60869
  • Jabar
    hát most nem fogom leállítani :p
  • Sir Quno Jedi
    Számos játék van (MMO) ahol szépen leszedheted a klienst külön, amikor és ahol jólesik. Belépsz patch-el kicsit, hiszen nem biztos, hogy a legfrissebb feltétlen és voilá.
  • darth devil
    Eve online kliense is ilyen, l2 is. :D Akad erre a modellre is példa.
  • j0nNyKa
    hátő.. úgy gondolod, hogy van a kliens, amit fű-fa letölthet kedvére, mindenféle bejelentkezés nélkül?

én nem vagyok egy mmo-mágus, de csodálkoznék, ha így lenne megvalósítva
  • Pluskast
    ok
  • darth devil
    Vársz amíg újra felállnak a login szerverek.
  • j0nNyKa
    wtf, leírtam az utóbbi X postban X+1-szer, hogy nincs login szerver
    mit akarsz tenni, elutazni és bekapcsolni? :D
    vársz türelemmel, amíg:
    a) egyszercsak jó lesz
    b) szólnak, hogy már jó
  • Sir Quno Jedi
    És ez mitől is véd??? Mert én pl. semmilyen kóddal nem rednelkezem, beregeltem (semmit sem ellenőriz, csak az emailt) és már tölthettem is. Namost aki elmagyarázza nekem, hogy a kliens mitől olyan szupertitkos akkor...
  • Pluskast
    De ha nem enged bejelentkezni akkor mi a teendő?
  • darth devil
    Hmm, valóban, én kérek elnézést. :)
  • Pluskast
    Ok így már értem. Thx.
  • j0nNyKa
    pl. mert a kliens letöltés egy login response-t vár, amit login nélkül nem kap meg, és ezt hívják... védelemnek?
  • Pluskast
    Nekem sem tölt. Megkaptam a mailet (természetesen már vagy másfél hete beírtam a pre order kódot) letöltöttem a 30 x akárhány megás installert felraktam, elindítottam, hogy felpeccseljem de nem tudom mert azt irja ki, hogy the login server is curently anavible please visit our forum stb stb. Na most akkor ez mi?
  • j0nNyKa
    nem mered újraindítani a launchert!! :D
  • Sir Quno Jedi
    Tegnap lehetett, meg hajnalban, de most kikapcsolták a login szervert.

Mondjuk faszé nem lehet klienst tovább tölteni, ha nem megy a login, az jó kérdés... (ez szvsz. nagy f@szság)

Jöttem haza, na mondom kliens kúszik tovább, sőt a win7-emre is felteszem, ja én kis naív. :D
  • Tatyla
    ráindítok de login szerver rossz most szerintem
  • Tatyla
    látom nem olvastad el figyelmesen amit írtam mindegy mert jonnyka válaszolt a problémára...
  • Jabar
    nekem órák óta simán tölt
  • j0nNyKa
    lehet folyamatosan, csak a mai nap ugye volt a karbantartás, és a login szerver azóta nem tért észhez
  • darth devil
    A preordereseknek már letölthető a kliens. Launcher telepít, és ő majd szépen leszedi.
  • j0nNyKa
    lehet volt már: World of Warcraft machinima - Blizz Blues, 12 days of smack talkin
  • Tatyla
    mikortól tölthető ismét a kliens,mert launcher már lenn van de tölteni,na azt még nem lehet?
  • darth devil
    Ilyet nem mondtam. :P Én remélem, h lesznek jóféle updatek, nem csak a szokásos, új bossok, új max lvl.
  • j0nNyKa
    jajaja, kár, hogy ezekre semmi esély, hisz már leélte fénykorát a játék

oh wait, még meg sem jelent.. akkor... ööö ?! :)
  • darth devil
    Sajnos a mai játékos rétegnek már nincs igénye ilyenre, csak raid legyen és szintetléphessen, nagyon sarkítva. Pedig rengeteg jó featuret lehetne beépíteni ebbe a játékba.
  • j0nNyKa
    jajajaja, én is end game craftingra vagyok kíváncsi, mert arról igazából fogalmam sincs

de fejlődésnél pl. BH-nál az armsmech kurvajó, 4 szintenként úgy fegyver(ek) a karakterednek, új fegyver a companionnak, mind a 2(3) fullra modolva... azért az nem szar
  • Jabar
    armortech-et is húztam relatíve magasra 7végén, ami jópofa, tetszik a reverse engineering is, csak épp lvl 20 majd lvl 40-en simán pvp cuccot kiveszel vendortól pár wg meccs után ami lvl50-ig fölöslegessé is teszi teljes mértékben.
    lvl50en meg majd kiderül hogy mekkora a különbség op/wg ruha és drop recept/reverse engineeringes ruha között.
  • Ozzyehh
    Figyi nem voltam itt és bocsi nem olvastam vissza, de megteszem
  • j0nNyKa
    én úgy emlékszem ezen trollkodtunk egész nap. most tényleg kezdjük újra? :D
    bár, a cél a 30000
  • TDC Geronimo
    Ahhoz hogy egyáltalán be tudjál logolni már kell. Olvassátok el FAQot hivatalos oldalon. Ott van minden meg itt is le van írva naponta 5*
  • Ozzyehh
    Srácok, ahoz hogy elkezdődjön a 30 nap ahoz be kell írnom a bankártyát vagy a game card számát?
  • eurom
    nemtudod milyen az mikor bolygoról bolygora üldözöd a jedidet és mondjuk menekülöre fogja és saját háza elött vadászod le ahova be szeretett volna menekülni
  • j0nNyKa
    így van, a bh szar, semmi feelingje nincs, ezért is pártol el tőle annyi játékos.
  • j0nNyKa
    hát jó, de ennek a hasznossági faktora kb. 0, nem? :D

igazából a legnagyobb bajom az, hogy elkúr egy slotot, és emiatt bármilyen craftingot is szeretnél csinálni, nem tudod normálisan
  • eurom
    semmilyen reményt nem füzök hozzá ,de még a playerek részéröl se jött tul jo visszajelzés a hiv forumon mikor probálták kieröszakolni az swg-s bh-t
  • Jabar
    több lehetőség is adott:
    -elrakod és felhasználod olyan karaktereddel aminek van
    -oda adod guild társadnak aki tudja használni és örül neki
    -eladod vagy elcseréled más slicer-ekkel olyanra ami neked kell
    -eladod a vendornak :p
  • darth devil
    Még betehetnek ilyen featuret, hogy vérdíjat lehet kitűzni más játékosra. :D
  • eurom
    jah én is azt hittem a bh ra hogy igazi bh lesz ,de silány utánzata lett csak
  • exec79
    swg-ben marha jo volt a slicing, amolyan wow enchanting feleseg, eloszor azt hittem itt is valami olyasmi lesz, sajna nem.
  • j0nNyKa
    na jóvan, de mit csinálsz a lila diplomacy missionnel, amikor nincs diplomacyd? :D