60869
  • darth devil
    Nem lehet mindenkinek jó időpontot kitalálni. :D
  • darth devil
    Hát én nem, inkább várok pár órát, nincs kedvem nyomorogni a kezdőhelyen és mobra vadászi. :D
  • Laroa
  • Tyrpak
    Azért a 7AM EST se kis geciség, az mi hajnali 4 óra kaliforniában?
  • Rubint
    Vagy inkább sötét oldalra állt addiktológusok. :D
  • ShaiHulud
    olyan toresbiztosra csinalta a security question answereket, hogy meg o se tud belepni veluk :D (bar nem tudom ense mi a konkret problema :) )
  • Omlás
    Hosszú és már annyiszor leírtam nem megyek bele még1x
  • DragonKnight
    Ja hirtelen jumpstarttal indul a játék:D Ott fog mindenki ülni a gép előtt és várja a levelet, vagy percenként újraindítja a launchert hogy lássa kivilágosodott-e a PLAY gomb. :D

Gecik a fiuk nem kicsit, nagyon.
  • Tyrpak
    Érdekes módon megerősítették, hogy az a mondat is helyes, hogy 13.-án kezdődik az Early Access, meg az a mondat is, hogy 13.-án küldik ki az e-maileket:

You will be emailed on the day you are being admitted to Early Game Access to confirm you can now access the game
  • Since
    Omlás : Mi a problémád pontosan? Nem enged be a launcher?
  • Omlás
  • ShaiHulud
    inkább valahol az "őrliakszessz" környéke :d
  • Omlás
    Tudom, de azért bepróbálkoztam még az EA-s supportal "last minute akcióban" XD végül is egy cég Origin support meg tudja nekik igazolni, hogy én vagyok az acc tulajdonos :) 1 próbát megér. Ha nem akkor nem "írliacceszolok" nagy kaland :D
  • Aszuka
    ha ez a file "assets_swtor_main" benne van ebben a könyvtárban \Program Files (x86)\EA\BioWare\Star Wars – The Old Republic , akkor jó a kliensed.
    hivatalosan:
    To verify that you have the launch version installed, you can check for the "assets_swtor_main" version file in the following location on your computer: \Program Files (x86)\EA\BioWare\Star Wars – The Old Republic (assuming default installation). If you have that file present, you do not need to reinstall the game client.
  • Spheriot
    Köszi csak ez a 25.-i dátum bezavart, eddig én is úgy tudtam hogy az a kliens jó lesz a játékhoz is, mondjuk nem lenne sok újra leszedni...
  • j0nNyKa
    csak telefonos support.
    találj valami rokont-havert-kutyát-macskát aki képes lediktálni az adataidat, megcsinálják
  • Boncmester
    De jó
  • Spheriot
    de már előbb fel lehetett rakni pár nappal, akkor az nem jó ezek szerint?
  • Boncmester
    25 és 28 között volt a teszt.
  • Rubint
    Mármint még mindig általánosságban értve a 13-at és nem konkrétan nekem.
  • A4tech
    mintha bármi is múlna azon a pár nap szintezésen..
  • Rubint
    Tisztában vagyok, hogy az alapján, igen. Lentebb egy másik posztban írtam is, hogy nekem olyan 15-e a reális. Viszont a BW levél, ami a postámban landolt sehol nem említ 15-ös preordert, csak 13-át és up to 7 dayst.
  • Boncmester
    De azt nem írták a levélben, hogy dec 19én lesz az uccsó behívás, csak azt, hogy addig tart az EGA, és hogy az EGA alatt fogják küldeni a leveleket. Szal simán lehet, h mindenkinek minimum 5 nap lesz az eddigi rinya miatt.
  • Pluskast
    November 25-e elött raktad fel a játékot? Ha igen rakd fel újra, ha nem akkor ne csinálj vele semmit. Amúgy ha jól emlékszem a stresz teszt az 25-e elött volt, bár erre nem vennék mérget. Ha meg van még az emailed akkor nézd meg mikor küldték el.
  • LSC
    pl velem, 17-től kértem mondom addigra csak be engeg:) nembaj, kárba nem vésze az sem!
  • Spheriot
    Mármint ez azt jelenti hogy ha a stressz teszt idején installáltad akkor nem kell újrarakni?
  • Pluskast
    Azért ez sem így van, ugyanis, ha tovább olvasod a levelet ott írják, hogy a pre orderes időszak 15-19-ig van és kódok szerint tudnak belépni majd az emberek. Ez azt jelenti, hogy ha te teszem azt most valamikor vetted meg (november-december) akkor nem fogsz tudni 15-én belépni, mert előnyt fog élvezni az aki 3 hónappal ezelött vette meg.
  • Pluskast
    Ha november 25 után raktad fel akkor nem kell.
  • drop
    egy kérdés most ujbol lekel szedni a kliewnset vagy akki hétvégi teszten volt anak nem kell?
  • Junger
    Igen, (sajnos) én is megkaptam a levelet. Nekem is 15-től van szabi.
    De legalább délutánonként már tolhatom picit. :)
  • Braikingboss
    People redeeming there code bewteen:
    July-August: 7 days
    August-Septemper: 6 days
    September-October: 5 days
    October-November: 4 days
    November-December: 3 days
    December 1-5: 2 days
    December 5-10: 1 day

Megy a spekuláció mikor szerintem nem csak a dátum számít hanem hogy mennyi ember. Erre írta BW hogy még ők sem tudják pontosan meghatározni majd aznap kiküldik azt csá. :D
  • Braikingboss
    Swtor fórumon annyi értetlen ... van.

1. Értetlenkednek hogy nem úgy volt 5nap lesz most akkor mi van. Nem tudják felfogni a barmok.
    2. Megint jönnek ezzel hogy akkor talán biztos a CE-sek kezdhetnek dec. 13-án. OMG tele van baromarcal. 1000x a szájukba lett rágva hogy nem attol függ milyet vettél hanem mikor regelted a kódod.

Na mind1 egyszer majd csak felfogják mi van.
  • Omlás
    No utolsó esély :] írtam EA supportos "barátomnak", hogy ha tud járjon közben az ügyemben. Ha nem sikerül neki, akkor majd 20-án találkozunk, de előtte cancel preorder, oszt meg veszem majd intKeys-en :]
  • Rubint
    Az a 6 már csak 5 nap 5 óra... ha hinni lehet a tegnapi BW bejelentésnek és tényleg 13-án délután 1kor kezdődik az early access. Jól "kibasztak" azokkal, akik időzítették a szabijukat.

• DragonKnight
    Reggeli ébresztő

http://www.youtube.com/watch?v=-ayQO-vAlBM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=8DFT1Jwf4j0
  • ShaiHulud
    ha a stresstesthez szedett kliensed van akkor maradhat, ha elotte szedted akkor reinstall.
  • a.carkey
    Van pár percem. Visszafelé kezdtem el olvasni az sg fórumot. Jelenleg erről a gépről nem tudom megnyitni az swtor.comot. Mi van a fórum üzenetben? Mi a balhé tárgya.
  • Boncmester
    Lesz Lovagrendes emberke, hozz sört! :D
  • A4tech
    attól függ / lehet / szívesen
  • Since
    Sziasztok!
    A béta kliens jó lesz a final verzióhoz vagy újból le kell tölteni a 20 gigát? Köszönöm a válaszokat!