60869
-
DragonKnight #21966 Hát az a thread gyorsabban nő mint ahogy én átfutom a bejegyzéseit.A sok primitív próbálja feltalálni a spanyolviaszt. Pedig igazán nem értem a gondjukat, az igenis könnyebbség ha nem 27GB-t kell lehúzni hanem csak 8-at. Azt pl nem tudom hogy a német/francia voiceoverek benne vannak-e a béta kliensbe, mert az is tud hozzátenni egy keveset. De a lényeg hogy elindítjuk a patchert mikor mondják osztjónapot. -
nem tudom, bizakodjunk
de amint látod, ezt egy user írta, az meg 90%-ban baromság szokott lenni -
Hát ha tényleg az lesz, akkor ahhoz milyen gép fog kelleni? Ilum képregény incoming. -
DragonKnight #21963 Nekem is csak 20GB de én csak az uccsó két hétvégében voltam benne. A plusz 8GB meg a SW epizódok DVD ripje lesz amit lehet majd nézni miközben sorban áll az ember. :D -
Leszek olyan elvetemült és visszakeresem. :D -
Ezt egy user írta. Arra írtam ,hogy szerintem kamu ez. Lehet ez ilyen kamu méret, mint pl installnál is többet helyet kér, mint amennyit valójában igényel. -
mik azok? te írtad 1 sorral fentebb :D
Ultra settings and HD Textures included most likely as they have been anounced before. -
képet vagy meg sem történt! -
"It will be 27GB fully patched which will happen sometime in the future, 19,4GB should be fine for now.
This will be the patch mentioned before by Devs, will be about 8gigs now.
Ultra settings and HD Textures included most likely as they have been anounced before."
Mondjuk szerintem ez kamu, mindenesetre érdekelne, hogy ténylegesen megnő-e a kliens mérete 8gb-al és, ha igen mik azok. -
Pedig pont tőled olvastam anno még a 40 gigát, de akkor zavar támadt az erőben. :) -
ha igaz akkor remélem némileg jobb textúráktól (is) hízik meg. néha az volt az érzésem hogy pár modellen csak vmi átmeneti textúra van annyira elmosott izének nézett ki. -
soha nem lépte át még a 30-at sem. -
Nekem már az fura volt, hogy nyáron kb 40gigás volt a kliens, béta hétvégékre meg 18 giga lett. -
Hm, ez nálam csak 20 giga és tegnap este még játszottam. Akkor még 7 giga jön, vagy vissza kéne másolnom valamit a green_ előtagú file-okból? De úgy tűnt, hogy azok tényleg nem kellenek. -
In preparation for the official release of Star Wars: The Old Republic, we wanted to make sure that everyone has the correct game client installed on their machine.
If you participated in our Game Testing Program before November 25th, we recommend that you uninstall the game testing client (refer to instructions below) and then download and install the launch game client. We’ll update this post with more instructions when they’re available. The size of the launch game client is approximately 27 GB.
If you have played in our game testing program at any point from November 25th onwards, you will not need to re-install the game client, as you should already have the launch version installed.
To verify that you have the launch version installed, you can check for the "assets_swtor_main" version file in the following location on your computer: \Program Files (x86)\EA\BioWare\Star Wars – The Old Republic\assets. If you have that file present, you do not need to reinstall the game client.
With that said, some users may notice that their game client folder is much larger than 27 GB on their system. This may be due to having redundant files from previous versions of the client. If you need to clear up space, we recommend completely uninstalling the client and downloading and installing the launch game client. Again, we’ll update this post with more instructions when they’re available.
27 giga?! Mosatni beta 18.5 volt. Mitől lesz a launch kliens ennyi? Azt mondták kis patch lesz launchra. Érdekes -
Evoluti0N #21951 Mind1, már megrendeltem. Az a 3 nap nem oszt-szoroz :) -
ShaiHulud #21950 vedd originrol online? vagy azt se lehet? -
Hátööö... én virágszedő-kőhányó leszek elvileg ;) Szóval én max megpróbálom őket lebeszélni a sötét útról. -
Evoluti0N #21948 Látom ez magyarázatra szorul :D. Na szóval Szerbiában élek és itt nincs ilyen hivatalos Early Access-es előrendelés. Mert miért is lenne? Mától elő lehet rendelni, de ez nem jár semmi előnnyel, ráadásul csak 23-án jelenik itt meg. Na erről írtam az előző hozzászólásomban :D -
DragonKnight #21947 Osztán hol? Mert az Originnél ilyen nem volt tudtommal, de az is igaz hogy megkérik az árát.
Amúgy akinek nem okoz lelki törést hogy nem lesz early access-e az szerintem nyugodtam várjon, mert a mediamarkt is fogja forgalmazni de csak a hivatalos megjelenés napjától, valamint biztos lesz olyan aki nem vesz át a lefoglalt cuccát a CDGalaxis/576 kombótól, és így biztos lesz elérhető példány rendes áron.... -
Mondjuk ezekkel a mailekkel biosok állandóan befürödnek :D
Szerintem lesz egy pár ember aki feleslegesen letörli a klienst még mielőtt jönne a hivatalos álláspont róla. -
-
Evoluti0N #21944 Nah megrendeltem a gémet, jej. Nagy "örömömre" kedves kis országom a vörös listán van, szal nem jár semmi előnnyel a preorder, ráadásul csak mától lehet előrendelni, plusz itt csak 23-án jelenik meg. De annyi baj legyen, azt a 3 napot ki lehet bírni :D -
DragonKnight #21943 Nem baj mire én bejutok addigra már ti kiképzitek a mobokat az Sötét oldal tiszteletére :D
-
Ja, este 5-6-nál előbb tuti nem lesz. Én meg ráadásul várhatok még plusz egy-két napot. Fakit! -
US idő alapján lesz tuti. Szerintem itteni idő szerint olyan 5-8 felé este -
Hát de eddig is ez volt ..... -
DragonKnight #21939 Hát ha nem lesz földrajzi kötés, márpedig nincs olyan hogy EU/USA doboz, akkor egyszerre lesz a kezdés és az pedig USA idő szerint lesz. Vagyis nálunk este. -
Mondjuk valószínű az lesz, hogy aki 25e előtt szedte le klienst annak ajánlott az újratelepítés, mivel 2* akkora a kliens, mint elvileg lennie kéne. Aki meg utána annak maradhat. -
Sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon -
DragonKnight #21936 Nekem se jött ilyen levél de inkább ez hiányozzon mint a hétvégi béta inv :D -
Engem az érdekelne, hogy szerintetek az early start az helyi idő szerint 15. 00:01-től fog menni? Mert ugye a béta időpontok mindig amcsi idő alapján voltak.. -
Én se és haverom se kapott semmi ilyesmit.. -
Na jött is a hivatalos válasz
Rockjaw Stephen Reid
Confused about install/uninstall? We'll have a Forums post up soon about it. -
hmm a kamuaccomra kaptam csak azt nem tudom miért, mivel arra meg se vettem. Amire meg van véve meg nem küldtek...még -
Én megmondtam! -
pont most jött ez a levél -
eleje lemaradt.
Just got an Email ... -
Says to uninstall the client. I thought from that twitter that this client would patchable up to the release client.
So sad... bad information....
hmmm ti kaptatok levelet ilyet? Megvárom a hivatalos álláspontot, de egyre többen írják, hogy kaptak. Mondjuk nem bánnám az új klienst se legalább az azt jelenteni, hogy még jobban rendbe rakták a dolgokat -
Lesz egy kis wowtrollwipe :D