60869
  • Laroa
    Aki üti a healert tauntolom vagy knockbackelem onnan, máris nem sebzik a guardolt célpontom.
  • Johika
    nezd meg ezt
  • Boncmester
    Most csak nekem nem jön be a darth hater db? Az előbb ment, most meg pár perce meghalt...
  • Johika
    de van rajta 15 sec sajnos, de Flame Sweep-nel en sem talalok cd :)
  • Boncmester
    15 sec a cd-je.
  • Johika
    a heat blast az ami a shield tech csucsa, az csokkenti a heat-et es eleg szepet sebez, remelem arra nem raknak cd-t:)
  • Boncmester
    Úgy lenne logikus, de azért örülnék, ha nem lenne :D
  • Johika
    nem ertem el lvl 24et, de szerintem van rajta cd
  • Boncmester
    Base armor nem hinném, hogy jön a karakternek. str, willpower meg hasonlók nyilván jönnek, de armor gondolom csak a ruhából jön. Vagy most mire gondolsz?
  • Boncmester
    A threat tankoláshoz, de az armor és a dmg csökkentés nem fog éppen rosszul jönni PvP-ben sem.
    És ha ez a Flame Sweep azt csinálja, amit gondolok, és nincs rajta CD, akkor ez lesz a WAR-os Scorched Earthes BW nehéz páncélzatban :D Mert egy rakás spec a TANK ÁGON növeli ennek a képességnek a bonus dmg-jét és a crit chance-ét...
  • Pacho
    Meg nem mindegy hogy mekkora armort vesz alapnak...azt ami lvl 50-en lesz rajtad, csupa epic cucc, vagy van egyfajta "base armor" számítás, és azt dobja meg 60%-al. (meg nem tudom, de lehet, hogy más igen, hogy mekkora a cap lvl)
  • Johika
    kell az, healerre rarakod guardot kapod sebzese felet + teged is utnek el tud am fogyni rendesen hp-d:)
  • Johika
    de az a tankolashoz kell, azt ne felejtsd el:)
  • Laroa
    Heavy armorra még adni extra 60%ot szép. I smell nerf
  • Boncmester
    A Flame Sweepen amúgy van CD? A darth hater DB-n nem írják, de lehet, hogy csak hiba.
    Azt nem tudja esetleg valaki, hogy kb mekkorát sebez? Mármint nagyot vagy kicsit?
  • ShaiHulud
    nem is vettem beszolasnak :) en megertem ha valaki az olcsobb arat keresi ugyanazert, csak szerintem a SWTOR olyan hogy en inkabb kiadok tobbet a biztosert, mint hogy kesobb valami elore nem latott akarmi miatt gondom legyen :) igy most ott van az originben az swtor unreleased kent es varom a dec 16.-17.t (kb ekkora saccolom az earlymet:) )
  • Ozzyehh
    Köszi :)
  • Boncmester
    Hát akkor ez ultrabrutál :)
    Köszi! :)
  • Johika
    csak a damagere vonatkozik a 15%
  • darth devil
    Ha gáz lenne, akkor az oldalra se tudnál belogolni.
  • Ozzyehh
    Tehát akkor elvileg nincs gáz...
  • Boncmester
    Ion Gas Cylinder
    Cast Time: 1 second
    Loads your blaster with ion-charged gas, giving ranged attacks a 15% chance to deal X additional energy damage. While this cylinder is active, threat generated is increased by 50%. Increases armor by 60%, decreases all damage taken by 5%, and increases shield chance by 15%. Only one cylinder can be active at a time. Ion Jolts can only occur once every 1.5 seconds.

Itt a 60%-os armor növekedés és a többi passzív dolog csak akkor jön elő, ha aktiválódik 15% eséllyel ez a cucc, vagy az folyamatosan rajtam van, és csak az X additional energy damage-nek van 15% esélye?
  • darth devil
    Mivel nem mennek már a login szerverek, így ellenőrizni se tudja, hogy jó e válaszod hanem egyből hibásnak írja.
  • Forolto
    ááááááh én holnap még melózom és utána szabi,jővő hét hétfő kedd meló és szerdán már veszem át a játékot.:)
  • Jeffjohnson
    Ahhoz képest, hogy milyen kevés class van nem egyszerű eldönteni mivel legyek :) túl sok az a 8 nap ....meg még amit várni kell.
  • Ozzyehh
    Nem tudom :DDDD ://
  • Nephin
    Gondolom nem feltételezik, hogy be akarsz lépni, ha nincs teszt... Egyáltalán minek próbáltad? :D
  • Boncmester
    Azért ez a kép kb fél éves már, vagy még régebbi. Nem hiszem, hogy a béták után ez még igaz lenne, már ami a class eloszlást illeti...
  • Jeffjohnson
    viszont azt jól mutatja kb. mik lesznek a népszerű választások ....jól elbeszélgetek magammal
  • Ozzyehh
    De ezt írja ki, hogy ha nincs hozzáférés a szerverhez? hogy szar az e-mailem vagy a pas vagy a qvescsön answer? elég érdekes :D de mind1
  • Jeffjohnson
    Igazából lényegtelen is ez mert úgyis szerver függő lesz.
  • Khabbas
    Az ott 20,8%.
  • Nephin
    Senkit nem fog beengedni a launcher, nincs már teszt...
  • Jeffjohnson
    Viszonylag friss bár nem annyira hivatalos még ha a hiv. oldalról is van
    Republic: 44.8%

Guardian: 2008% ez miez nem tom biztos elírta a srác
    Sentinel: 12.4%
    Vanguard: 8.4%
    Commando: 9.6%
    Sage: 16.7%
    Shadow: 11.8%
    Gunslinger: 9.8%
    Scoundrel: 10.5%

Empire: 55.2%

Juggernaut: 13%
    Marauder: 8.3%
    Powertech: 10.5%
    Mercenary: 15.4%
    Assassin: 10.9%
    Sorcerer: 15.2%
    Operative: 15.1%
    Sniper: 11.6%
  • Ozzyehh
    Mondjuk az oldal se engedne be ha lockolva lenne az acc nem?
  • Pluskast
    Én sittes leszek oszt kész
  • Ozzyehh
    Én 1x próbáltam feldobott egy sec quescsönt aztán helló szia szevasz nem fogadta el és ha megpróbálok belépni akkor meg már azt írja hogy nem jó ez e-mail vagy a pass vagy a secquest
  • Jeffjohnson
    Reggel 2x próbálkoztam nem engedett be. Nem akartam megvárni, hogy lock lesz e a vége így nem próbáltam többször majd . 10.-e után ráérek.
  • Omlás
    Én szerintem bedobom egy kalapba a 4 class cetliét oszt amelyiket kihúzom az lesz a main
  • Torzonborz
    Én mindenképpen IA leszek ( sniper ) szóval csak örülni tudok neki hogy nem lesz annyira sok belőle. Ok mondjuk a nem sok itt speciel relatív :D