60869
-
semmi értelme... -
DragonKnight #22245 Szerintem kellene a kölyöknek 1000 dolláros áron egy kibaszott nagy I WIN feliratú gombot vennie a képernyő közepére osztán nyomogassa. Az EA helyében csinálnék egy spec ruleset szervert, ahol ezeket a cuccokat árulná és az összes agyhalott ott őrjönghetne
-
...... no comment -
na én itt mondtam le az emberiségről, ezek a parasztok már most exploitolják a játékot, méghozzá pl. autoattackot haxolnak? /cry. -
Chris #22242 Ahogy látom ebben az egész bullshit áradatban egy lényeges változás van, mégpedig, hogy a már vmibe berakott modokat bármikor ki lehet szedni.
Szerintem baromi hülye döntés, ezzel adtak egy nagy pofont a játék gazdaságának, ezzel együtt az endgame tartósságának, mivel az újabb és újabb tárgyakhoz nem kell a modokat újra megvenni, legyártatni.
Az indoklás meg "a lot more fun, easy and safe to experiment with"...
-
DragonKnight #22241 Hát szerintem elérték már a saturation pontot. Megy egyre kevesebb helyen lehet előrendelni. A vgchartz meg csak az USA boltok által jelentett előrendeléseket számolja.
-
Tyrpak #22240 VGchartz szerint tetőzött a preorder az USA-ban, már csak 15 ezer darabot adtak el múlt héten.
Azt hittem, hogy a nagy hétvégi béta nagyobb hatással lesz. :( -
t0xikus #22239 ilyen lúzer vagy, h nem tudsz németül? -
576, CD Galaxis, Media Markt ide szállítanak elsődlegesen. Minden más üzletben ahol meg lehet venni Magyarországon 20. után kapható csak. -
Köszi, mondjuk még van bő 1 hetük, hogy beszerezzék, és elérhetővé tegyék számunkra. Ha lesz további infód publikáld légyszi, szerintem többen is ott rendelték. -
De, pont ma reggel kaptam válasz levelet. Semmi infójuk nincs róla, hogy mikor, mennyiért, hogyan lesz majd kapható azoknak akik előrendelték. Ez számomra kicsit cinkes. -
Ipon-al nem beszélt valaki, hogy mikortól lehet náluk megvenni a játékot? -
-
Tyrpak #22233 Szóval a sith panda a fekete bundás fehér arccal, és a jedi panda a fehér arcú és hasú, fekete manccsal? Értem. :) -
DragonKnight #22232 Cáfolnám a cáfolatot!
Nem kell itt a sok WoW rémhírt terjeszteni!!
Azok ott nem pandák hanem a Dark Side által befolyásolt és eltorzított mutáns ewookok, az igazi Pandák, akik csak Light Side odalon indíthatóak majd a Jump to PandaWorld nevű kiegészítőben fognak megjelenni!
-
MaRee #22231 Cáfolnám!
Ez egy leaked kép a következő tervezett swtor content patchből. -
Tyrpak #22230 Biztos, ami biztos, leellenőriztem.
És a torhead.com szerint nincsen panda az swtor-ban. Megnyugodtam. -
Callisto #22229 Ez nem grammar nácis dolog. Nem nyelvtani, helyesírási dologról van szó. A két szónak merőben más a jelentése. Különben meg azok szoktak grammar nácizni, akik nem tudnak helyesen írni (és nem az elütésekre gondolok). -
De lesz panda skin. OP end bossa fogja dobni és legendary item lesz! -
Spheriot #22227 Azért jobb a wow mert ott lesz panda monk itt meg nem lesz panda jedi... -
gosumofo #22226 A német is akkora szar mint a magyar? -
Boncmester #22225 Azért valami emberi nyelven is megjelenhetne :-) -
Tyrpak #22224 Újabb marketing kőr várható a Bioware-től szerintem:
Német Gamestar 212 oldalas szám SWTOR vs WoW.
Előrendelés esetén 14.-ig kiszállítják. -
szerintem mindenhol elküldenének sablonszöveggel a picsába
sajnos ma sem sikerült elérnem Dennis barátomat, holnap felkelek korán, és megpróbálom újra...
azt nem ígérem, hogy megemlítelek, mert mire lebetűzöm az "omlás"-t, kifogyok a zsetonból :D -
DragonKnight #22222 Pont ilyen megfontolásból az összes kérdésre előre meghatározott válaszokat gyártottam amiknek semmi közük a kérdéshez de a kérdésből generálhatóak. Mert mi lesz ha pálinkamérgezés miatt elfelejtem hol születtem.
Jóccaka
-
Mégsem történik semmi... Amúgy tegyük fel mi lesz Pistikével aki nem beszél angolul de 1 év után lesz x 50-es fullos karia majd elfelejti a kérdésekre a választ véletlenül mert mitomén tramuma éri, mert részegen elesik a gördeszkával és megfejeli a patkát, ezért már angolul sem tud beszélni, enyhe fogyatékossága miatt a családja is elhagyja, barátai sem lesznek. Hogy kapja vissza a TOR accát szegény ha nem tud kommunikálni a supportal.
Természetesen a baleset miatt azt nem felejti el, hogy az SWTORral játszott mert túlságosan is beleégett a tudatába a játék annyira fanatikus :]
Ilyenekre nem gondol a BioWare support kérem szépen, ezek mindennapos esetek akármikor bárkivel megtörténhet ....

Na húztam aludni :P -
DragonKnight #22220 Spammeld Rockjaw-ot a twitteren szokott vele foglalkozni hogy mit írnak neki. -
DragonKnight #22219 Hát a leghosszabb anyázós topicok ebben a témában vannak a hivatalos costumer support fórumában.... -
j0nNyKa: ha ismét intézkedsz valamit az accod ügyében, említs már meg engem is :D azon is filóztam eresszek rá egy üzit az összes BW-s arcra twitteren fb-n ahol érem őket ? Hátha ? XD A végén még ilyen net terrorista megmozdulásra kell vetemednem 
-
DragonKnight #22217 hehe
Nem az hogy elkúrtam egyből a beszúrást az én saram. A második meg az övéké mert ha az [url] tag után sor emelés keletkezik azt nem kellene szolgailag beletenni a linkbe.
De mivel nem tudtam javítani a hibámat ezért most elindultunk igen nagy sebességgel a 30k felé :D -
Én csak az accomat kérem vissza végre.... 
-
Boncmester #22215 Legyen inkább miért jobb a WoW mint az SG Fórummotor? :) -
Boncmester #22214 Nekem csak egy accom van. Akkor nagyon sokaknak lehet rengeteg elfeledett accja.
Mennyi kell még a 30K-hoz?
Szerintem holnap írja be mindenki, hogy nem tud belépni a játékba :) -
DragonKnight #22213 No akkor vetkőzzünk neki mert közeledik a early access és igy nem lesz meg addig a 30k...
Mondjuk....
1. Miért jobb a WoW mint az SWTOR?...
2. Szar a PvP mert mindig megölnek...
3. Ótvar a grafika....
4. Nem kap senki early accesst mert csak....

-
a lényeg abból indult ki, hogy 2 hozzászólásból 2x nem sikerült egy sima linkelést megoldanod, amihez ráadásul url beszúrása gombot is ad a "szar" fórum motor -> kapja be az sg. 
vissza is vonom a vipemet. -
pontosan ez történik :D
szóval most +1 post, fuckyea -
Szerintem csak simán minden ok és alap nélkül baxa meg, hogy sms rendszere van statisztikai adatok nélkül is ez a véleményem ami valljuk be baromira nem számít szal csak úgy írogatunk össze vissza hogy meg legyen a 30K komment startig :D -
DragonKnight #22209 Van de most nem vakarom elő a tanulmányt mert volt vagy két éve hogy megjelent. A lényeget viszont nem érted....
WTB FREE SG EDIT

-
erről gondolom van valamiféle bizonyíték is
mellesleg ha igaz is, foglaljuk össze: ismersz egy olyan gaming forumot, ahol az accok 10%-a aktív, ezért bassza meg az sg, hogy sms rendszere van?
-
DragonKnight #22207 A 10% a nagy hasonló profilú (multi game portal) site-ok által bevallott valós reach átlaga. Ez alapján kapják a reklám általányt