60869
-
Kazagor #22608 Az úgyis kiderül, amikor a kopasz, fekete körszakállas karakterportré helyett egy sárga hajú, kakastarajos, megégett arcú karakter néz vissza rád.:) -
Spheriot #22607 Amugy én is azt hittem hogy majd sokat vacakolok a karaktergenerálással, de nincs annyi opció hogy 5-10 perc alatt ne tudnád összehozni, még ha soha nem is láttad előtte... -
azt mondod a 39 helyett legyen inkább 38? de akkor szeplős lesz...
-
gavor #22605 Jujj, ez nagyoncsúnya kari lesz!:D -
Mire befejezed a kari tervezést én már lvl10-en fogok süvíteni.
-
június óta nem került be semmiféle új opció, nyilván launch előtt nekiálltak modellezni meg ilyesmi :D -
Spheriot #22602 750k játékos volt a stress teszten, szóval nem hinném hogy gond lenne az indulásnál, főleg hogy min 8 lépcsőben jönnek a játékosok. -
akkor már 3-an vagyunk ilyen fanatikok, nem adom ki a 3. személy nevét, mert levágja a fülem :) -
DragonKnight #22600 És mi van a ha launchra hirtelen még bekerül a kari tervezőbe egy raklap opció? Az összes terved porba hullik mert a csuszkák nem fognak stimmelni :D
Én majd egy jó órát el fogok szöszölni a karikkal az biztos. -
óó és még van ~5 napjuk kitalálni ennél nagyobb balfaszságokat is :D -
Kazagor #22598 Hehe, nekem is hasonlóan néz ki papirra irogatva.:) -
erre csak ennyit mondanék
-
DragonKnight #22596 Erre a hétre ígérték, gondolom holnap legkésőbb megkapják. -
DragonKnight #22595 No azok több generációs agyhalott telivér trollok lehetnek.... -
gavor #22594 Na valami spiritual bond van köztünk:) -
gavor #22593 Olvastam a hírt, swtor.hu-n, hogy a guild leaderek írjanak, hogy melyik szerverre lettek beosztva. Erről kiküldték már egyáltalán a leveleket?
-
Kazagor #22592 LOL -
Kazagor #22591 Márcsak az a kérdés, hogy a guildek melyik szerverre kerülnek, melyik lesz a magyaroknak ajánlott PVE/PVP szerver.
-
Laroa #22590 A legszebb az egészben, hogy a hivatalos fórumon már van olyan balfasz, aki amiatt hisztizik, hogy 7nap lesz az early access 5 nap helyett, mert ez felborítja a guildek szintezési terveit
-
DragonKnight #22589 Ne hidd, itt a lényeg nem volt más választásuk mint kitolni mert az 5 nap szerintük már kevés.
Early Game Access was extended to seven days to allow us to gradually ramp up the number of people in the game over a longer period. This allows us to ensure maximum stability and a good population across servers. It also allows us to have more flexibility on exactly how many people we admit per day.
With that said, we're still planning on allowing a large number of people into Early Game Access on a daily basis. In our final Beta Testing Weekends, we had hundreds of thousands of players on the game servers - and we have additional server capacity for launch. However, we still need to remain flexible during Early Game Access, and this led to the decision to notify people on the day that their Early Game Access begins.
We know many of you expected and wanted advance notice on Early Game Access, but we made this decision to ensure that we could remain flexible and react to unforseen issues during launch. Our number one priority has always been a smooth launch, so this decision was a necessity.
-
Szerintem meg lesznek olyan jófejek, ha már +2 napot adtak, hogy max 2 napon belül beengednek mindenkit. -
DragonKnight #22587 Hello everyone,
We're happy to finally announce today that Early Game Access begins December 13th, 2011. This means that everyone who has pre-ordered Star Wars: The Old Republic and redeemed their pre-order code will have up to seven days to play the game early.
As before, when your Early Game Access begins will be determined based on when you redeemed your pre-order code. You will be emailed on the day you are being admitted to Early Game Access to confirm you can now access the game.
Early Game Access was extended to seven days to allow us to gradually ramp up the number of people in the game over a longer period. This allows us to ensure maximum stability and a good population across servers. It also allows us to have more flexibility on exactly how many people we admit per day.
With that said, we're still planning on allowing a large number of people into Early Game Access on a daily basis. In our final Beta Testing Weekends, we had hundreds of thousands of players on the game servers - and we have additional server capacity for launch. However, we still need to remain flexible during Early Game Access, and this led to the decision to notify people on the day that their Early Game Access begins.
We know many of you expected and wanted advance notice on Early Game Access, but we made this decision to ensure that we could remain flexible and react to unforseen issues during launch. Our number one priority has always been a smooth launch, so this decision was a necessity.
The good news is that effectively everyone is being given two 'extra bonus' days as the EGA program is now up to seven days long. The bad news is unfortunately we cannot let people know on an individual basis when they will gain access until we are ready.
We do understand that you are concerned about when you will receive the email. To save your F5 keys, as well as being notified by email, you will also be able to check the Launcher for Star Wars: The Old Republic. When you have been granted Early Game Access, your Play button will be enabled. (You will need to restart the Launcher on occasion if you're still grey.) Finally, you will be able to login to your account page here on SWTOR.com and check your status.
We absolutely understand (and appreciate!) everyone's eagerness to play, but this plan will ensure that we don't fall at the final hurdle - bringing people into the game at launch. We hope you'll bear with us as we gradually grant Early Game Access to everyone who pre-ordered. -
Kazagor #22586 Én is felirtam, melyik karakteremnek mi lesz a neve, a csuszkák számát, hogy gyors legyen:) -
DragonKnight #22585 Szerintem félreértetted amit írtam. Nem azt írtam hogy nem fogják bírni, hanem azt hogy az az időpont lista fake. Nem volt semmi ilyen hivatalos lista. Sőt ne mis lesz mert ahogy tudnak előre menni olyan ütemben lesznek behívva. Ez jó esetben azt is jelentheti hogy aki most kiszámolta magának az 5 napot az lehet hogy már kedden kezdhet. És naponta több hullám lesz tehát ha reggel nem kapsz levelet, attól még este kaphatsz. -
Engem nem csak a launcher hanem az oldal sem enged be :] halott ügy az elvileg változó kérdés sem változik nálam, valami szépen bebuggolt a cuccban evvan :D. -
És írták, hogy több szerverük is lesz, mint a beta alatt volt. Gondolom itt már lesz rp-pve és rp-pvp is. -
Since #22582 Csak azért kérdeztem mert ha jól emlékszem azonos problmánk van (volt), de lehet hogy tévedek.
Én nemtudtam belépni a laucnherbe, hiába kérdezte a security kérdést jól beírtam, de enm fogadta el. Aztán megoldottam valahogyan :-) -
Fogják bírni, ha open bétát is bírták.
Ne gyere megint azzal, hogy kevesebben voltak akkor, mert ez hülyeség. Tévesek az infóid. -
DragonKnight #22580 Persze de az időpontokat ne nagyon hidd el, A BW azt mondta hog minél hamarabb beengednek mindenkit ami attól függ hogy fogják a szerverek a rohamot bírni és hogy szóródnak szét a játékosok. Ezért nincs konkrét schedule akkor hívják a következő hullámot mikor lehet. Akár naponta több hullám is elképzelhető. -
váltasz instancot és kész:) minél töben vannak annál több új nyílik -
amugy tök véletlen ,de szerdától vagyok 3 nap szabadnapon:P -
azért annyira csak nem theory, hiszen mégiscsak annak jár a leghamarabbi access akik a legelőbb rendelték elő.... -
DragonKnight #22576 Nehogy elhidd ezek csak epic level theorycrafterek -
Oooooo micsoda meglepi! akkor tényleg csak 5 nap! Júliusban vettem ugye...:P -
DragonKnight #22574 Erre mondtuk azt annak idején hogy "Kibaszott szar ebben a játékban goblinnak lenni" -
Dettó. :D -
Jó ez a délután 1 órai időpont. Úgy is este érek haza hátha nem kell akkora sort várni. Előző bétánál is mire hazaértem 5 percet kellett csak várnom :d -
ezért csináltam meg minden bétában előre, hogy 2 perc alatt összekattintgassam startnál... :) -
Kazagor #22570 Nekem az első pár óra karakter kreálásokkal (névfoglalás) és a játék customizációjával fog tellni.:) -
Tyrpak #22569 SZVSZ ezzel is csökkentik a terhelést: csak a nem dolgozó EU játékosok lépnek be, meg az amerikai kockák, aztán szépen nő a terhelés, és nem egyszerre mindenki.
Mondjuk másnapra ez az előny simán elveszik. :)