60869
-
Akkor rendben mert gondoltam leszedem másik gépre is és ez fogadott :D Vagy itt működik hogy simán átmásolom a feltelepített játékot?:D -
Na végre valaki... nekem is ez van :D nyugi nincs gáz csak nincs login szeró -
Az normális dolog ha a launcher most be se enged a titkos kérdés megválaszolás után ezt a választ kapom: The email address, password or security key you have entered is incorrect. A hivatalos oldalra simán beenged. -
Rendelés leadva :D -
krisz073 #22162 Na én is leadtam a végleges rendelésemet cdgalaxis felé. -
nyíregyházi 576-ban érdeklődtem telefonon,aki előrendelte az megkapja 14.-én aki nem az meg abból kap ami marad... -
MaRee #22160 intkeys.com ár előreláthatólag 40 - 45 $ között lesz. -
ipon.hu-s rendelésről nem tud valaki valamit? Elvileg 13.-án hozzák nekik, de semmi info nincs a játékról az oldalon, sőt még a webshopból is levették. -
http://cdgalaxis.hu/PC/19391/star-wars-the-old-republic-online.html
Jóvan kikerült az oldalra is, elég úgy megrendelni. -
Ebben a percben jött a levélke. :D -
Én se kaptam még... -
"A Pre-Order vásárlóknak maguknak kell érdeklődésüket véglegesíteni a játékra oly módon, hogy a december 6-án kiküldésre kerülő tájékoztató e-mailünket használva a rendelhetővé váló végleges SWTOR játék megfelelő kiadására le kell adniuk egy rendelést (a szimpatikus átvételi móddal, azaz pl. személyes átvétellel üzletünkben, vagy csomagküldéssel stb.), és a rendelési információknál a megjegyzés sorba kell beírniuk a pre-order számla számát (a számlaszám hiányában sajnos a rendelés érvénytelen lesz). Amennyiben ezen levelünkre nem érkezik válasz december 8. (csütörtök) zárásig, úgy az érdeklődést tárgyatlannak tekintjük, és a példányt felszabadítjuk."
Ebben csak az a fasza, hogy nekem nincs email náluk leadva, ergo értesítést se kapok. Ebből partizán email lesz, ahogy látom. -
Gundark1234 #22154 Na jött levél berendeltem. 14-én hozza a futár :) -
Kazagor #22153 Frissitették a CDGalaxis oldalon a FAQ-t:
"A játék dobozos kiadása előreláthatóan december 12-13. érkezik üzletünkbe, személyes átvételre valamikor napközbentől lesz lehetőség (nem nyitástól). GLS házhozszállítással várhatóan dec. 14-én lesz átvehető. Pick Pack Pont várhatóan Budapest dec. 14-től, nem Budapest dec. 15-től lesz átvehető."
"Azok, akik nem vásároltak annak idején Pre-Order kiadást, előreláthatóan december 9-től tudnak majd rendelést leadni honlapunkon a szabaddá váló végleges kiadás példányaira." -
Nekem is, már meg is rendeltem :) -
DieHard #22151 Na a másodpercben jött meg a cdgalaxis levél :) Rendelem :) -
#22147... nekem megoldódott a problémám. :)
Viszont nem ugyanazon az accon volt a beta és a preorder, szóval nincs összefüggés. -
mnorbi #22149 nem vágom a general beta testesekkel kibasztak vagy mi ? vaalahol ugy remlik rubintnak se volt vagy nem jo most sem az accja... -
Hát nem tudom, nekem EA/Origin supportal nem volt eddig gondom, sőt ők még magyarul is tudnak kommunikálni ha úgy van... De az is lehet, hogy jelzem az Origin supportnak, hogy járjon már közben az ügyemben mert vicc, hogy nem olvassák el a maileket csak jön rá a robot válasz... Akkor írják azt, hogy nincs mail support és kész. -
Nekem, ahogy írtam, az EA password reset hozott megoldást. Persze annak nem volt köze a security question-ökhöz, az megvolt rendben. -
DragonKnight #22146 Én meg azon csodálkoznék ha ez BW support lenne. Azok értenének hozzá, de mivel az EA szépen ráfeküdt a BW-re, ezért szinte 100% hogy az adminisztrációs infrastruktúrát az EA adja a BW meg csak kódol.
-
Még a végén az lesz, hogy az EA-nak kell írnom, hoyg jenye bejnye nézzetek már rá a BW-s supportos fiúcskákra mert már "102044024" ticketet írtam de le sem sza**ak
Viszont ez kicsit olyan mint mikor az oviban mennek árulkodni az óvónénihez... :/
-
Ettől függetlenül az sem esett jól, hogy leszenvedtem 20 gigát a csóró adsl-emmel és utána még csak be sem tudok lépni az oldalra mert éppen a support-tal csatázok, hogy mi a biztonsági kérdésre a válasz. A múltheti bétából teljesen ki is maradtam. -
De érted, scannelve elküldöm az adataimat, elvileg "pajtások" az origines supportal ott is tudnak egyeztetni origines support elhitte, hogy én vagyok mert tudtam "igazolni" magamat. Akkor ők miért nem ? :D Mire fel az only nyomorék telefonos support ? :D -
Boncmester #22142 Hát még jobb, hogy most szart be, mint ha 2 hónappal később pakolnák rá a security questiönöket, és a fullos játékból zártak volna ki titeket... -
Ugyanez volt az én kérdésem is. Ha gyakorlatilag csak 1 preorder van hozzákapcsolva (vagy akár még az sem) akkor minek ez a nagy biztonság? Inkább adjanak ki authenticatort androidra ahogyan wow-hoz is van és opcionálisak legyenek a biztonsági kérdések. -
DragonKnight #22140 Most stressz tesztelik a supportot is, a webadmin elkúrta a az oldalt és röhögve nézik hogy a support hogy pisál vért :D -
enyémen pl. van 1. napos pre-order, az bizony 5 zsíros euró
végülis érthető, hogy itt már nem lenne előnyös, ha rajtam kívül bárki más hozzáférne - más kérdés, hogy annak azért lenne előnye, ha legalább én hozzáférnék :D -
Ha házhoz szállítom akkor olcsóbb jóval, csak legyek itthon amikor gyün... -
Olyan biztonságos a rendszerük az a lényeg, hogy még az acc tulajdonosoknak is csak egy része tudja használni :D csak azt nem értem, hogy mivel még nincs rajta semmi akkor mire fel ez a "Fort Knox" szintű biztonsági rendszer ? .... -

-
ShaiHulud #22135 szerintem nem teged talalt be hanem a "749508" darab ticketnek irta, bar tortenetesen te is kozte vagy par tickettel:D -
Pacho #22134 A jövő évi költségvetést is erre az euróárfolyamra tervezték.;P -
Kazagor #22133 Nem tudom mit vagy megdöbbenve. Várható volt, hogy nem a nyári 270-es euróval számolt ár marad a végleges. Aki ebben reménykedik, az álomvilágban él.
Én azon csodálkozom, és továbbra is kétkedve fogadom, hogy a 33.000-es nyári ár marad és nem fog legalább 5 rugóval megemelkedni. -
A baly az, hogy különbség van a kis és nagybetűk között és a space-et is figyelembe veszi. Ha nem egyszavas a válasz akkor eléggé sok kombináció van. -
Megint betalál valami észlény nem hiszem el :] -
ja meg leírják a "márkájára" szót ly-nal... sok retardált
-
akkor a sima meg lesz vagy 14-15 ezer? az kömény bakter -
eurom #22128 jo sok retardált fog játszani aki nem emlékszik a kedvenc auto márkályára meg az anyja nevére meg hasonlo kérdésekre
-
37000? aztkva