60869
  • Laroa
    Mikor megadsz egy számlaszámot csinálni fognak egy próbautalást, ami kb az, hogy levonnak 1 eurot a számládról, majd visszautalják. Ha ezt nem tudják megcsinálni akkor tippre nem igazán fog továbbmenni a regisztrációd :)
  • j0nNyKa
    illetve netes bankszámla, nálam ingyenes, más bankoknál nem tudom, hogy van
    mindig annyi pénzt tartasz rajta, amennyit kell, és nincs para

.. nem mintha lenne para, őszintén nem hallottam még soha senkiről, akit lenyúltak volna pénzzel egy számlaszám alapján - azért ahhoz kellene még egy pár adat...
  • Ozzyehh
    semmi értelme, fals-t megadni.. nem kell ennyire aggódni,
  • Sir Quno Jedi
    Az lesz. Gondolom eleve meg lehet változtatni később, ha "mégis" meg akarok adni egy éles kártyaszámot nekik.
  • Jeffjohnson
    Majdnem 2012-t írunk elképesztő, hogy még mindig van aki fosik megadni a kártyaszámát egy mmo-nál. Egyébként meg van minden banknál olyan szolgáltatás, hogy sms-t kapsz átutalásnál így pontosan nyomon tudod követni mi ment ki deeeeeee azé legyünk beszarva meee biztos lenyúlják JóskaPista pénzét. Ha meg valaki ennyire be van szarva ott a paypal! Csak annyit tartasz rajta amennyi a havi díj és onnan vonják.
  • Smuge
    Mindenképpen meg kell adni valamit ,fals kártyaadatokkal csináld.
  • Braikingboss
    Ha ennyire félnek az emberek csinál másik számlát kártyával és mindig annyi pénzt utal rá előre ami épp majd a havidíjhoz kell.
  • j0nNyKa
    őszintén nem sok kedvem van faq-val foglalkozni, de ha valaki megcsinálja rendesen (a nyers szöveget), én összevágom szivesen

mindenesetre jópár dolgot javítani kéne / hozzá kéne adni / törölni kéne
  • Boncmester
    És milyen amerikai hostolású MMO volt, ahol a kezdésnél sem prepaid card nem kellett, se bankkártya szám megadás?
    Egyedül a WAR volt ilyen tudtommal, amikor még a GOA hostolta európában, és az amcsi verziónál meg kellett adni a bankkártyaszámot, az európainál meg már nem. Ellenben mikor már a Mythic üzemeltette az európai szervereket, akkor is meg kellett adni regelésnél.

Plusz megbízható oldalakon nyugodtan meg lehet adni. Persze sokak még a 90-es években élnek gondolom, és hallottak sok csúnya rossz történetet, de szerintetek pl miből él az amazon? Mindenki viszi a kis sárga csekket befizetni? Vagy az EA úgy gondolja, hogy "hmm, rossz volt az idei bevétel, gyorsan nyúljunk le 10 ezer forintot valamelyik szegény user bankszámlájáról..."?

Ez csak trollkodás, amit csinálsz szerintem, legalábbis remélem.
  • ShaiHulud
    ez vilagos, de eu-s adatok nincsnenek :D
  • darth devil
    Nem értem miért kell ennyire félni, h én ugyan meg nem adom a kártyaszámom. Amióta normális bankkártyám van, elég sokat vásároltam vele, fizettem mmot, vettem külföldi cégtől time cardot játékhoz, és bizony mindenhol kellett a kártyaszámom. Egyértelmű, h itt is elkérik, vagy kódot kérnek.
  • QuippeR
    a Mikulás? nem, tegnapelőtt.

"hülye kérdésre hülye válasz" rovatunkat hallották.
  • Laroa
    Azt a mimózalelkű kurva eget. Most jött meg?
  • QuippeR
    álljál már le, a kérdéséből egyértelmű a válasz, szóval kíméletesebben is lehetne válaszolni. például úgy, hogy ez minden fizetős MMO-nál alap.
  • Tyrpak
    Jonnyka, ezt bele tudod fordítani a faq-ba?
    Hogy nincs grace period, és hogy a játék regisztrációjánál kötelező lesz megadni bankkártya vagy pre-paid kártya számát?
  • Sir Quno Jedi
    Dehogynem jópár évet és még SOHA nem adtam meg a kártyaszámomat egyik cégnek sem.
  • Boncmester
    Minden MMO-ban úgy van, ha elkezded, vagy beírod a bankszámla számod, vagy egy prepaid kódot. A bankkártyáról nem vonnak le semmit. Felteszem a gold sellerek miatt. Így volt 3 éve, így van most is, kit ér ez meglepetésként?
  • QuippeR
    nem találtam a faq alapján: birodalmi oldalon és RP (PvP vagy akár PvE) szerveren tervez-e valaki magyar guildet alapítani?
  • Boncmester
    Te olyan hülye vagy, hogy éppen nem pörögsz. Még sosem MMO-ztál?
  • TDC Geronimo
    Kell hozzá. Ha accodon nem töltöd ezt ki, akkor neki se állhatsz a játéknak. Tegnap írta Reid bácsi valahol.
  • Tyrpak
    Hivatalos faq szerint nem kamu:

The Game officially launches on December 20th, 2011 at 12:01AM EST (Pacific: December 19th, 9:01PM PST; European: December 20th, 05:01AM GMT, 06:01AM CET). There will be no ‘grace period’ post launch in which those who are in Early Game Access will be able to continue to play the Game without completing the following required steps for launch:

1. Fill out your contact information
    2. Set up minimum 3 - maximum 5 security questions to protect your SWTOR account
    3. Redeem a Product Registration Code (This is different from your Pre-Order Code. Your Product Registration Code is the code tied to the official Game.)
    4. Sign up for a recurring subscription or enter a Pre-Paid Game Time Code
  • Laroa
    pff. én akkor még a hegyalja fesztivál utóhatásait hevertem ki :D
  • TDC Geronimo
    Amint lehetett preorderelni, 2 órára rá már redeemelve is volt a kódom :p
  • Tyrpak
    Ami a grafikonból látszik, és ahogy kb máshol is alakulhatott:

Elején ugye megindult az előrendelés.
    Kövezkező ugrás a december 20.-a bejelentése.
    És végül az utolsó ugrás nem a nagy bétánál volt, ahová mi is sokan bejutottunk, hanem az előtte levő heti nagy amcsis béta hétvégéknél.
  • Sir Quno Jedi
    De gondolom ez kamu?! Ha megvettem a teljeset és van benne 30 nap játékidő, nehogymá kelljen hozzá egy prepay kártya, vagy bankkártya még PLUSZBAN?!?!? Előre semmiképpen sem vennék prepay karit, míg nem nyomtam legalább egy hónapot a dolgot és a kártyaszámomat meg pláne nem fogom megadni nekik.
  • j0nNyKa
    majd nyomatjuk a BHkat első nap, és boldogan nevetünk, meg madárcsicsergést hallgatunk
    .. wait, what?
  • Rubint
    USA számai azért nem mérvadóak, mert nem lesz közük az EU szerverekre behíváshoz.
  • Boncmester
    Én tökre leszarom. Megrendeltem amint lehetett, behívnak elsőnek, nem kell számolgatnom. Teccettek volna hamarabb gondolkozni, ahogy Antal Józsi bácsi mondotta :D
  • ShaiHulud
    most jar 916,490 total preordernel (usa bolti). 15,734 ennyi votl amulheti eladas, tehat mar nem igen van preorder, aki akarta az mar eloredenlte reg:)
  • Johika
    Ki szereti az unicum sor combot?
  • picket
    "minimális volt a rendelésszám, míg novemberben a béták miatt jelentősen megugrott" - Párszáz hsz-el korábban valaki ennek a szöges ellentétét állította.

Egyébként meg szerintem úgy lesz, hogy behívják Crassus-t 13-án szerverek indulására egyből, mindenki mást meg 19-én 23:58-kor. Miért? Mert csak. Sok okos ember, aki jósolgat, miközben fogalma nincs, hogy ténylegesen mi fog történni...
  • ShaiHulud
  • ShaiHulud
    vgachartz alapjan ami csak az usa bolti eloveteleket jegyzi csinaljon valaki egy grafikont, ha raer:d soot mar imo van is
  • Agamemnon
    Szerintem inkább egy hullám volt, júliusban egy nagy csúcs, majd visszaesés, és a béta hétvégék miatt újabb csúcs.
  • Chris
    Ezt a hisztériát ami megy...
    Miért gondolják sokan, hogy júliustól kezdve tök egyenletesen oszlottak el a preorderek a hónapok között? Valószínűleg a július utáni első hónapokban minimális volt a rendelésszám, míg novemberben a béták miatt jelentősen megugrott és ekkor bonyolódott az összrendelés kb. 80%-a.
  • Smuge
    Képek alapján elég igényes a CE , ha megvenném a játékot biztos ezt venném.
  • Laroa
    ja, látom már hogy diszlexiás :D
  • j0nNyKa
    mint a cézár, csak picit elírva.
  • DragonKnight
    Nem tudc újmagyarúl kapcsforg:D
  • Laroa
    Julyus? wtf?