60869
-
Johika #22006 preordert rendeltel toluk?
-
ShaiHulud #22005 rosszak az infoid. -
MaRee #22004 Hát meglátjuk, én cdgalaxisról fogok rendelni szerintem, hiába több egy ezressel, viszont egy héttel(vagy hamarabb) kevesebb idő alatt itt lesz.Csak azért linkeltem, hátha valakit érdekel. -
ShaiHulud #22003 tegnap olvastam origon vagy indexen hogy 10 gyarbol mar 9-ben helyre allt a gyartas. szerintem tavaszra jo arak lesznek megint. -
Ha egyáltalán kapnak. Én anno próbáltam náluk venni valamit, mert kedvező áron hirdették, de két hónap után feladtam, mert mindig a jövő héten érkezett. -
Állítólag a sárgák felstrófólták az árakat. Meg gondolom ebbe közre játszik a mostani folyamatos forint, euro/dollár áringadozás is. -
Wlanseraf #22000 Sajnos tényleg januárban, csak nem 2012-ben, legjobb esetben is fél év mire látszani fog valami.
A WD 1 gyárat már újra indított, de áll még 3-om:) plusz nem akarnak ők annyira gyorsan olcsók lenni újra:) -
Attila1234 #21999 Tájföldön van a világ wincheste-rgyártásának a 40%-a. Mint, ahogy tudod az országot (így a gyárakat is) elmosta a víz. Ezért a drágaság. Legjobb esetben is csak januárra fog normalizálódni a helyzet, de inkább csak márciusra. -
igy nekem is marad a régi vinyó.Miért ilyen drága most?Lázadnak a gyártók?Most a RAM lett olcsó.Ezeket kiszámítani... -
29 volt. -
MaRee #21996 Nem tudom, gondolom ugyan úgy, ahogy egyes oldalak 4ezerért adják most a Battlefield 3-at pl(dejó, hogy 10ért vettem meg két hete :D :D ).
Erősen gondolkodom hogy rendeljek innen, Origin storen 16.500!!! forint, cjs-en 13 ezer, g2play.neten szintén, és ráadásul ezek csak letöltő kulcsok, nem dobozos.CDgalaxisnál is 12 ezer, plusz 1000 kiszállítás.
-
Tyrpak #21995 Hogy a faxomba adják 10 ezerért? Ebből is van nagyker ár vagy mi? -
MaRee #21994 Na kicsit után jártam, és az itt kapható dobozos verzió a legolcsóbb, amit eddig találtam. Ez tartalmazza a 30 napot, annyi, hogy 27-én tudnak csak belőle szállítani. -
Akkor te már "jó" áron vetted ? :S :/ -
Amúgy már az utolsó launcher verzióban volt repair funkció legrosszabb esetben lefuttatja az ember és csókolom. -
Én úgy 5 napja vettem :) Muszály volt mert a régi vinyóm tönkrement. -
Tyrpak #21990 Ahogy én fordítom az infot: A végleges 20 giga körül lesz, aki újra telepíti, annak a telepítő javasolja a 27 giga üres helyet, hogy elférjen (másolás, kicsomagolás közben). -
Bandras DaSilva #21989 Elvileg ha nov 25 után betaztál akkor nem kell újrarakni a klients. Ártani mondjuk sosem árt, csak minek letölteni még1x ugyanazt? -
Csak ne most vegyen 1 Terrás winyót akinek nincs mert elég beteg árak vannak 
-
Végül is nem néztem meg, tényleg inkább megvárom amíg kijön a játék. Amúgy is originen vettem meg onnan meg szerintem nem lesz gond letölteni majd. -
jajajaja, tuti ugy van, de legegyszerubb szerintem ujrahuzni az egeszet, artani nem fog -
szerintem mar ne eroltesd azt a klienst
egyebkent kb. biztos vagyok benne, hogy jo lenne, de inkabb vard meg a hivatalos launchert, az a tuti - en is ezt fogom tenni -
Ja hogy bejelentkezni se lehet :D Akkor nem szóltam.. -
The actual size of the game client is approximately 19GB (without additional languages installed).
I hope it assuages any worries. Please note that we still recommend having 27 GB of free space. -
Ha kijelentkezel swtor.com-on, akkor a tester page-nél le lehet tölteni az installert. Hogy patchel-e, azt nem tudom. Patchel? -
Ha jól tévedek, akkor azok a file-ok lehetnek meg még nála, amit anno tanácsoltál letörlésre "green_" előtaggal. Abból kb. 17 gigányi volt. -
Johny bocsi a kérdésért de amit anno te ide belinkeltél clienst az még jó igaz? -
Na akkor felteszem ismét. Köszi! -
neked kellene csak igazan ujra letoltened, mert 37 gigaban tuti sok a szemet -
DragonKnight #21977 Részlet a Pre-Order FAQ-ból
What languages will be available for Star Wars: The Old Republic?
At launch, Star Wars: The Old Republic will be fully localized in English, French and German.
How can I play Star Wars: The Old Republic with a language different than the one available in my country?
If you want to play Star Wars: The Old Republic in a language that is not available in your country, you can download one of the other languages via the Game patcher at no additional cost during the Game installation process.
Tehát extrém esetben arra is kell számolni hogy ott lehet a gépen minda 3 nyelv -
Hmm nekem 37 giga. Igaz én újra raktam úgy 4 napja, mikor a windowst reinstalláltam. Gondolom akkor nekem nem kell újra letöltenem? -
ohh -
DragonKnight #21974 De a release az nem multilang lesz?
De végül is mivel a patcher titkosított zip fájlokat szed le majd kibontja őket ezért biztos kell az extra hely. Konzervatív számolással a 8GB plusz helyet felezzük le és akkor lesz 4gb a zippeknek 4 gb meg az eredménynek. -
angol kliens, csak angol nyelvi file-ok vannak benne
tudod, "Downloading English assets 13..."
egyebkent a nyelvi resze kb 7 giga, maga a jatek 13 -
kb senki sem a méret miatt "sír" csak nem tudni mitől hízik meg ennyire a kliens.
szerk.: mégsem hízik. ennyi. -
nowan #21971 Nem nyígok, leszedem megint probléma nélkül.
De én például ssd-n tartom. Kérlek gondolj néha arra hogy nem csak a te elgondolásod lehet jó mindenkinek! -
ahogy olvasgatom kb. mindenki -
na pont az amire tippeltem
"Hi everyone, we just updated the original post. The correct directory has been confirmed and you need 27GB of free space total, but your actual game client file will be smaller." -
Ezt most nem értem. Ki sírt a méretén? :D -
2012 van könyörgöm!! szerintem egy 1TB-s vinyó a legalapabb....mit nyígnak az emberek 30 gigán? nem értem.....