60870
  • Torzonborz
    Én mindenképpen IA leszek ( sniper ) szóval csak örülni tudok neki hogy nem lesz annyira sok belőle. Ok mondjuk a nem sok itt speciel relatív :D
  • Ozzyehh
    Azért jó lenne ha valaki megnézné, hogy beengedi-e a launcher?
  • Jeffjohnson
    Link
    Érdekes ezen az oldalon lévő felmérés szerint többen lesznek republic oldalon. A legnépszerűbb class pedig a JK a legnépszerűtlenebb pedig az IA. Hmmm hivatalos oldalon nem volt valami felmérés? Ha ott is az IA a legnépszerűtlenebb akkor újra tetszik a class
  • Ozzyehh
    Hát oksa, azért remélem nincs gáz, az oldalra beengedett ott is feltett egy sec questiont amire elfogadta a választ
  • Omlás
    Ja hát a launchert ne erőltesd early acces startig :] sok értelme nincs :D.
    Majd ha az oldalon loginnál ezt kapod akkor izzíthatod a telefont :DD
  • Omlás
    Az egész "szekjuriti szisztem" úgy szar ahogy van swtor.com-on...
  • Ozzyehh
    Mondjuk az oldalra beenged szal nem értem
  • Omlás
    Nem beszólni akartam amúgy isten ments :] nekem eddig lekopogom nem volt gondom ezekkel az olcsó kulcsokkal. :]
  • Ozzyehh
    Kurva jó, pedig amit beírtam az helyes volt :D
  • Omlás
    Be :] mert akkor telefonálhatsz :D... Üdv a klubban :D
  • Tyrpak
    Mivel a bétában ki volt kapcsolva a log, és nincs (remélhetőleg nem is lesz) dps és hps mérés, egyelőre nincsenek számok, hogy melyik class milyen erős sebzésben, gyógyításban.

Megérzés alapján, meg warzone táblázatok alapján már mindenki mindenfélét tudott bizonyítani. Onnan kezdve, hogy a BH merc és a sorc OP és a SW/JK UP, egészen odáig, hogy a melee-k igenis többet sebeznek mint a ranged (SW jugger 250k damage, öt követő smuggler 150k).
  • Ozzyehh
    Akkor mi a tököm van, hogy ha beakartam loginolni kivből és azt írja ki hogy szarul írtam be a security answert és contact us vagy konfirmoljam? akkor beszoptam?
  • Ozzyehh
    Válaszoltak hihííí Várhatóan a mai nap folyamán indul el rá a rendelésfelvétel. szal aki a cdgalaxisból rendelt az skubizza az oldalt :)
  • Ozzyehh
    Ez az mindenki mondja ki... adjátok ki magatokból !
  • ShaiHulud
    hat halisten nem ettol fogok ehen halni :D en azt utalom ha parazhatok mert valami ketes szart vettem es mi lesz vele majd, vagy amit szenvednek a rus verzios bf3mal is. hatam kozepere sem kell ez a sok faszkodas, szal inkabb kipengetek 5kval tobbet.
  • Omlás
    Rinyanap van ? Akkor én isss én issss : több mint 2 hete nem tudom használni az accom a support meg le se sz***a az embert ha nem telefonál... FAIL :]
  • Ozzyehh
    Tudom, hogy eltudom kezdeni... de hát na akkor is :D
  • nowan
    Az earlyt el tudod kezdeni, szóval még 13 nap.
    Ne rinyálj!
  • Ozzyehh
    Srry ma rinya nap van :D
  • Ozzyehh
    Hihetetlen, 8 nap van az early-ig és semmi infó a CDgalaxison....
  • Forolto
    egyébként ez most szerintem is jó választás,főleg ugy,hogy csak egy kulcsot kell regisztrálnod,mert a kliens a gépeden van.
  • Pacho
    Itt - http://www.starwarsmmolevelingguide.com/class-guides/ - van egy rakat info. MMeg itt: http://torguild.net/calculator/
  • Omlás
    Csak példa:

Origin BF3: 49.99 EUR

IntKeys BF3: 21.90 USD (orosz kulcs annyi hogy az angol nyelvet le kell tölteni hozzá + egy kis reg buhera és már is angol)
    IntKeys BF3: 29.99 USD (Eu-s kulcs alapból angol nem kell vele buherálni semmit.

Azért szerintem vagyunk páran akinek nem mindegy, hogy 50 vagy 60 euróért vesz valamit agy 20 vagy 30 dollárért...
  • Omlás
    Én vásároltam tőlük már steames kulcsokat, meg origines kulcsokat is mindegyik hibátlanul működik. Szóval nagyon panaszkodni nincs okom :D
  • ShaiHulud
    megbizhatot akartok akkor origin, az tuti legal es jo verzio :d az meg hoy par ezerrel dragabb nagy kaland, csak egyszer kell megvenni.
  • MaRee
    Ha tudsz valamit légyszi írj, ez érdekel. Egyébként megbízható oldal? Én eddig g2playről vásároltam, de ott is 13 körül van most.
  • Johika
    azert volt arrol mar szo hogy elvileg nem nagyon lesz elado darab a preorder megrendelten felul
  • Omlás
    IntKeys-t leinfóztam még múltkor, egyelőre nem tudják lesz e de ott a premier kulcsok 5000-6000 környékén szoktak lenni, általában ott vásárolok :).
  • Johika
    Aki cdgalaxistol akar rendelni:

2.3. Hogyan zajlik majd a beszámítás és a végleges játék megvétele?

Mivel a pre-order kiadás nem kötelezi a vásárlót a végleges játék megvételére, ezért automatikusan nem is tudunk csomagot küldeni, személyes foglalást eszközölni.

A Pre-Order vásárlóknak maguknak kell érdeklődésüket véglegesíteni a játékra oly módon, hogy az előreláthatóan december közepétől honlapunkon rendelhetővé váló végleges SWTOR játék megfelelő kiadására le kell adniuk egy rendelést (a számára szimpatikus átvételi móddal, azaz pl. személyes átvétellel üzletünkben, vagy csomagküldéssel stb.), és a rendelési információknál a megjegyzés sorba kell majd beírniuk a pre-order számla számát (a számlaszám hiányában sajnos a rendelés érvénytelen lesz).

Ahogy a vásárlásnál is tájékoztattuk tisztelt ügyfeleinket, a számla és a rajta levő adatok (biztonságos) megőrzése a vásárló feladata. Amennyiben adataikat nem megfelelően kezelték, őrizték, és azok kikerülnek másokhoz, vagy elvesztek, úgy az abból eredő problémákért mi nem tudunk felelősséget vállalni.
  • rholas
    Nincs valahol olyan táblázat ahogy az egyes classok dps és heal képességeit lehet megnézni? Mivel a beta alatt volt jópár 50es igy talán készült valahol egy táblázat a balance-ról.
  • Forolto
    azért abban látok esélyt,hogy egy pici árrés ingadozás meghozza az esélyt,hogy valahol 1-2 ezrest spórolhatunk.Egy biztos,ha nem szürkeimportos a cucc azt egyáron kapja az összes viszonteladó.
  • Omlás
    CD kulcsot, szerintem olcsón lehet majd venni megjelenés után a szokásos cd-kulcsos oldalakon. Még az is lehet, hogy én is ilyen módon fogom megvenni, ha már így is úgyis bukom az early accesst...
  • Forolto
    idén már ugyse lehet kilakoltatni.:D
  • Boncmester
    De a net számlát nehogy elfelejtse befizetni! :)
  • Pacho
    Max nem fizeted be a decemberi elmű számlát. Simán megéri.:DD
  • BoneDragon
    Azért ennyit már nem ér meg nekem.
  • Forolto
    ohhh köszönöm a választ.ez anno a RAM-ra is igaz volt,mikor érkezett egy kis cunami.
  • Omlás
    Kliens Uninstall infók
    Volt már ?
  • Omlás
    Pontosan amúgy is az ilyen premier játékok átlagos magyar ára 14000-16000 környékén mozog, ennél kevesebbet várni sem nagyon kell.
  • Omlás
    off
    Tájföldön be ütött ugye a krah ezért ment fel rendesen többek között a winyók ára, szeritnem sem fog rendeződni a piac még legalább fél évig, sőt várható áremelkedés a notik piacán is emiatt januártól. Euró már annyira nem befolyásolja mert szép mélyrepülésbe kezdett és folyamatosan esik.
    on