60869
-
Én még ilyet nem kaptam, most akkor ezzel fogok majd szenvedni vajon? :\ -
doggy90 #22125 A time card már megvásárolható a galaxisban. -
Kazagor #22124 Én is kaptam választ CDGalaxisból, hogy mikor érkezik a játék, és hogy mennyi lesz a végleges ára:
"Előreláthatóan december 12-13 nap közben fog üzletünkbe érkezni.
Internetes kedvezményes ár: 32.990 Ft (alapár: 36.990 Ft)
Tisztelettel:
CD Galaxis" -
Thank you for your inquiry Ticket# 749508
Reggel 9-kor
-
700k
-
700K felett van már a ticketek száma kíváncsi lennék ebből mennyi kapcsolatos a biztonsági kérdéssel. :D -
Én csak azt írtam, hogy gazdaságilag ha 576-os preorderrel Galaxisban veszed meg a fullt akkor a galaxis jár jól. Az hogy lehet nem lehet mind 1 :] -
Azért a sok szivattyú (security question meg pre-order számla) után már kezd minden egyenesbe jönni, talán még játszani is tudok majd vele :D -

Mondom én már feladtam
"drága support : 

-
Most válaszolt a CD Galaxis:
"Így van, időközben kitaláltunk egy megoldást erre a kérdésre, köszönjük visszajelzését!
Szerencsére Ön azon email címéről jelentkezett, amiről a rendelését is elküldte, így meg tudjuk adni Önnek a számlájának a számát (ami majd a végleges játékok megvételéhez kell):"
Azért az elmondható, hogy teljesen korrektek, eddig még nem csalódtam bennük
-
számlaszámból kiderűl hol vetted, szal felesleges próbálkozni 576-os számlával a cdgalaksuisban.. -
Omli:
Tehát, az accountom természtesen még mindig nem működik. Nem baj, kitartóak vagyunk, hívom most is Dennis barátomat a supporton:
Elmondja a rendszer a szokásos robot dumát, nyomj 1-est az angol nyelvért, csak security question szarral foglalkozunk, nyomj 1-es ha tényleg akarsz velünk beszélni. Elmondja, hogy felveszik a beszélgetést, és várjak, már kapcsolják is a következő elérhető support parasztot.
Ezután jön a következő robo-duma, miszerint nem működik a telefonos support, úgyhogy addig legyek szives használni az swtor.com -on található webformot. swtor.com pedig nem működik.
És nem, nem vagyok ideges. -
Legalább elsőre a cdgalaxis nem valami idióta droiddal válaszolt, az már nagyon ki idegelt az elmúlt 2 hétben :D -
DragonKnight #22113 Nem tudja csak akkor ha marad ki doboz. A számláját meg otthon is hagyhatja mert nem fogják beszámítani. :D -
vagy kapsz egy ilyen választ, hogy "soon" tudnak segíteni ^^
-
DragonKnight #22111 my precious..... -
Végül is ha azt nézzük, ha pl az 576-ban vett preorder számlával a teljes játékot a Galaxisban veszed meg a galaxis jár jól. Persze, hogy ez működik e azt nem tudom :D -
Nephin #22109 :D -
Boncmester #22108 Csak ennyiért vagyok hajlandó megválni tőle, bár ez is necces :D -
Vagy csak telefonon tudnak segíteni...Jah várj, ez a helyzet ismerős ezzel a játékkal kapcsolatban már :P -
DragonKnight #22106 Amúgy elég jutányos ár, az amazonon valami 700 dollár a csúcstartó, és az is el fog kelni. -
DragonKnight #22105 Csak oda ahol preorderelted. -
Majd most megírják ismét, hogy nem tudnak segíteni
-
DragonKnight #22103 Kösz még jó hogy lehet kapni :D A gyerek ilyen áron nem fog dobozt kapni :D -
Pacho #22102 Vajon az 576 kilóbájtnál mi a helyzet? Bármelyik boltba bemehetek a preorderes dobozommal és a számlával, vagy csak oda, ahol vettem? -
Köszi, én is kiszúrtam. Küldtem is nekik még egy levelet, sajnos elsőre még pár hete nem akartak segíteni. -
Boncmester #22100 100 000 HUF-ért a tiéd :) -
Nephin #22099 A kérdéseknél írták, mi a teendő, ha elveszett a számlád.
"Nincs meg a számlám, mit csináljak?
Kérjük vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot a [email protected] email címen, azt az email címét használva, amiről a pre-order rendelést is leadta." -
DragonKnight #22098 Igen, annyi dobozt kapnak mint amennyi pre-ordert, és azokat mind eladták. Vagyis ha az összes preorderes megveszi a játékot, akkor nem lesz plusz példány.
Persze biztos lesz olyan aki nem fogja átvenni mert meggondolta magát... Azok a játékok fel fognak szabadulni és meg lehet majd őket venni. De mivel a preordert 2 hétig tudják beszámítani a játék árába ezt azt jelenti hogy ha korrekt a CD Galaxis akkor legalább 2 hétig fenntartja a dobozokat a preordereseknek.
Én pl. most hajtok egy CE verzióra mert jó kis karácsonyi ajándékot tudnék belőle csinálni, hátha lesz olyan aki preorderelte és nem kell neki.
Valamint itt is szólok ha valakinek van/lesz bontatlan CE doboza fölös példányban akkor arra vevő vagyok.
Ajánlatokat PM-ben. -
Junger #22097 Can never have enough orange pixels. Bring back the orange pixel! -
Bingó :S -
Ezek szerint csak akkor tudnám hamarabb megrendelni ha meglenne a pre-orderes számlám? -
Nekem má-t írtak :) -
MaRee #22093 CD galaxis írta:
Tisztelt Érdeklődő!
Előreláthatóan ma/holnaptól lehet majd a pre-orderes vásárlóknak leadni rendeléseiket a játékra.
Kérjük figyelje a játékra vonatkozó tájékoztató oldalunkat: http://cdgalaxis.hu/star-wars-the-old-republic -
Laroa #22092 Mármint hülye kocka nyelvre lefordítva :P -

-
Tyrpak #22090 swtor-ra lefordítva, Mace Windu volt az a játékos, aki ugyanannyi light side és dark side pontot gyűjtött, hogy középen legyen. -
flame sweepen nincs cd, és elég op spell, spamolós fajta :) -
Laroa #22088 Originally Posted by Baelish
Are we saying Mace Windu was a Dark Side Jedi?! It cannot be!
Come on, he was Samuel Jackson! -
Tyrpak #22087 Torhead BH oldala megy.
Anyukáját a BH-nak, neki 25 heat, assassinnak 40 force ugyanaz az aoe.