60869
-
Boncmester #22648 Ez LOL :D
De ha te így betűzöd le neki az elején, akkor már nem lesz gond :) -
november egyébként, de hát kiaf*szomnak jut ilyen az eszébe amikor kéne? :D -
-
N as Norris
-
az a legkirályabb amikor betűzi vissza:
"M as Mike?"
"Noo Nooooo No. N asss... Ffffffuck... Naaa... Neeee... N as the next letter in the abc"
megtörtént eset :DD -
Boncmester #22643 Mondjuk ha az ember angolul betűzi:
Oscar
Mike
Lima
Alpha
Sierra
Akkor kissé egyszerűbben fölfogja a csávó, legalábbis én így csináltam, és túlságosan nem egyszerű a nevem se az email címem :) -
Laroa #22642 :DDDDDDDDDDDDDDd -
lol mekkora ötlet, csináljuk
"OOOOOO EMMMMMMMMMMMMM ELLLLLLLL ÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ ESSSSSSSSSZZZZZ" :D -
Boncmester #22640 Szerintem ha még 5x megkérdezed tőle még 5x, hogy le tudja-e betűzni a nevét, akkor utána le fogja tudni :)
Fölvesszük mp3-ba, és azt kell majd bejátszani a telefonba :) -
ShaiHulud #22639 early access se ment :D -
addig fogod olvasgatni a sablonleveleket, amíg nem lesz accod
nem tudod lebetűzni a neved meg a címed angolul? -
Nem. -
Boncmester #22636 Epic! :D -
Tyrpak #22635 Milyen spam? -
Oldalra majd gondolom kiteszitek egyből. SGn úgyis elveszne a sok szpemm közt :D -
Laroa #22633 Guild leaderek kapnak levelet, hogy melyik szerverre lett beosztva a guild. Aki nincs guildben meg oda megy ahova akar. -
Since #22632 Lehet hogy már 10000x megkérdezték, úgyhogy sorry érte. Van már valamilyen magyar közösségi server? Vagy ismertek már a servernevek? -
Nem tudom eddig ebből a fajta tucat levélből még nem kaptam pedig szép gyűjteményem van már.
mindegy a remény hal meg utoljára :]
-
gseldon #22630 Bocs de tucatlevél, szóról szóra ugyanilyet kaptam, mint amite belinkeltél. Elküldtem nekik, amit kértek, remélem lesz valami válasz is, és nem megint egy nap múlva... -
Minden lehetőség ki volt próbálva :] na de most csak megoldják végre :D -
Ez nem tucat levél, abból kaptam már 30-at kb de a preorder kódról képet még sose kértek :) úgy néz ki az origines supportos "barát" közben járt az ügyemben :) -
nem. tud. bejelentkezni. amíg. nem. tudja. a. security. választ. -
Since #22626 US Ip címmel próbáltad már? Nekem is nagyon bugos volt, egyszer bejelentkeztem US Ip címmel, és uténa minden simán ment. -
Tyrpak #22625 Izé ez egy tucat levél volt. Ezek szerint elég sok embernek van ez a gondja. :( -
Viszont sokat nem láttad a karaktered arcát. :D Max mióta megcsinálták a CQ-t, már ha bekapcsolta egyáltalán az ember. :d -
Tyrpak #22623 És de sok gnóm alient lehet vele gyártani.
Egyébként nagyon ott van, ha megtartják a World of Darkness játékhoz is, akkor mindenkit bealáznak karakter generálás kategóriában. -
Protocol droid..
-
Nah :] még a végén vissza kapom az accom :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"I am Protocol Droid M0-T0, of human-cyborg relations.
Thank you for contacting us about your pre-order issue.
In order to investigate further we require an image of your pre-order code to verify the exact nature of the problem.
If you have purchased the pre-order code from the Origin website, please take a screenshot of the code and attach it to your reply to this email. If you purchased the pre-order code from a 3rd party retailer, we would ask that you provide a photo or scan of the pre-order code.
If you do not have the pre-order code, then please provide a photo or scan of the proof of receipt.
Once we have received your image we will be able to investigate your issue further.
If you have received this mail from us before, we do apologize but ask that you reply to this mail with the requested information attached so that we may issue you with a valid pre-order code as soon as possible.
If you have received this mail in error and did not contact us regarding a pre-order code issue, we apologize and ask that you please resubmit your ticket to us.
We thank you for you patience and understanding as we work to prepare for the launch of Star Wars: The Old Republic on December 20th 2011.
Sincerely,
Protocol Droid M0-T0" -
:D
Remélem így van! :D -
Laroa #22619 -
gseldon #22618 Hali,
Nem tudom volt-e ilyen problémája vlakinek, hátha tudtok segíteni.
Megvettem a játékot az Origin-en, digital copy, tehát letöltős. Megkaptam az early access unlock kódját is, amit ugye be kell regisztálni az swtor honlapján. Amikor azonban eljutok odáig, hogy beírjam, a 'continue'-ra kattintva egyszerűen visszadob a főoldalra és baszik befejezni a kód regisztrációját. A my account alatt nincs is ott. -
Na vészmadártrollkodok egyet:
Azt írták, hogy dec 13-án már fellövik a deployed guild-es szervereket. Amik nyilván nem lesznek lezárva (hülyeség is lenne, mert akkor sokak nem csatlakozhatnának a saját guildjükhöz, ha nem voltak bent swtor.com-on) és szépen ráeresztik fokozatosan a hullámokat. De mivel ezek már rögtön kint vannak esélyesebb, hogy rájuk szabadul a tömeg... és mire 20-a lesz ott fog figyelni a 12+ órás queue. -
meg kell hagyni, hogy tényleg profi a cucc -
Na hát igen, elviselnék egy ilyet itt is. -
Kazagor #22614 Kicsit profibb karaktergenerálás:
Karakterkészítés másképp
Itt valószínűleg nem működne a boritékra felirt pár szám.:)
-
DragonKnight #22613 ja de most lesz 3x annyi. Ezért húzzák szét egy kicsit hogy ne legyen gond. -
az a baj, hogy in-game más hatást kelt a karakter (mind normál játék közben, mind converstaion-ök közben), mint a generálóban, és emiatt én pl. 1,5-2 órát simán elbasztam, mire megtaláltam az igazán tetszetős kinézetet -
DragonKnight #22611 Hmm mire én befejezem a kari tervezést te már már túl vagy egy pár flashpointon ha sietsz....
dec. 1 este volt a kódom regisztrálva. Ha mákom van jövő hétvégén be loggolok. -
Laroa #22610 -
gavor #22609 Sajnos pont elég. Én eddig bármikor bármilyen karit csináltam, mindig 1 vagy 2 dolgot másképp csináltam volna:)
Pl lehet csak nekem tűnik úgy, de beta hétvégén csináltam egy miraluka female 4es body type-ot és kurva nagy segge volt a vékony testéhet. De nem akartam az elejéről kezdeni másik body type-al!