60869
-
Azért hihetetlen, hogy a hivatalos fórumon az emberek fele nem érti meg, hogy 13án már kezdődik az early access is nem csak a mail invite. -
nowan #22487 Mert korán nézted. Majd éjfélkor próbáld!
-
tamas7878 #22486 Nem lehet, megnéztem
-
ULTIMATE SURPRISE -
Képzeld, mi lenne ha kiderülne, hogy mindenkit átba**tak és 1 perc múlva belehetne lépni
-
Tyrpak #22483 81 oldal másfél óra alatt? wow, ez jó sok ember zsebében kinyitotta bicskát. :) -
DragonKnight #22482 Különben mi miattunk van ez az egész 13.-i early access. Az EA meghallotta hogy 30k postot akarunk itt early előtt elérni és eldöntötte hogy emeli a tétet. -
maniac001 #22481 Csak angol és márklár nyelv van benne -
én szuahélit akarok , ha nem lesz benne akkor le is mondom !!!444négynégyb+ -
DragonKnight #22479 az még hagyján de mandarin se! az pedig már gáz!! -
neked beteszik a románt. -
De lesz, mivel magyarok fejlesztik. -
gosumofo #22476 Nem lessz benne magyar felirat???? -
maniac001 #22475 A főkönyvtárban van egy betatest almappa és egy retailclient mappa is. Ebben is van egy launch ikon, és ahogy nézem nincs benne más nyelvi file. -
Azt írták hogy ebben az időszakban hívják be az embereket. persze furcsa lenne 2 óra early access, ezért is írtam le magyarul hogy wtf :D
Szóval le van írva hogy mikor kezdődik, és mikor végződik az early acess. Úgy gondolkoztam, hogy az early access végén, azaz este 10 órakor nem fogják kidobálni az embereket, és mivel a játék éjfélkor jelenik meg, és a kettő között 2 óra van, ebből gondoltam, hogy 10ig hívják be az embereket.
Persze jobban belegondolva hülyeség az egész, valószínűleg az este 10 óra azért van odaírva, mert akkor maintanance lesz a hivatalos megjelenésig, dec 20 00:01 AM EST-ig. Ha nem lesz maintanance, akkor meg nem értem, miért van külön odaírva, hogy 19-én este 10kor van vége az early accessnek. -
DragonKnight #22473 Ezt írtam neked előtte. Ha valaki preorderelt és nem rendeli meg a játékot 8.-a estig akkor az övét felszabadítják és 9.-én meg lehet rendelni azoknak is akiknek nincs preorder-jük -
Annyinak kell lennie, ne töröld le. -
maniac001 #22471 Érdekes a dolog mert én nem töröltem manuálisan semmit és 19.5GB a mérete. -
afaszt, az csak azért van, mert át lettek nevezve az asset file-ok a 17.-ei patch-ben, és nem akarják, hogy 40 gigás legyen a kliensed, ezért inkább újra letöltetik veled - ami valahol jogos is, mert ha csak kitörlöd a régi (szar) asseteket, ugyanott vagy, mintha fullra ledúrod az egészet -
Aszuka #22469 To verify that you have the launch version installed, you can check for the "assets_swtor_main" version file in the following location on your computer: \Program Files (x86)\EA\BioWare\Star Wars – The Old Republic (assuming default installation). If you have that file present, you do not need to reinstall the game client. -
Ezt írják a cdgalaxisnál:
"Azok, akik nem vásároltak annak idején Pre-Order kiadást, előreláthatóan december 9-től tudnak majd rendelést leadni honlapunkon a szabaddá váló végleges kiadás példányaira." -
Fel. Azért ajánlották a törlést, mert 2* akkora a kliens mérete, ha 25-e előtt betaztál, de ezeket a fájlokat manuálisan is le lehet törölni és máris lemegy a kliens mérete felére. Nekem is 25-e előtti az első kliensem, de töröltem a green assets fileokat és 19.4gbos lett a kliens, ami simán patchelhető launchra. -
DragonKnight #22466 No nem kap senki se egy perc további játékot az early access végén tehát 20.-ára meg kell a doboznak lenni különben mosolyszünet.
If I pre-order Star Wars: The Old Republic but don’t purchase or obtain the full version of the Game, may I continue to play past the Early Game Access period?
The Game officially launches on December 20th, 2011 at 12:01AM EST (Pacific: December 19th, 9:01PM PST; European: December 20th, 05:01AM GMT, 06:01AM CET). There will be no ‘grace period’ post launch in which those who are in Early Game Access will be able to continue to play the Game without completing the following required steps for launch:
1. Fill out your contact information
2. Set up minimum 3 - maximum 5 security questions to protect your SWTOR account
3. Redeem a Product Registration Code (This is different from your Pre-Order Code. Your Product Registration Code is the code tied to the official Game.)
4. Sign up for a recurring subscription or enter a Pre-Paid Game Time Code
You will have the option of completing these steps during the Early Game Access period so that you are ready to play upon the Game’s official launch.
-
Így van, igen. -
maniac001 #22464 Többen kaptak olyan emilt hogy majd kell másik kliens az induláshoz, a béta kliense nem lesz jó. Itt valaki azt írta hogy a november 25 (ha jól emléxem) előtti kliensekre vonatkozik ez. Én még nov 25 előtt telepítettem / patcheltem a klienst, de én nem kaptam ilyen emailt. Ezek szerint a jelenlegi béta kliensem a launch-kor felpatcheli magát a végleges verzióra ugye? -
Oké, köszi. -
szerintem meg a BWnél ennyire azért nem hülyék. a legkevesebb 1 nap de inkább több így hogy előrehozták 13.-ra. -
És ennek mi köze van annak ahhoz, hogy a legkésőbb regisztráltak mikor kezdenek? -
ugyanaz a kliens teljesen, de ha nagyon ráérsz, töröld -
Ja még hozzá tartozik, hogy az emailben a következő mondat ez volt: "During this time, we will be emailing invitations to join Early Game Access based on the order in which you redeemed your Pre-Order Code." Innen gondoltam, hogy odáig hívják be az embereket. -
Úgy, hogy az early acess 19.-én este 10kor végződik, gondolom a játék meg 20-án éjfélkor jelenik meg hivatalosan, ahogy menni szokott. -
Már nem azért, de szerintem épp azért hozták 7 napra early accesst, hogy a most előrendelők megkaphassák az 5 napot. Sokan félreértelmezték az oldalon a reklámot és gondolom ezzel akarják rendbehozni. -
Ezt miből szűrted le? -
Ott volt a legolcsóbb. -
gyá most gyütt meg mél hogy preloadoljam de jól a klienst. nna 12-én 4ig melózok után egyből tipli lesz cdg-be aztán meg F5 spamm mélboxon :D -
DragonKnight #22453 Hát az ipon egy elég meredek döntés volt de kívánok jószerencsét. -
emailben:
Early Game Access* will begin on December 13th at 7:00AM EST, 2011 and ends on December 19th, 2011 at 10:01PM EST
Azaz a legkevésbé szerencsések kemény 2 azaz kettő órát kapnak. Hát ez kemény :D
Jó kis reklámszöveg lenne a "You may have up to 5 days of early access" helyett egy "You probably will have 2 hours of early access" a mostani előrendelésekre... -
Early Game Access* will begin on December 13th at 7:00AM EST,
Tehát ez nálunk délután 1 óra -
DragonKnight #22450 Amúgy ha nem 1.-én regisztráltam volna a preorder kódot akkor most anyáznék mert a pickpack pontra 14-én jön meg a cucc. De így igazából hidegen hagy a sztori :D -
Nagyon szépen fogalmaztad meg, ez tetszik!