60869
-
aki tegnap leadta cdg-nek a rendelést szla számmal az kapott már visszajelzést az automata válaszon kívül ? -
MaRee #22285 OFF:
Egy kis Star Wars rap, nem tudom ismeri-e valaki. Nem szeretem az ilyen zenét, de ez kúva nagy :D Bobafett - Star Wars -
ez tagadhatatlan, kurvajó fejlődni a merc-cel, de ne beszéljünk már 2,5k-s tracer missle critekről, főleg ne 20-30as szinten... :) -
Tyrpak #22283 A lenti hozzászólást én simán trollnak veszem.
Lvl 21 pve-t láthatunk a videón, miközben lvl 50-re bolsterelt pvp-ről beszélünk. -
Elég durva így is ebben a formában. Meg sem kell állnia, csak megy előre és darál. -
Lehet, hogy itt keverve beszélnek warzone/pve ütésekről. A WZ-ben ugye 50-es mindenki. -
ezekről szeretnék látni videót
itt van level 21-es merc, mutassátok már meg az 1500 feletti sebzéseket:
a tracer missle pl. 500 alatt sebez, az crittel sem lesz több mondjuk 800-nál, ebből hogy 2-2,5 crit pár szinten belül, ráadásul pvpben? :)
-
Pacho #22279 Commando: High Impact Bolt 1,9k lvl 22-n. -
Tyrpak #22278 BH: tracer missile 2-2.5k crit. Power shot 2k körül. (BH 21-en)
IA-t nem próbáltam, igazad van, ha nekik nem sebez ennyit a 15 energy-s shiv, és a 10 energy-s backstab, akkor elnézést kérek. -
IAval a backstab. :D -
mutasd már meg nekem azt a BH, vagy IA spellt, ami level 27-en 2700at critel :D
ja, utána mutasd meg azt, ami 2500-3000-et üt, mindezt kb. stunlockban megoldva
ja de várj, van cd a stunodon, jézus úristen, milyen szar már az assa
(mellesleg mi az hogy A stunod? van ott több is...) -
Tyrpak #22275 Jéé, kipróbáltam (lvl 27), crittel a legnagyobb 2.8k volt, medium armorra. :)
Az mondjuk megy, hogy ellövöm a 60 sec cd-jű stunt, aztán trash és maul.
Ja hogy 60 sec.
Igaz, nem end game, ahol lesz még crit damage növelés, anyámkínja.
A következő pofon előtt pedig kell egy voltaic slash, hogy utána a schock 2500-3000-et üthessen. Hopp megint 40% energy...
Már rég nem játszana senki BH-val, meg IA-val, ha ennyi energy-be kerülne. -
Nem tudom miről beszélsz... lvl26-on voltam kék/moddolható cuccba és már bőven 3.5k crit fölé mentem a hátbaszúrással, ráadásul talenttel simán csökkenthető a power igénye. Szerintem pvp-ben nagyon op lett az assa. 1v1-be nem is emlékszem, hogy öltek volna meg. Én soha nem küzdöttem power hiánnyal, max mikor mobokat kellett ölni, egymás után 4-5öt. -
View Poll Results: What Class Will You Be Rolling at Launch?
Sith Warrior 279 11.55%
Sith Inquisitor 482 19.95%
Imperial Agent 279 11.55%
Bounty Hunter 378 15.65%
Jedi Knight 252 10.43%
Jedi Consular 282 11.67%
Smuggler 227 9.40%
Trooper 237 9.81% -
Chris #22272 Ezzel egy huszárvágással áttértél a "balance" meg a "skill" tárgykörébe.
Előző majd lvl50-en lesz érdekes, utóbbi meg hát... na, szóval egyéni dolog. :)
-
kedves Tyrpak, láttad már a játékot level 20 felett? ugyanis egy 40+-os assa maulja kapásból 4000 felett ver medium armorra, és akkor az ellenfél még BŐVEN stunolva van, amikor jön a következő 2500-3000-es pofon az assától :)
amit leírtál, az úgy level 12-ig valóban úgy van, és picit fura is, de nagy szinten.. different story -
Tyrpak #22270 Kedves gavor, kipróbáltad már shadow vagy az assassin AC-ket swtor-ban?
Például pvp-ben próbáltál már megölni valakit úgy, hogy az energy-d 50%-a elmegy az ellenfél hp-jának 10% leütésére (ha épp nem critel a backstab, ha crit, akkor kb 25%), ami után van még 2 ütésre való energiád, hogy leüsd a maradék 90%-ot?
Nem sírás akart lenni, csak azzal van bajom, hogy nem sebez annyit, mint amennyibe kerül. Ennyi sebzésért jobban megéri a trash-t nyomogatni, és akkor van egy 1 gombos karink. -
gavor #22269 Akkor kéne egy spell, ami a teljes energyvel az egész hp-t leviszi. Ezt lehetne redukálni még azzal, hogy az energi bar 1 egység. A spell költsége 1 energy tehát 1 spell ,ami rögtön megöl valakit. Nem kell ui semmi, csak 1 gomb. Tényleg király lenne! -
gosumofo #22268 makrokrol. -
Tyrpak #22267 Akkor az ellenfél hp-jának a felét is vigye le, és ne csak marginálisan okozzon több sebzést, mint a trash (két darabja összeadva). :( -
Igen és ha utána bekened a hátát krémmel vissza töltődik az energiád :D -
Chris #22265 Kb. ez ilyen generál szabály mmo-kban, hogy a hátbaszúrás az energia bar fele, ezt a rendszert vették ide is át. :)
-
mármint a bioware? ők fognak, igen
de ismerve az eddigi levélküldési performanszukat, inkább nem tenném tűzbe a kezem értük... -
aki előrendelt annak küldenek majd valami levelet hogy mikor kezdhet vagy hogy lesz? -
Arra ott van más skill ami nagyobbakat vág. Nekem soha nem volt olyan problémám, hogy nem tudtam valakit hátba szúrni. -
arra azért jó ha nem jön be a hátbaszúrós legalább nyom egy autoattackot. -
Tyrpak #22260 Hja, hang nélkül néztem. :)
Hátbaszúrást meg akkora költséghez kötötték (energy bar fele???), hogy ha a talenttel együtt akarod használni, akkor Trash és 1.5 secel később Maul.
Pve-ben mobok azonnal fordulnak, pvp-ben még megoldható, ha a játékos nem fordul meg, nem megy ki melee-ből, nem cc-z le, nem... -
Akkor még nézd meg párszor. Azt akarja bemutatni, hogy olyan skillt nyomkod ami csak a mob hátába működik (hátbaszúrás) és mégis működik az auto attack. Na de előttem is említették, hogy ebben a formában lóf*szt nem ér, mert gcd-re rakja az összes skillt. -
Én sose értettem ezeket a macrokat.. Pont a játék lényegi részét veszik el, mert nem te irányítod a karaktered, hanem valami előre beállított script. Akkor meg miért nem rögtön az asszonyt ülteted a gép elé? -
Tyrpak #22257 Én annyit látok belőle, hogy többször nyom gombot mint én egy hasonló AC-vel (shadow), és majdnem belehal a mobba, mert nem a sebző skilleket használja, hanem az "autoattack"-ot.
Akkor most mire jó ez? -
pl: stealth-es classoknál a nyitó combókat össze lehet macrozni illetve 2-3 skillt amit úgyis egymás után használsz de kb. ennyi. Meg ha közbe kapsz 1 cc-t akkor ment az egész a levesbe és lehet kapkodni, hogy esetleg a macroban 1. skill cd-n van most mit nyomjak. A túlmacrozott embereket cc-vel simán lehet fogni. Meg többet fog érni a csapatmunka mint a jó macro. Mondjuk 1v1 ben ha váratlanul támadsz vagy gankelésre lesz alkalmas több skill macrozása. -
jaja akartam írni,hogy 1-2 statikus fightra talán alkalmazhatóak azok a makrók,de PVP-ben minden másodpercet az alkalom szüli....ott öngyilkosság lenne makrót futtatni... -
Pacho #22254 Meg a számlaszámot, bankkártyaszámot, és PIN-kódot is!
-
ahogy mondani szoktam "észt nem adhatok ,mert nekem is kevés van"!:D -
Omli!
Találjál valakit, aki lebetűzgeti a dolgaidat skype-on! Most a 625. próbálkozásomra valami új tag vette fel a telefont, és 2 perc alatt megoldódott minden, hozzáférek szépen az accomhoz.
Ha gondolod én segítek, de akkor el kell küldened a teljes neved, e-mail címed, telszámod, meg a címed, amit megadtál swtor.com -on, mert az alapján fognak tudni azonosítani. -
Boncmester #22251 A GCD-t nem tudod vele kikerülni... -
Ebben nem értem mi a nagy szám? Sima A4tech es egeremen olyan időzített macro-t írok amilyet akarok de minek? pve farmra ok de pvp ben annyira nem hasznos mert ott a helyzetre kell reagálnod. -
Valóban nincs, hiszen CD-re rak mindent. Bullshit. Epic fail in pvp. :D -
Ugyanezt megcsinálom a nostromoval. Bemacrozok rá 10 sima attackot lefut, elnyomom újra. -
A körmét levághatta volna ha már felveszi videóra. Gusztustalan.