60869
-
Nem lehet mindenkinek jó időpontot kitalálni. :D -
Hát én nem, inkább várok pár órát, nincs kedvem nyomorogni a kezdőhelyen és mobra vadászi. :D -
Laroa #22566 -
Tyrpak #22565 Azért a 7AM EST se kis geciség, az mi hajnali 4 óra kaliforniában? -
Vagy inkább sötét oldalra állt addiktológusok. :D -
ShaiHulud #22563 olyan toresbiztosra csinalta a security question answereket, hogy meg o se tud belepni veluk :D (bar nem tudom ense mi a konkret problema :) ) -
Hosszú és már annyiszor leírtam nem megyek bele még1x
-
DragonKnight #22561 Ja hirtelen jumpstarttal indul a játék:D Ott fog mindenki ülni a gép előtt és várja a levelet, vagy percenként újraindítja a launchert hogy lássa kivilágosodott-e a PLAY gomb. :D
Gecik a fiuk nem kicsit, nagyon. -
Tyrpak #22560 Érdekes módon megerősítették, hogy az a mondat is helyes, hogy 13.-án kezdődik az Early Access, meg az a mondat is, hogy 13.-án küldik ki az e-maileket:
You will be emailed on the day you are being admitted to Early Game Access to confirm you can now access the game -
Since #22559 Omlás : Mi a problémád pontosan? Nem enged be a launcher? -

-
ShaiHulud #22557 inkább valahol az "őrliakszessz" környéke :d -
Tudom, de azért bepróbálkoztam még az EA-s supportal "last minute akcióban" XD végül is egy cég Origin support meg tudja nekik igazolni, hogy én vagyok az acc tulajdonos :) 1 próbát megér. Ha nem akkor nem "írliacceszolok" nagy kaland :D -
Aszuka #22555 ha ez a file "assets_swtor_main" benne van ebben a könyvtárban \Program Files (x86)\EA\BioWare\Star Wars – The Old Republic , akkor jó a kliensed.
hivatalosan:
To verify that you have the launch version installed, you can check for the "assets_swtor_main" version file in the following location on your computer: \Program Files (x86)\EA\BioWare\Star Wars – The Old Republic (assuming default installation). If you have that file present, you do not need to reinstall the game client. -
Spheriot #22554 Köszi csak ez a 25.-i dátum bezavart, eddig én is úgy tudtam hogy az a kliens jó lesz a játékhoz is, mondjuk nem lenne sok újra leszedni... -
csak telefonos support.
találj valami rokont-havert-kutyát-macskát aki képes lediktálni az adataidat, megcsinálják -
Boncmester #22552 De jó -
Spheriot #22551 de már előbb fel lehetett rakni pár nappal, akkor az nem jó ezek szerint? -
Boncmester #22550 25 és 28 között volt a teszt. -
Mármint még mindig általánosságban értve a 13-at és nem konkrétan nekem. -
A4tech #22548 mintha bármi is múlna azon a pár nap szintezésen.. -
Tisztában vagyok, hogy az alapján, igen. Lentebb egy másik posztban írtam is, hogy nekem olyan 15-e a reális. Viszont a BW levél, ami a postámban landolt sehol nem említ 15-ös preordert, csak 13-át és up to 7 dayst. -
Boncmester #22546 De azt nem írták a levélben, hogy dec 19én lesz az uccsó behívás, csak azt, hogy addig tart az EGA, és hogy az EGA alatt fogják küldeni a leveleket. Szal simán lehet, h mindenkinek minimum 5 nap lesz az eddigi rinya miatt. -
November 25-e elött raktad fel a játékot? Ha igen rakd fel újra, ha nem akkor ne csinálj vele semmit. Amúgy ha jól emlékszem a stresz teszt az 25-e elött volt, bár erre nem vennék mérget. Ha meg van még az emailed akkor nézd meg mikor küldték el. -
pl velem, 17-től kértem mondom addigra csak be engeg:) nembaj, kárba nem vésze az sem! -
Spheriot #22543 Mármint ez azt jelenti hogy ha a stressz teszt idején installáltad akkor nem kell újrarakni? -
Azért ez sem így van, ugyanis, ha tovább olvasod a levelet ott írják, hogy a pre orderes időszak 15-19-ig van és kódok szerint tudnak belépni majd az emberek. Ez azt jelenti, hogy ha te teszem azt most valamikor vetted meg (november-december) akkor nem fogsz tudni 15-én belépni, mert előnyt fog élvezni az aki 3 hónappal ezelött vette meg. -
Ha november 25 után raktad fel akkor nem kell. -
egy kérdés most ujbol lekel szedni a kliewnset vagy akki hétvégi teszten volt anak nem kell? -
Junger #22539 Igen, (sajnos) én is megkaptam a levelet. Nekem is 15-től van szabi.
De legalább délutánonként már tolhatom picit. :) -
People redeeming there code bewteen:
July-August: 7 days
August-Septemper: 6 days
September-October: 5 days
October-November: 4 days
November-December: 3 days
December 1-5: 2 days
December 5-10: 1 day
Megy a spekuláció mikor szerintem nem csak a dátum számít hanem hogy mennyi ember. Erre írta BW hogy még ők sem tudják pontosan meghatározni majd aznap kiküldik azt csá. :D -
Swtor fórumon annyi értetlen ... van.
1. Értetlenkednek hogy nem úgy volt 5nap lesz most akkor mi van. Nem tudják felfogni a barmok.
2. Megint jönnek ezzel hogy akkor talán biztos a CE-sek kezdhetnek dec. 13-án. OMG tele van baromarcal. 1000x a szájukba lett rágva hogy nem attol függ milyet vettél hanem mikor regelted a kódod.
Na mind1 egyszer majd csak felfogják mi van. -
No utolsó esély :] írtam EA supportos "barátomnak", hogy ha tud járjon közben az ügyemben. Ha nem sikerül neki, akkor majd 20-án találkozunk, de előtte cancel preorder, oszt meg veszem majd intKeys-en :] -
Az a 6 már csak 5 nap 5 óra... ha hinni lehet a tegnapi BW bejelentésnek és tényleg 13-án délután 1kor kezdődik az early access. Jól "kibasztak" azokkal, akik időzítették a szabijukat.
-
DragonKnight #22534 Reggeli ébresztő
http://www.youtube.com/watch?v=-ayQO-vAlBM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=8DFT1Jwf4j0 -
ShaiHulud #22533 ha a stresstesthez szedett kliensed van akkor maradhat, ha elotte szedted akkor reinstall. -
Van pár percem. Visszafelé kezdtem el olvasni az sg fórumot. Jelenleg erről a gépről nem tudom megnyitni az swtor.comot. Mi van a fórum üzenetben? Mi a balhé tárgya. -
Boncmester #22531 Lesz Lovagrendes emberke, hozz sört! :D -
A4tech #22530 attól függ / lehet / szívesen -
Since #22529 Sziasztok!
A béta kliens jó lesz a final verzióhoz vagy újból le kell tölteni a 20 gigát? Köszönöm a válaszokat!