60869
-
nowan #22528 Még nem láttunk olyat, hogy ne engedett volna regisztrálni az egyik szerverre. Ha kivárod a queuet, bejuthatsz. -
HAT!
-
rholas #22526 Ezek szerint az is elöfordulhat hogyha csak másnak tudom elkezdeni a játékot pl preorder hiányában akkor betelik a szerver és hiába van ott a guildem nem lesz hely a szerveren?
-
Remélem ilyen napi szinten fog zajlani. :D -
Nem, csak annyit, hogy a játék loginolás után felajánlja neked azt a szervert amire a guilded kerül. Sor ugyanúgy előfordulhat. -
rholas #22523 Arrol volt szó hogy a magyar guildek egy szerverre kerülnek.
Ez mit jelent? Hogy van egy bérelt helyem a szerveren és nem lesz sor és én biztosan tudok ott karit inditani?
-
A4tech #22522 "pve endgame tapasztalattal" Látom magasan van a léc így ~egy héttel játék indulás előtt is
-
mgerihun #22521 Kis klán reklám 
Nemesis -
-
ja, elolvastam a frissített faq-t (az is lehet, hogy új), és most már tiszta! :) -
Lehet, hogy a legutolsó weekend beta-ra berakott pvp szet, de passz. Level 20 és 40-re berakott Sage-et láttam csak (ugyanúgy néz ki a 20 és 40), és azt kell mondjam, hogy sokkal jobban nézett ki, mint azok a szutykok, amiket level 50en próbálnak ránk sózni horror áron (=grind). -
Hát ezt a 13-ai early-t kár volt elolvasnom, most annyira felpörögtem, hogy nem tudok aludni. :D
Persze engem 15-e előtt így sem fog érinteni kb., de remélem a legjobbakat. -
ez a hivatalos oldalon van a BH holonet részlegén, úgyhogy -gondolom- csak bent van valamilyen formában szettként... csak hol ?!?! -
ShaiHulud #22515 hat a kepen irja hogy "level 50 pvp" es utana van meg egy sor hogy "level 50" es columi, rakata, tionese. ezek lehet mar nem pvp cuccok hanem valami "repus" vagy insta set? pasz. -
ShaiHulud #22514 ja osszepasszolnak, szoval vagy a betaban volt rosszul a vendornal, vagy ahol keszitettek ezt a montazst, vagy a montazs keszito baszott el valamit:D -
ezt nem értem, de lényegtelen, maradjunk a "valószínűleg 50-es pvp szett" megoldásnál
bár utolsó nap végignéztem az összes 50-es pvp szettet, nem valami szépek, és ez tuti nem volt köztük... arghhhh mi lehet ez ?! :D
mindenesetre mark my words: én addig nem alszok, amíg nem úgy néz ki a karakterem
-
ShaiHulud #22512 ize nem a pvp hanem az also sor na. -
wtf, ne mond már hogy a sisak nem része a szettnek, tökre ugyanaz a szín + minta
szerintem úgy lesz igazad, hogy az ott egy level 50 full pvp szett -
ShaiHulud #22510 a pancel, vallas stb az a level 50es pvp cucc lehet. a sisak meg valami masik darab -
Én levelet is kaptam BWtől. Csak a töltésre figyelmeztet, még nem konkrét időpontot ad. Csak általánosságban:
Early Game Access* will begin on December 13th at 7:00AM EST, 2011 and ends on December 19th, 2011 at 10:01PM EST. During this time, we will be emailing invitations to join Early Game Access based on the order in which you redeemed your Pre-Order Code. -
lehet valami pvp armor, és nem is olyan nagy szintű.. nem tudom, majd kiderül, én keresni fogom mint az állat :D -
1Darton1 #22507 Az a 2 óra az maintenance. -
DragonKnight #22506 jól néz ki. Én kicsi voltam hozzá hogy egyáltalán a közelébe menjek olyan helyeknek ahol ilyen esik, de ha te se láttál még hasonlót akkor biztos küzdeni kell érte.... -
ezzel a BH armorral találkozott már valaki in-game? elég badass, én még nem láttam:
-
DragonKnight #22504 Igaz a cucc jó volt csak néhány dolog azért más.
Leirták hog mennyi volt a stressz teszten a max konkurrens account csúcs (250k)
valami 750k beta acc volt kiosztva.
Mostmeg launch lesz ahol csak az USA-ban elkelt a boltokban 1milla preorder és optimistán 2 milla accountra számitanak world wide.
Nem lehet tudni mennyi szerver indul de ha annyi mint a stressz teszt idején akkor garantált szép sorok lesznek.
Én láttam 5 órás sort valamelyik EU general teszt szerveren a pénteki induláskor. Szóval ott se volt minden 100-as gyorsan toltak is be még szervereket.
No ezt skálázd fel egy kicsit.
De ahogy mondtam legyen igazad.
-
ezzel nem kéne, hogy újat mondjak, de volt stressz teszt, ahol igen jól teljesített a cucc. -
DragonKnight #22502 De becsülöm az optimista hozzáállást, legyen igazad. -
DragonKnight #22501 Nem itt rosszabb lesz a helyzet :D -
ez a rift? -
DragonKnight #22499 hát induláskor nehogy már ne legyen délutántól estig sor állás a szervereken... elég a ha a Riftet megnézed ott is ell kellett telnie egy 2 hének mire plusz sok szerverrel megoldották a sorban állás drámát. -
aha mert eddig az volt? -
Az nem baj, azt is megadom neki. Tudod a bizalom nem kérdés köztünk. -
DragonKnight #22496 De az lesz hogy a spanod napközben játszik te meg esténként nézed hogy mennyi van még hátra a sorból amiben állsz hogy bejuss a szerverre. -
gatyo #22495 Persze. Csak egy rakat biztonsági kérdést dob majd fel állandóan a más ip miatt. -
DragonKnight #22494 lehet ha megbízol benne, és nem akartok egyszerre játszani. -
yep. -
Olyat lehet majd, hogy napközben egyik spanom tolja a saját gépén otthonról (mondjuk egyik karival), este/éjjel meg én tolom a saját gépemről itthonról, node UGYANAZZAL az accal?!? Mert így demónak nem rossz és ha megtetszik neki is, akkor neki is veszünk egyet? -
DragonKnight #22491 Már elkezdődött :D -
Tyrpak #22490 Mielőtt még elkezdődik:
There is currently no active subscription on this account
Greetings All,
If you see the message "There is currently no active subscription on this account" error mesage when trying to access the game this means that your account is not yet flagged for game access. This error message will not appear when Early Access begins.
We look forward to seeing you in-game at launch! -
DragonKnight #22489 Az amerikai iskolákban is nagy a baj a szövegértéssel.