60887
-
Így kell ezt
-
Cnut #22785 Mit nerfeltek benne? -
Laroa #22784 Kurvára leszarjuk a véleményed kis buzi
-
azért azt érzitek, hogy a slicing nerf azt jelenti, hogy egyszerűen az égvilágon semmi értelme / haszna nincs most a slicingnak :D
-
DieHard #22782
-
DragonKnight #22781 Ha nem BOP akkor igen ha pedig BOP és még használni sem tudod akkor rekesz sör ital a vezeklésed. -
ha Bind-on-Pickup, akkor nem. -
DieHard #22779 Mármint ha véletlen nidelted. -
DieHard #22778 Gondolom itt is át lehet majd adni kollegának. ?
-
Én nagyon nem szeretném, hogy lenyúlják előlem ami nekem kell, mert companionra akarja rakni, vagy eladja, inkább túlbonyolítom :) -
Szerintem általában ha kell, akkor Need, ha companionnak kell, akkor rákerdezel chaten, hogy needelheted-e, vagy kell-e másnak saját magának, ha nem kell akkor meg Greed.
Baráti társaságban, guildben meg vagy megbeszélitek előre és úgy, vagy ha kell akkor Need, ha companionnak kell akkor Greed, ha nem kell akkor Pass. -
DragonKnight #22775 Pedig volt hogy passzolok egy raidben és a végén ott figyel a cucc a ládában mert mindenki ezt tette. Igaz ott is marad :D -
Nem kell ezt túlbonyolítani.
Need- kell a cucc
Greed- nem kell, max eladni
pass- semmire sem kell/átengeded másnak. -
Need - ha erre nyomsz, akkor 2 lehetőség van: a) ha egyedül nyomtál rá, a tiéd; b) ha többen nyomtatok rá, akkor sorsol köztetek
Greed - ha erre nyomsz akkor 3 lehetőség van: a) ha valaki needelt, akkor te biztos nem kapod meg; b) ha senki sem needelt, és többen greedeltetek, kisorsolja köztetek c) Ha senki sem needelt, és rajtad kívül mindenki Passolt, akkor a tiéd
Pass (X) - ha erre nyomsz, akkor lemondasz róla, és csak akkor lehet a tiéd, ha mindenki passolt (vagy még akkor sem? nem tudom, ilyet még nem láttam, hogy mindenki passolt volna) -
DragonKnight #22772 Ne mdisznó pörzsölésre össze kell állnod partiba egy BH-val és meg kell kérni hogy pörzsölje le. Ugyanis ez group kveszt. -
Cnut #22771 És mikor még nem lehetett tudni mire jó, 15k-ért pearlt venni Coronetben :) -
Cnut #22770 Köszi, így már tiszta. -
Persze, a fénykard körül pörgetem, had perzselje le a bundáját, mi? -
DragonKnight #22768 Lehet de a horgászbotot csak az Operation end Boss dobja 1% eséllyel... Szóval kibaszott nagy grind zúgolódik is minden kocapecás. -
Evoluti0N #22767 Nem, de lehet pandát sütni :D -
Sose need-elek olyat, ami nem az én klasszom. Akár ismerős a csapat, akár nem. -
Ugye itt is lehet horgászni, mint a pandásban? -
Ha random emberekkel mész mindent needelni kell a picsába, ha haverokkal/guildel akkor megbeszélni. -
exec79 #22763 jo kis ancient krayt vadaszatok de jo is volt... -
Olyan comp item természetesen, amit bárki tudna használni. -
Az SW univerzumhoz baromira passzol a sárkány lovagrend guild név
-
Akkor:
Companion item - need or greed? Beleszámít-e, hogy pve vagy pvp fókusz vagy?
Vagy f*ck that és ninja all the way. -
Krayt nemLovagRend! -
ZoliJ #22758 need = azért kell, mert mondjuk fel akarod venni (pl. lightsaber, armor)
greed = eladod, egyéb piszkos anyagi célod van vele
pass = nagylelkű nagy, had vigyék a többiek -
Mindig needelj, azt szeretni fogják!
-
Cnut #22756 valsz nagyon noob kérdés, de asszem még belefér: a need és greed között mi a különbség? -
Boncmester #22755 Vannak sárkányok a star warsban, rákerestem kb fél éve, csak egyiknek sincs túl jó neve, pedig gondolkoztam azon, hogy olyasmire át kéne nevezni a guildet. -
egyelőre semmi nem lett belőle... volt egy rövidke buildben, tesztelték, so-so jól működött, azóta nem része a játéknak megint.
tudod... soon. -
vannak :) -
Legyen ezen az oldalon is 1 kérdés a játékkal kapcsolatban!
Hogy áll ez a lootbag vagy mi rendszer, hogy az operationökben nem harcolni kell a lootért, hanem mindenki kap egy személyes kis dobozkát a loottal, néhány dologra meg licitálni kell? Az eddig látott videókban azt láttam, hogy nagyon sok mindent dobott 1-1 boss, de arra mindenki licitálhatott (need/greed/pass), nem volt semmi személyes benne. Ha jól emlékszem ígértek egy rendszert, amivel a DKP és hasonló lootelosztási módszerek feleslegessé válnának. Lett ebből valami? -
Vannak valami gyíkok.
Treasure hunting meg dob krayt pearl-t. -
Gyengék vagytok, szerencsétlen fos WoT-ot se tudjátok letaszítani az első helyről. Szörnyű!!!44 -
btw tatooine-on van krayt vagy basztak betenni ? -
Laroa #22748 A leader meg buzi
-
t0xikus #22747 azt hiszem jó pár hüllő faj van, ami viseli a sárkány nevet... szóval hogyafenébe ne lennének:)