60869
  • j0nNyKa
    ahhoz képest, hogy még semmire nem mennél vele :)
  • nowan
    Mihez képest időben? Nekem már most is kéésőőn van!
  • LSC
    csak a te szórakoztatásodra, különben nem lenne okod postolni és szenvednél.
  • j0nNyKa
    Az ORIGIN a játék kódját időben fogja küldeni.
  • XeroX
    Az ORIGIN a játék kódját 15-én fogja küldeni ?
    Az pre kódot egyből adta.
  • BoneDragon
    Látom, előző hsz-ben is alkottál.
  • LSC
    köszi, igyekszem!
  • LSC
    akkor eléggé lejáratják magukat, nálam biztosan.
  • Omlás
    No megvan az új proci is, már csak a startra várok :D
  • Ozzyehh
    :D és dobja bele a darálóba a telefonját, fizesse ki a számlákat 567 hónapra előre, vásároljon egy atombunkernyi élelmiszert és utána deszkázza be az ajtókat ablakokat

ezt kihagytad...
  • DragonKnight
    No akkor mindenki gyorsan csináljon egy két gyereket, simogassa meg a macskát, rúgjon bele a kutyába, a meglévő gyerekeit és az asszonyt verje el, mert utána már nem lesz ezekre ideje :D
  • Ozzyehh
    :((((
  • BoneDragon
    Inkább 8, mert nem jövőhét szerda éjfélkor indul.
  • Ozzyehh
    7 naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap
  • Agamemnon
    :D
  • DragonKnight
    Amúgy ha nem jut mindenkinek doboz az csak a Te hibás lehet....

A CDGalaxis honlapján ez a szöveg van.

A kiadó információja szerint ők a pre-order tulajdonosoknak tudják szavatolni (ez vis maior esetére nem vonatkozik) a játék példányokat a megjelenéskor.
  • BoneDragon
    Ez aztán a logika.
  • DragonKnight
    Teljesen korrekt példány van kidobandó 250 euród feleslegben akkor már meg is veheted, osztán majd mesélsz :D
  • Laroa
    lol
  • nowan
    jah, 5 nap 5 ezerért. Megérné...valakinek...
  • Torzonborz
    szeretném Én is hogy csak teória legyen de sajna csiripeltek a madarak ilyesmit.
  • Agamemnon
    Hát ezek egyre jobb teóriák. Max csak az early access alatt játszunk :D
  • Torzonborz
    vagy inkább túl kevés példány érkezett és még a preordereseket sem tudják 100 % kiszolgálni.
  • DragonKnight
    Nem az a helyzet hogy elfogyott a preorder és max. csak annyit fog kapni a bolt amennyi preordert kapott. Tehát jelenleg ha tényleg lesz annyi doboz ahány preordert eladtak (van valami pletyi, hogy ez se igaz) és minden preorderes leadja a rendelését, akkor többinek nem jut semmi. Ezért nincs kint az oldalon a rendelési lehetőség.
  • ZoliJ
    rájöttem hol a kiskapu: a preordernél azt garantálják hogy 2 hétig be tudod számítani az árát vásárlás esetén, de azt nem hogy lesz is mibe beszámítani
  • LSC
    jelenleg csak az tud rendelni aki preorderelt vagy az se mint én, nem kaptam linket tőlük, csak itt a fórumon
  • LSC
    szerintem a preorderen felül keveset rendeltek, le is vették a termék listáról
  • gavor
    Amikor előrendeltem otthon voltam "vidéken", most személyes átvételt választottam mert fent vagy a "city"-ben! Értem én hogy kapitalizmus, de mondhatták volna ezeket a határidőket korábban, mert így hagytam volna a francba. Nem keresem vissza, de szerintem garantálták a megjelenéskor a példányom a preorder miatt, és nem voltak ilyen feltételek. Én nem gondolom, hogy egy is rajtuk maradna, és nem várom el, hogy hetekig visszatartsák.
    Csak a kezdeti etetés, mert így ez volt, nem ilyen rövid reagálási időket gondoltam akkor. A számlám pl nem volt nálam, telefonálgathattam, meg ugráltathattam muttert, hogy túrja elő a dobozt, nehogy kifussak a dec 8-ból pl.
    Na de részemről vége, úgysem lehet megváltani a világot, de majd megemlítem a boltban. Persze miután már a táskámban van a game:)
  • nowan
    Kérd pickpack pontra! Onnan van egy heted felvenni.
  • N1ggA
    Nagyon nagy az érdeklődés, mindenképpen elviszik az összes példányt néhány nap alatt. Aki nem preorder után vesz, az 1500 forinttal többet fizet, ezért nekik megéri újaknak adni. Kapitalizmus van, ebbe bele kell törődni.
  • Ozzyehh
    és 13. a zárásig át kell venned különben mehetsz haza :D
  • Ozzyehh
    Már hétfőn napközben beérkezik a CD galaxisba, de basszus ez is elég hülyén van megfogalmazva........ SWTOR: a játék üzletünkbe érkezése december 12-13. várható, személyes átvételre
    valamikor nap közbentől lesz lehetőség (nem nyitástól).
  • gavor
    Szerintem az is pofátlanság, hogy előrendeltem, van 2 napom reagálni és ha nem viszem el kedden, elvesztem a foglalást.
    Ebben a formában a pre order ígéretek nem sokat tartottak.
  • LSC
    köszi!
  • N1ggA
    Normál, ez meg a CE
  • LSC
    elég vicces a szervezés az biztos, ha nem olvasom sg-t akkor buktam volna
  • Jabar
    mondjuk elég gusztustalan hogy 8.-ig meg kell rendelni van baszhatod a példányod, főleg hogy rajta van a pre-order számlán hogy két hétig le van foglalva a megjelenés után átvételre....
  • LSC
    valaki megadná azt a linket ahol rendelhető? Mail nem jött telefonon meg nem lehet elérni őket.. Köszi
  • ZoliJ
    megrendelve, thx a linket
  • ShaiHulud
    aha kosz megvan, tovabbitom neki.