60869
-
Micsoda ajándék.. 13. án van a szülinapom :D -
Ezek után földhöz baszom magam, hogy ipon.hu még semmit sem tud az egészről... -
jaa értem :) -
DragonKnight #22445 Nincs plusz 7 giga. Az csak parasztvakítás volt. A végleges kliens 19-20gb de azt mondják hogy kell 27GB, hogy a patcher ne legyen klausztrofóbiás. -
vajon várható lesz torlódás a cdgalaxisnál 12-én du? :) csak azért kérdezem, h vigyek-e sört, h ne legyen unalmas a hidegben ácsingózás :D
ill hátha lesz ott lovagrendes emberke azt kezdődhet a party :) -
Semmiféle 7 giga nem lesz. Amire te gondolsz az annyi volt, hogy a régi béta tesztereknek akár 7 giga felesleg is lehet a kliensben, ezért töröljék inkább le, és szedjék le újra. -
Csak mert nem rég arról volt szó, hogy valami 7 giga és hogy 27 lesz a kliens, de akkor ezek szerint az sztornó... -
DragonKnight #22441 De az is lehet hogy az uccsó bétát összevonják az early access indulással és ezért lesz 2 nappal hamarabb. Vagy nem lesz valami nagy MMO launch valahol a jövő héten és így rugnak egyet beléjük?? Ki tudja. -
Milyen 7 gigát? max 1-200 mega lesz patch launchnál, de lehet annyi se. Amúgy meg már ma is patchelt 10 megát kb. -
Na AZ odab@xott... :DDD
Itt viszont egész jóakul elfogadta a kedvenc (ezeréves, csak falcon nélkül) nickem. Úgyhogy itt is SirQunoJedi lettem-e. Ingame úgyis más neve lesz a kariknak... -
Szerintem simán lehet logolni, ahogy elkezdődik. A levél csak értesítés lesz, ami tuti késni is fog. -
jah csak addig le se lehet tölteni elvileg a maradék 7 gigát ezek szerint? vagy le vagyok maradva valamiről? -
DragonKnight #22436 20 lesz -
DragonKnight #22435 Semmit várod a levelet hogy kezdődik számodra az early access mint a mannát és mikor megkapod akkor lesz aktív az accountod -
Semmit. Early accesnél aktív lesz. -
Huhh, már 14GB felett zabált fel helyet a vinyón. :D -
Ez a játékra is igaz. Már a külön regisztráció is megért egy imát mikor nem fogadta el a @ jelet. -
ShaiHulud #22431 valaki irja at a fenti timeren az early accest de gyorsan :DD
-
bbye vizsgaidőszak :( :D -
DragonKnight #22429 No ez igen jumpstart lesz akkor a nép meg ott fog malmozni a levelező kliens előtt óránként fog billentyűt cserélni mert az F5 eltörik.
Gecik nem kicsit nagyon. -
Jó oké csak megzavarodtam.. és majd earlynél lesz aktív? bocs a hülye kérdéseért vagy most mit kéne csinálnom? :D semmit? -
Én még akkora egy szar klienst életemben nem láttam... :D -
Az, h most nem aktív az accod. Mintha lejárt volna. -
Rockjaw Stephen Reid
Early Game Access *starts* on December 13th. Emails will be sent on the day you get access. -
jah oké -
DragonKnight #22423 Nem nem kamu. Akinek meg van a kliens telepitő annak leszedi. nincs ezzel gond egy száll se. Csak ugyebár kell majd valami kód is hogy be tudj loggolni, ahoz meg venni kell játékot. No itt kezdődik a gond. -
Srácok nektek is valami kicsit szedett le? nekem kiírja hogy no active subscription, mi ez? -
Az, ami oda van írva. Nem megy még így értelemszerűen be se enged -
Dec 13án kezdődik early access azoknak akik leghamarabb bekerülnek. Én 21én redeemeltem kódom szóval 100%ra akkor kezdek. Rohadna meg, hogy pont akkor leszek reggel melóba :( Na mindegy asszem este nem lesz alvás :D -
Jézusom, te azt le merted tölteni?
-
Hát én tök zéróról leszedtem a klienst (volt vagy 37mega, vagy mennyi), csináltam egy SWTOR accot, aztán aktiváltam, megadtam a security kérdéseket, beléptem a kliensbe és login, most meg szedi a töméntelen gigányi anyagot szépen. Pediglen semmit sem vettem még és semmilyen kódom sincs sehova sem beírva?! Remélem nem kamunak szedi le, mert dühös-e lennék (bár az FFXIV online telepítőjénél nem lehet rosszabb semmi sem :D). -
DragonKnight #22417 Mér van? -
namostakkormi ? oO -
DragonKnight #22415 Hmm akkor már értem hogy a fórumon miért hülyéztek le néhány elvtársat amikor azt mondták hogy egy holland webshop 7 nap early-t mondott a CE-re 5 napot meg a simára.
Szóval cifrázzák rendesen. Ez valami ninja change lesz. Ha 13-án küldenek levelet hogy loggoljak de izibe az elég jumpstart lesz nemde? -
There is no active subscription here .. a launcher írja, ez mi?
-
-
most mi?:) -
Rockjaw Stephen Reid
No, December 13th is not a typo.
fákkje akkor igaz :D Na 5 nap még \o/ -
DragonKnight #22410 Nem baj az. A download link nem publikus, az hogy neked megvan az nem jelenti azt hogy publikus. Akinek meg megvan annak leszedi az egész klienst csak éppen nem loggolsz be vele. -
1,5 évet swg-ztem, 5 évet wowoztam nem ez az első.