60869
  • Ozzyehh
    Micsoda ajándék.. 13. án van a szülinapom :D
  • BoneDragon
    Ezek után földhöz baszom magam, hogy ipon.hu még semmit sem tud az egészről...
  • Ozzyehh
    jaa értem :)
  • DragonKnight
    Nincs plusz 7 giga. Az csak parasztvakítás volt. A végleges kliens 19-20gb de azt mondják hogy kell 27GB, hogy a patcher ne legyen klausztrofóbiás.
  • BlackShadow
    vajon várható lesz torlódás a cdgalaxisnál 12-én du? :) csak azért kérdezem, h vigyek-e sört, h ne legyen unalmas a hidegben ácsingózás :D
    ill hátha lesz ott lovagrendes emberke azt kezdődhet a party :)
  • darth devil
    Semmiféle 7 giga nem lesz. Amire te gondolsz az annyi volt, hogy a régi béta tesztereknek akár 7 giga felesleg is lehet a kliensben, ezért töröljék inkább le, és szedjék le újra.
  • Ozzyehh
    Csak mert nem rég arról volt szó, hogy valami 7 giga és hogy 27 lesz a kliens, de akkor ezek szerint az sztornó...
  • DragonKnight
    De az is lehet hogy az uccsó bétát összevonják az early access indulással és ezért lesz 2 nappal hamarabb. Vagy nem lesz valami nagy MMO launch valahol a jövő héten és így rugnak egyet beléjük?? Ki tudja.
  • TDC Geronimo
    Milyen 7 gigát? max 1-200 mega lesz patch launchnál, de lehet annyi se. Amúgy meg már ma is patchelt 10 megát kb.
  • Sir Quno Jedi
    Na AZ odab@xott... :DDD

Itt viszont egész jóakul elfogadta a kedvenc (ezeréves, csak falcon nélkül) nickem. Úgyhogy itt is SirQunoJedi lettem-e. Ingame úgyis más neve lesz a kariknak...
  • TDC Geronimo
    Szerintem simán lehet logolni, ahogy elkezdődik. A levél csak értesítés lesz, ami tuti késni is fog.
  • Ozzyehh
    jah csak addig le se lehet tölteni elvileg a maradék 7 gigát ezek szerint? vagy le vagyok maradva valamiről?
  • DragonKnight
    20 lesz
  • DragonKnight
    Semmit várod a levelet hogy kezdődik számodra az early access mint a mannát és mikor megkapod akkor lesz aktív az accountod
  • darth devil
    Semmit. Early accesnél aktív lesz.
  • Sir Quno Jedi
    Huhh, már 14GB felett zabált fel helyet a vinyón. :D
  • BoneDragon
    Ez a játékra is igaz. Már a külön regisztráció is megért egy imát mikor nem fogadta el a @ jelet.
  • ShaiHulud
    valaki irja at a fenti timeren az early accest de gyorsan :DD
  • BlackShadow
    bbye vizsgaidőszak :( :D
  • DragonKnight
    No ez igen jumpstart lesz akkor a nép meg ott fog malmozni a levelező kliens előtt óránként fog billentyűt cserélni mert az F5 eltörik.
    Gecik nem kicsit nagyon.
  • Ozzyehh
    Jó oké csak megzavarodtam.. és majd earlynél lesz aktív? bocs a hülye kérdéseért vagy most mit kéne csinálnom? :D semmit?
  • Sir Quno Jedi
    Én még akkora egy szar klienst életemben nem láttam... :D
  • darth devil
    Az, h most nem aktív az accod. Mintha lejárt volna.
  • TDC Geronimo
    Rockjaw Stephen Reid
    Early Game Access *starts* on December 13th. Emails will be sent on the day you get access.
  • Ozzyehh
    jah oké
  • DragonKnight
    Nem nem kamu. Akinek meg van a kliens telepitő annak leszedi. nincs ezzel gond egy száll se. Csak ugyebár kell majd valami kód is hogy be tudj loggolni, ahoz meg venni kell játékot. No itt kezdődik a gond.
  • Ozzyehh
    Srácok nektek is valami kicsit szedett le? nekem kiírja hogy no active subscription, mi ez?
  • TDC Geronimo
    Az, ami oda van írva. Nem megy még így értelemszerűen be se enged
  • TDC Geronimo
    Dec 13án kezdődik early access azoknak akik leghamarabb bekerülnek. Én 21én redeemeltem kódom szóval 100%ra akkor kezdek. Rohadna meg, hogy pont akkor leszek reggel melóba :( Na mindegy asszem este nem lesz alvás :D
  • BoneDragon
    Jézusom, te azt le merted tölteni?
  • Sir Quno Jedi
    Hát én tök zéróról leszedtem a klienst (volt vagy 37mega, vagy mennyi), csináltam egy SWTOR accot, aztán aktiváltam, megadtam a security kérdéseket, beléptem a kliensbe és login, most meg szedi a töméntelen gigányi anyagot szépen. Pediglen semmit sem vettem még és semmilyen kódom sincs sehova sem beírva?! Remélem nem kamunak szedi le, mert dühös-e lennék (bár az FFXIV online telepítőjénél nem lehet rosszabb semmi sem :D).
  • DragonKnight
    Mér van?
  • Torzonborz
    namostakkormi ? oO
  • DragonKnight
    Hmm akkor már értem hogy a fórumon miért hülyéztek le néhány elvtársat amikor azt mondták hogy egy holland webshop 7 nap early-t mondott a CE-re 5 napot meg a simára.
    Szóval cifrázzák rendesen. Ez valami ninja change lesz. Ha 13-án küldenek levelet hogy loggoljak de izibe az elég jumpstart lesz nemde?
  • Ozzyehh
    There is no active subscription here .. a launcher írja, ez mi?
  • BoneDragon
  • LSC
    most mi?:)
  • TDC Geronimo
    Rockjaw Stephen Reid
    No, December 13th is not a typo.

fákkje akkor igaz :D Na 5 nap még \o/
  • DragonKnight
    Nem baj az. A download link nem publikus, az hogy neked megvan az nem jelenti azt hogy publikus. Akinek meg megvan annak leszedi az egész klienst csak éppen nem loggolsz be vele.
  • LSC
    1,5 évet swg-ztem, 5 évet wowoztam nem ez az első.