60869
  • Fenrir
    Én még ilyet nem kaptam, most akkor ezzel fogok majd szenvedni vajon? :\
  • doggy90
    A time card már megvásárolható a galaxisban.
  • Kazagor
    Én is kaptam választ CDGalaxisból, hogy mikor érkezik a játék, és hogy mennyi lesz a végleges ára:

"Előreláthatóan december 12-13 nap közben fog üzletünkbe érkezni.
    Internetes kedvezményes ár: 32.990 Ft (alapár: 36.990 Ft)

Tisztelettel:
    CD Galaxis"
  • Omlás
    Thank you for your inquiry Ticket# 749508

Reggel 9-kor
  • Ozzyehh
    700k
  • Omlás
    700K felett van már a ticketek száma kíváncsi lennék ebből mennyi kapcsolatos a biztonsági kérdéssel. :D
  • Omlás
    Én csak azt írtam, hogy gazdaságilag ha 576-os preorderrel Galaxisban veszed meg a fullt akkor a galaxis jár jól. Az hogy lehet nem lehet mind 1 :]
  • Fenrir
    Azért a sok szivattyú (security question meg pre-order számla) után már kezd minden egyenesbe jönni, talán még játszani is tudok majd vele :D
  • Omlás
    Mondom én már feladtam "drága support :
  • Fenrir
    Most válaszolt a CD Galaxis:

"Így van, időközben kitaláltunk egy megoldást erre a kérdésre, köszönjük visszajelzését!

Szerencsére Ön azon email címéről jelentkezett, amiről a rendelését is elküldte, így meg tudjuk adni Önnek a számlájának a számát (ami majd a végleges játékok megvételéhez kell):"

Azért az elmondható, hogy teljesen korrektek, eddig még nem csalódtam bennük
  • Jockey
    számlaszámból kiderűl hol vetted, szal felesleges próbálkozni 576-os számlával a cdgalaksuisban..
  • j0nNyKa
    Omli:
    Tehát, az accountom természtesen még mindig nem működik. Nem baj, kitartóak vagyunk, hívom most is Dennis barátomat a supporton:
    Elmondja a rendszer a szokásos robot dumát, nyomj 1-est az angol nyelvért, csak security question szarral foglalkozunk, nyomj 1-es ha tényleg akarsz velünk beszélni. Elmondja, hogy felveszik a beszélgetést, és várjak, már kapcsolják is a következő elérhető support parasztot.
    Ezután jön a következő robo-duma, miszerint nem működik a telefonos support, úgyhogy addig legyek szives használni az swtor.com -on található webformot. swtor.com pedig nem működik.

És nem, nem vagyok ideges.
  • Fenrir
    Legalább elsőre a cdgalaxis nem valami idióta droiddal válaszolt, az már nagyon ki idegelt az elmúlt 2 hétben :D
  • DragonKnight
    Nem tudja csak akkor ha marad ki doboz. A számláját meg otthon is hagyhatja mert nem fogják beszámítani. :D
  • Omlás
    vagy kapsz egy ilyen választ, hogy "soon" tudnak segíteni ^^
  • DragonKnight
    my precious.....
  • Omlás
    Végül is ha azt nézzük, ha pl az 576-ban vett preorder számlával a teljes játékot a Galaxisban veszed meg a galaxis jár jól. Persze, hogy ez működik e azt nem tudom :D
  • Nephin
    :D
  • Boncmester
    Csak ennyiért vagyok hajlandó megválni tőle, bár ez is necces :D
  • Fenrir
    Vagy csak telefonon tudnak segíteni...Jah várj, ez a helyzet ismerős ezzel a játékkal kapcsolatban már :P
  • DragonKnight
    Amúgy elég jutányos ár, az amazonon valami 700 dollár a csúcstartó, és az is el fog kelni.
  • DragonKnight
    Csak oda ahol preorderelted.
  • Omlás
    Majd most megírják ismét, hogy nem tudnak segíteni
  • DragonKnight
    Kösz még jó hogy lehet kapni :D A gyerek ilyen áron nem fog dobozt kapni :D
  • Pacho
    Vajon az 576 kilóbájtnál mi a helyzet? Bármelyik boltba bemehetek a preorderes dobozommal és a számlával, vagy csak oda, ahol vettem?
  • Fenrir
    Köszi, én is kiszúrtam. Küldtem is nekik még egy levelet, sajnos elsőre még pár hete nem akartak segíteni.
  • Boncmester
    100 000 HUF-ért a tiéd :)
  • Nephin
    A kérdéseknél írták, mi a teendő, ha elveszett a számlád.

"Nincs meg a számlám, mit csináljak?

Kérjük vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot a [email protected] email címen, azt az email címét használva, amiről a pre-order rendelést is leadta."
  • DragonKnight
    Igen, annyi dobozt kapnak mint amennyi pre-ordert, és azokat mind eladták. Vagyis ha az összes preorderes megveszi a játékot, akkor nem lesz plusz példány.
    Persze biztos lesz olyan aki nem fogja átvenni mert meggondolta magát... Azok a játékok fel fognak szabadulni és meg lehet majd őket venni. De mivel a preordert 2 hétig tudják beszámítani a játék árába ezt azt jelenti hogy ha korrekt a CD Galaxis akkor legalább 2 hétig fenntartja a dobozokat a preordereseknek.

Én pl. most hajtok egy CE verzióra mert jó kis karácsonyi ajándékot tudnék belőle csinálni, hátha lesz olyan aki preorderelte és nem kell neki.
    Valamint itt is szólok ha valakinek van/lesz bontatlan CE doboza fölös példányban akkor arra vevő vagyok.
    Ajánlatokat PM-ben.
  • Junger
    Can never have enough orange pixels. Bring back the orange pixel!
  • Ozzyehh
    Bingó :S
  • Fenrir
    Ezek szerint csak akkor tudnám hamarabb megrendelni ha meglenne a pre-orderes számlám?
  • Ozzyehh
    Nekem má-t írtak :)
  • MaRee
    CD galaxis írta:

Tisztelt Érdeklődő!

Előreláthatóan ma/holnaptól lehet majd a pre-orderes vásárlóknak leadni rendeléseiket a játékra.

Kérjük figyelje a játékra vonatkozó tájékoztató oldalunkat: http://cdgalaxis.hu/star-wars-the-old-republic
  • Laroa
    Mármint hülye kocka nyelvre lefordítva :P
  • Omlás
  • Tyrpak
    swtor-ra lefordítva, Mace Windu volt az a játékos, aki ugyanannyi light side és dark side pontot gyűjtött, hogy középen legyen.
  • j0nNyKa
    flame sweepen nincs cd, és elég op spell, spamolós fajta :)
  • Laroa
    Originally Posted by Baelish
    Are we saying Mace Windu was a Dark Side Jedi?! It cannot be!

Come on, he was Samuel Jackson!
  • Tyrpak
    Torhead BH oldala megy.

Anyukáját a BH-nak, neki 25 heat, assassinnak 40 force ugyanaz az aoe.