60870
-
Jé mit találtam. Lehet röhögni a majmokon. :) -
Na most már normalizálódott a sebesség, magukhoz tértek úgy tűnik. -
DragonKnight #22891 Ezek általában bírják az ilyet. -
Most épp azzal ügyködök, hogy XP-ből felinstalláltam anno és le is töltötte nagyrészt magát. Most Win7-ből is felraktam, de ugyanarra a HDD-re irányítottam ugyanabba a könyvtárba és úgy tűnik megette. Így is megy. Pedig a drive letter is más. Ha minden jól megy, akkor mind1 melyik oprendszerrel bootolok be, a gamma menni fog ugyanonnan. Vagy nem... -
Na megen tölt a kliens. Igaz tegnap dupla gyors volt még. -
DragonKnight #22888 No lehet örömködni van login szerver, a launcher patchelte magát a játék nem. -
DragonKnight #22887 Kösz igy már jobb tisztára otthon érzem mostmár magam :D
-
maniac001 #22886 csak neked -
DragonKnight #22885 De basszus igy még a 23k is gázos nem hogy a 30K! Embörök húzzatok bele, vagy visszamondom mindenki early accesét :D -
DragonKnight #22884 bocs most jöttem a zsinagógából mert volt egy kis szeminárium hogy hogyan kell ilyenkor viselkedni.
Amúgy még mindig nem megy??? Atomot nekik! -
köszi :) -
asszem sikerült kivenni -
Laroa #22881 Csak trollkodik :) -
a nagytestvér figyel, mi? :D
ha nagyon ráérsz, az swtor talit kiveheted a bannerből, megvolt, szép volt, jó volt... :) -
Azért csak óvatosan a flammel mert én is itt vagyok. -
most nem azért de tényleg nem vagy okos
mi abban a szar, hogy indulás előtt fejlesztik a login szervert? magyarázd már el, hogy technikailag / üzletileg / marketing szempontból mit basznak el azzal, hogy dolgoznak a termékükön? :D -
Salmaa #22877 Ember, en beszarnek a helyedben... Ez bizony nem szajkarate, erzem a sulyt a szavak mogott... :-) -
ja bocs akkor mehet,hajrá
-
Laroa #22874 Akkor, hogy lesz meg a 30ezer hozzászólás? 
Flémelni kell mintállat -
Laroa #22873 -
30k, here we come :D -
maniac001 #22870 Igen gáz hogy nem megy hosszú órák óta.
dragonknight de egy kis faszkalap zsidó vagy. -
DragonKnight #22868 nem megy a login szerver??? no azonnal visszamondom a rendelést még jó hogy nem hozta ki a CD Galaxis... Ekkora tetvek még el sem indult de már szar az egész.... mi lesz itt amikor indul???? Patakvér, Nemzethalál -
Most először van kb hogy így nap közben nem megy valamiért. Mitől lenne vele gond a későbbiekben? Nem kell ennyire túldrámázni mindent. Amúgy meg hova siettek? Játszani úgyse lehet, early access meg leghamarabb 5 nap múlva. -
miért is baj, h elment a login szerver? időd mint a tenger..
bírom azokat az embereket akik azthiszik, h vmilyen szolgáltatás alanyi jogon jár.. -
maniac001 #22865 Tényleg elmennek a faszba hogy délutántól nem megy a login szerver. 2 héttel az indulás előtt elég gáz. sok gondunk lesz ezzel még. -
Sajnos az a level 20-as pvp gear is inkább pve-re jó. Warzone-ban level 50-re bolsterolva nem oszt nem szoroz. -
szerintem hívd fel őket
-
Mondok poénosabbat... scannelve elküldtem a papírjaimat + shotot az origines rendelésről. Ezek után ha nem kapom vissza az accomat elmennek a....
Bár szerintem erre is jön majd a válasz, hogy sajnos ilyen módon nem tudnak azonosítani és hívjam fel őket...

Lassan már a baráti körben is kiütöm azt aki megemlíti, hogy hívjam fel ...
-
DieHard #22861 Hát elég unfair lenne, ha csak CE - hez lenne. -
Ejj b+ ezt miért hagytam ki! S01e01 és készvagyok! ez durva sorozat! must have! -
gavor #22859 Jövőbeli biztonsággal kapcsolatban:
Volt arról szó, hogy autentikátor lehet venni külön is? Vagy majd egyszer csak lesz. -
elvileg ha nem tudod a választ, akkor meg kéne kérdezniük a személyes adataidat, és az alapján azonosítani, majd nekik megmondani a választ...
tiszta buzik ezek :D -
ShaiHulud #22857 es tuti jo az a valasz ami szerinted jo ? :D -
Félreértések elkerülése végett :] már telefonáltam csak épp nem jutottunk dűlőre a supportos figurával.... Szerinte nem az a helyes válasz amit én mondok, most vagy rosszul értelmezi, vagy f@sz tudja de most már mind1 is holnap valószínű visszamondom a preordert aztán megveszem intkeys-nél majd dollárért a kulcsot. Early Access így is úgyis bukós szóval olyan mindegy már mikor kezdek játszani.
(azért megjegyezném, hogy 4 év alatt 1x törték fel wow-os accomat ott érdekes módon tudtam magamat igazolni mailen keresztül is és vissza adták a "tulajdonom" itt meg még semmi nincs az accon csak a preorder key és only telefonnal szórakoznak, lehet bennem van a hiba de ez nevetséges így 2011-ben, ha majd az éles játék kulcsa addolva lesz akkor meg majd DNS mintát kell küldeni ha valami géz lesz vagy mi?....) Minden esetre a játék amennyire jó a support az én véleményem szerint annyira szánalmasan sz@r. :] -
Az, meg az egész évadzáró. :D -
jah :/, végén a Tara beállása egyszerűen epic volt szerintem :) -
SOA évadzáró. :D Megint lehet várni őszig. :( -
Na igen elég furcsa. Ráadásúl órákig karbantartás volt erre most meg behallt... -
Hallgassatok kis jóféle zenét addig is: