beta tester played an average of 12 hours over the post-holiday three-day weekend, says EA, with more than 9 million hours cumulatively played over that stretch.
EA chief financial officer Eric Brown told the conference that this high "pre-registered and built-in" demand for the product would mean a launch advertising campaign considerably different from those for other high-profile EA titles, with the focus instead on attracting new customers for the long term ("two to four years") and the critical percentage of players who renew their subscription from month to month.
The Old Republic is preparing for launch on December 20 in North America and Europe. Some analysts have estimated the game will bring in millions of subscribers, while others suggest declining World of Warcraft subscriptions could boost EA's subscriber numbers, with half of surveyed World of Warcraft players saying they intend to buy The Old Republic.