60869
-
Laroa #22086 Aki üti a healert tauntolom vagy knockbackelem onnan, máris nem sebzik a guardolt célpontom. -
Johika #22085 nezd meg ezt -
Boncmester #22084 Most csak nekem nem jön be a darth hater db? Az előbb ment, most meg pár perce meghalt... -
Johika #22083 de van rajta 15 sec sajnos, de Flame Sweep-nel en sem talalok cd :) -
Boncmester #22082 15 sec a cd-je. -
Johika #22081 a heat blast az ami a shield tech csucsa, az csokkenti a heat-et es eleg szepet sebez, remelem arra nem raknak cd-t:)
-
Boncmester #22080 Úgy lenne logikus, de azért örülnék, ha nem lenne :D -
Johika #22079 nem ertem el lvl 24et, de szerintem van rajta cd -
Boncmester #22078 Base armor nem hinném, hogy jön a karakternek. str, willpower meg hasonlók nyilván jönnek, de armor gondolom csak a ruhából jön. Vagy most mire gondolsz? -
Boncmester #22077 A threat tankoláshoz, de az armor és a dmg csökkentés nem fog éppen rosszul jönni PvP-ben sem.
És ha ez a Flame Sweep azt csinálja, amit gondolok, és nincs rajta CD, akkor ez lesz a WAR-os Scorched Earthes BW nehéz páncélzatban :D Mert egy rakás spec a TANK ÁGON növeli ennek a képességnek a bonus dmg-jét és a crit chance-ét... -
Pacho #22076 Meg nem mindegy hogy mekkora armort vesz alapnak...azt ami lvl 50-en lesz rajtad, csupa epic cucc, vagy van egyfajta "base armor" számítás, és azt dobja meg 60%-al. (meg nem tudom, de lehet, hogy más igen, hogy mekkora a cap lvl) -
Johika #22075 kell az, healerre rarakod guardot kapod sebzese felet + teged is utnek el tud am fogyni rendesen hp-d:)
-
Johika #22074 de az a tankolashoz kell, azt ne felejtsd el:) -
Laroa #22073 Heavy armorra még adni extra 60%ot szép. I smell nerf
-
Boncmester #22072 A Flame Sweepen amúgy van CD? A darth hater DB-n nem írják, de lehet, hogy csak hiba.
Azt nem tudja esetleg valaki, hogy kb mekkorát sebez? Mármint nagyot vagy kicsit? -
ShaiHulud #22071 nem is vettem beszolasnak :) en megertem ha valaki az olcsobb arat keresi ugyanazert, csak szerintem a SWTOR olyan hogy en inkabb kiadok tobbet a biztosert, mint hogy kesobb valami elore nem latott akarmi miatt gondom legyen :) igy most ott van az originben az swtor unreleased kent es varom a dec 16.-17.t (kb ekkora saccolom az earlymet:) ) -
Köszi :) -
Boncmester #22069 Hát akkor ez ultrabrutál :)
Köszi! :) -
Johika #22068 csak a damagere vonatkozik a 15% -
Ha gáz lenne, akkor az oldalra se tudnál belogolni. -
Tehát akkor elvileg nincs gáz... -
Boncmester #22065 Ion Gas Cylinder
Cast Time: 1 second
Loads your blaster with ion-charged gas, giving ranged attacks a 15% chance to deal X additional energy damage. While this cylinder is active, threat generated is increased by 50%. Increases armor by 60%, decreases all damage taken by 5%, and increases shield chance by 15%. Only one cylinder can be active at a time. Ion Jolts can only occur once every 1.5 seconds.
Itt a 60%-os armor növekedés és a többi passzív dolog csak akkor jön elő, ha aktiválódik 15% eséllyel ez a cucc, vagy az folyamatosan rajtam van, és csak az X additional energy damage-nek van 15% esélye? -
Mivel nem mennek már a login szerverek, így ellenőrizni se tudja, hogy jó e válaszod hanem egyből hibásnak írja. -
ááááááh én holnap még melózom és utána szabi,jővő hét hétfő kedd meló és szerdán már veszem át a játékot.:) -
Ahhoz képest, hogy milyen kevés class van nem egyszerű eldönteni mivel legyek :) túl sok az a 8 nap ....meg még amit várni kell. -
Nem tudom :DDDD :// -
Nephin #22060 Gondolom nem feltételezik, hogy be akarsz lépni, ha nincs teszt... Egyáltalán minek próbáltad? :D -
Boncmester #22059 Azért ez a kép kb fél éves már, vagy még régebbi. Nem hiszem, hogy a béták után ez még igaz lenne, már ami a class eloszlást illeti... -
viszont azt jól mutatja kb. mik lesznek a népszerű választások ....jól elbeszélgetek magammal 

-
De ezt írja ki, hogy ha nincs hozzáférés a szerverhez? hogy szar az e-mailem vagy a pas vagy a qvescsön answer? elég érdekes :D de mind1 -
Igazából lényegtelen is ez mert úgyis szerver függő lesz. -
Az ott 20,8%. -
Nephin #22054 Senkit nem fog beengedni a launcher, nincs már teszt... -
Viszonylag friss bár nem annyira hivatalos még ha a hiv. oldalról is van
Republic: 44.8%
Guardian: 2008% ez miez nem tom biztos elírta a srác
Sentinel: 12.4%
Vanguard: 8.4%
Commando: 9.6%
Sage: 16.7%
Shadow: 11.8%
Gunslinger: 9.8%
Scoundrel: 10.5%
Empire: 55.2%
Juggernaut: 13%
Marauder: 8.3%
Powertech: 10.5%
Mercenary: 15.4%
Assassin: 10.9%
Sorcerer: 15.2%
Operative: 15.1%
Sniper: 11.6%
-
Mondjuk az oldal se engedne be ha lockolva lenne az acc nem? -
Én sittes leszek oszt kész
-
Én 1x próbáltam feldobott egy sec quescsönt aztán helló szia szevasz nem fogadta el és ha megpróbálok belépni akkor meg már azt írja hogy nem jó ez e-mail vagy a pass vagy a secquest -
Reggel 2x próbálkoztam nem engedett be. Nem akartam megvárni, hogy lock lesz e a vége így nem próbáltam többször majd . 10.-e után ráérek. -
Én szerintem bedobom egy kalapba a 4 class cetliét oszt amelyiket kihúzom az lesz a main 
-
Én mindenképpen IA leszek ( sniper ) szóval csak örülni tudok neki hogy nem lesz annyira sok belőle. Ok mondjuk a nem sok itt speciel relatív :D