60870
  • LSC
    1,5 évet swg-ztem, 5 évet wowoztam nem ez az első.
  • TDC Geronimo
    Amit linkeltél, ott van alján. Ha ez igaz és nem elírták, akkor hólisit! :D
  • DragonKnight
    Ezt hol olvastad?
  • DragonKnight
    Csak nem vagy olyan guildnek a tagja ami regisztrálva van az swtor.com-on?
    Az patch a GUILD EGA patch-ot jelenti.
    Szóval calm down pls.
  • Sir Quno Jedi
    Háak akkor nekem miért szed le vagy 25GB-t? (most éppen egy 11.6GB-s Main Assets1-et)
  • TDC Geronimo
    " Early Game Access may be up to 7 days. The length of your Early Game Access depends on the date and order in which you redeemed your Pre-Order Code. "

öö wait what?!
  • BoneDragon
    És tényleg! Kora délután még nem volt ott, néztem. :)
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy néztem, supergamer-en még van (kicsit drágábban) raktáron early access és másnapra szállítanak szlovákiából, ha délután három előtt megrendeled. Mondjuk necces.
  • TDC Geronimo
    Accomnál :O

11.02.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to patch
  • DragonKnight

Early Game Access* for Star Wars™: The Old Republic™ is only a few days away! Starting December 13, 2011, The Old Republic will begin emailing invitations to start your Early Game Access. Invitations will be sent throughout the Early Game Access period offering rolling access to the game in the order in which you redeemed your Pre-Order Code, so be sure to check your email inbox!

To ensure that players can get into the game as quickly as possible when their Early Game Access begins, we are now allowing everyone who has redeemed a Pre-Order Code at our Code Redemption Center to pre-load the game to their computer.

In order to download the game client before Early Game Access begins, you need have already logged into your account and redeemed your Pre-Order Code. Once you have done this, you can download the game client by clicking on “My Account” in the upper-right of the window and then click “Pre-Order.” On your Pre-Order page, click the large button that says “Download Game Client” to begin download of the game!

http://www.swtor.com/news/news-article/20111206
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk nem viszik túlzásba. 80MBites netem van és csak 1.93MegaByte/sec-kel jön...
  • Sir Quno Jedi
    Pár forintért ide, avagy oda nem fogom kiadni a kártyaszámomat. :D
  • TDC Geronimo
    blizz blues 12 days of smack talkin

Jópofa kis machinima videó
  • DragonKnight
    Ha a dropbox-os linkről beszéltek az felejtsétek el már töröltem.
    Azt én raktam fel a dropbox accountomra.
  • N1ggA
    Lesz (van) ugye 2 hónapos gamecard 7990-ért. Ha az ember 1 hónapra fizet be egyszerre, akkor 307 forintos euróig éri meg jobban bankkártyával fizetni, ha meg 3 hónapra, akkor 333 forintos euróig. Jelenleg kb. 300 forint környékén van az euró. Jobban megéri bankkártyával fizetni, én is azzal fogok.
  • TDC Geronimo
    Hát aki ettől tart egy MMOba, főleg egy ilyenbe az neki se álljon. Ezer dolgot lehet csinálni max szinten is, amihez elsőként kell egy normális guild. Utána ott vannak azok a dolgok, amiket nem fogok leírni huszadjára itt, mert már megtettem régebben.
  • DragonKnight
    Ja a net használatért nem nekik fizetsz :D Szóval nyugodtan felkészülhetsz az indulásra ha majd lesz accountod.
    Ha az origintól veszed 54 ojróért a Digital download Early accesst akkor se számíts nagyon arra hogy 15.-án beloggolsz....
    60 napos gamecardot meg lehet venni a CD Galaxisban is.
  • BoneDragon
    Jonny, amit átküldtél omlásnak klienst és megosztott velünk, azt törölni kell? Gondolom az még a régi.
  • Sir Quno Jedi
    Töltöm a klienst, be is logoltam, megvan az accom is, most tölt le valami angol videót, majdnem 2 GB.
  • Sir Quno Jedi
    Lesz gamercard, vagy ea/bioware pontok, nem?
  • gabor696
    Erre való a virtuális net kártya :)
  • BoneDragon
    Mi a baj vele?
  • DieHard
    Nem azért a két forintért, de ilyen stabil swtor oldalon nem szivesen adnék meg bankszámlaszámot, hogy huzzák a havidijat :S
  • DragonKnight
    Hát én nem félek attól hogy 30 nap végére én akár egy kasztot is kimaxolok lvl50-re....
    De én nem is sírok hogy kell az expansion. Amúgy ahogy most látszik az MMO ipar biztos hogy nem fog az EA a seggén ülni és szépen fogják csöpögtetni a tartalmat. Hiszen ha egyszer belemarnak a WoW-ba akkor biztos hogy ki akarják majd használni a helyzetet.
  • darth devil
    Ilyenkor jön a pvp orrba szájba. Gankelés, segíteni a többieknek stb stb. Sosem unatkoztam egy mmoban sem max szint elérése után.
  • ShaiHulud
    ugyertem hogy a 8 classt mindegyiket egyszer level 50 re.
  • ShaiHulud
    de vegig jatszod 8 szor az epic storykat mar egy csomo ido:)
  • Sir Quno Jedi
    Hát akkor ez murvára bukó, lekéstem...
  • LSC
    nem tudom mennyi alapja van, de én is tartok kicsit attól hogy "végigjátszom" a hú de epik storyt aztán kezdődik ami minden más mmo-ban, a nagy semmit tevés.
  • DragonKnight
    Az early accessre meg azért nagyon ne izgulj rá. Az max 5 napot minimum 1 napot jelent. Hát azért azt hiszem mi akik mostanában rendeltük meg a min. 1 naphoz leszünk elég közel.
  • DragonKnight
    Ja mert sehol nincs. Ha egy kis mákod van (kb. egy tonna vagy több) akkor lehet hogy az előrendelők nem mindegyike jelezte az igényét a játékra és az igy felszabaduló darabokra lehet rusholni a CDGalaxisban 9.-én nyitástól. Szóval figyeld igen szorgalmasan a CDG oldalát 9.-én hajnaltól és ha lesz szabad préda akkor arra azonnal le lehet adni rendelést. De nem fogsz hozzá kapni early accesst az biztos.

Amúgy meg a hivatalos oldalon az Origontől lehet venni jó vastag feláron digital download verziót ha nagyon kell.
  • Sir Quno Jedi
    Nmaost rendelni lehet "ELŐ" idehaza is, úgy hogy 20.-ára, node abban nem lesz early access ugyebár. A sima előrendelést kérdem, amivel 7 nap múlva lehetne tolni.
  • nowan
    Originről online igen.
    Vagy 20-a után bemész mondjuk egy MM-be.
  • Sir Quno Jedi
    Zsárekök, elő lehet ezt rendelni idehaza még?!?!? Mert most sehol sem lelem?!?!?
  • TDC Geronimo
    Ha netán van olyan elvetemült, akinek nincs még meg a kliens az Innen szedheti
  • TDC Geronimo
    Ja én is ma olvastam ezt a topikot. Ezek úgyis elhúznak a picsába ingyenes hónap után, mert "végigtolják" addig a játékot és jönnek a szokásos "grindfest" meg a "no endgame content" szöveggel. Úgyhogy pár hónap alatt ezek eltűnnek remélhetőleg.
  • DragonKnight
    Ezeket meg kellett volna fojtani egy vödör vízben mikor még a szemük sem nyílt ki. Elbassza a saját játékát de nem ő a hibás érte, viszont már most követelőzik hogy kieget de izibe. És mire menne vele ha kapna? Azt is kivégezné 3 nap alatt és megint csak járna szája....
    Atomot nekik.

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=719828
  • TDC Geronimo
    Match Chest Color option Gone

I wanted to let everyone know that we're very aware of the interest in this feature.

We've spoken with the development team and we'll have further comment on it soon - before the 10th, we hope.
  • j0nNyKa
    és még meg is dícsérte a varázsló az étvágyát .. :)
  • BoneDragon
    Első rész is jó volt, de ez zseniális. Ez az első játék ahol keresem az állam, olyan szép.
    Kedvenc részem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vizet kellett önteni a sálátára, hogy kihajtson amire odament a csiga, így szabaddá vált az út. :)