60870
  • BoneDragon
    Jé mit találtam. Lehet röhögni a majmokon. :)
  • Sir Quno Jedi
    Na most már normalizálódott a sebesség, magukhoz tértek úgy tűnik.
  • DragonKnight
    Ezek általában bírják az ilyet.
  • Sir Quno Jedi
    Most épp azzal ügyködök, hogy XP-ből felinstalláltam anno és le is töltötte nagyrészt magát. Most Win7-ből is felraktam, de ugyanarra a HDD-re irányítottam ugyanabba a könyvtárba és úgy tűnik megette. Így is megy. Pedig a drive letter is más. Ha minden jól megy, akkor mind1 melyik oprendszerrel bootolok be, a gamma menni fog ugyanonnan. Vagy nem...
  • Sir Quno Jedi
    Na megen tölt a kliens. Igaz tegnap dupla gyors volt még.
  • DragonKnight
    No lehet örömködni van login szerver, a launcher patchelte magát a játék nem.
  • DragonKnight
    Kösz igy már jobb tisztára otthon érzem mostmár magam :D
  • maniac001
    csak neked
  • DragonKnight
    De basszus igy még a 23k is gázos nem hogy a 30K! Embörök húzzatok bele, vagy visszamondom mindenki early accesét :D
  • DragonKnight
    bocs most jöttem a zsinagógából mert volt egy kis szeminárium hogy hogyan kell ilyenkor viselkedni.
    Amúgy még mindig nem megy??? Atomot nekik!
  • j0nNyKa
    köszi :)
  • Jeffjohnson
    asszem sikerült kivenni
  • Laroa
    Csak trollkodik :)
  • j0nNyKa
    a nagytestvér figyel, mi? :D

ha nagyon ráérsz, az swtor talit kiveheted a bannerből, megvolt, szép volt, jó volt... :)
  • Jeffjohnson
    Azért csak óvatosan a flammel mert én is itt vagyok.
  • j0nNyKa
    most nem azért de tényleg nem vagy okos
    mi abban a szar, hogy indulás előtt fejlesztik a login szervert? magyarázd már el, hogy technikailag / üzletileg / marketing szempontból mit basznak el azzal, hogy dolgoznak a termékükön? :D
  • Salmaa
    Ember, en beszarnek a helyedben... Ez bizony nem szajkarate, erzem a sulyt a szavak mogott... :-)
  • Tatyla
    ja bocs akkor mehet,hajrá
  • Laroa
    Akkor, hogy lesz meg a 30ezer hozzászólás?
    Flémelni kell mintállat
  • Laroa
  • Rubint
    30k, here we come :D
  • maniac001
    Igen gáz hogy nem megy hosszú órák óta.
    dragonknight de egy kis faszkalap zsidó vagy.
  • DragonKnight
    nem megy a login szerver??? no azonnal visszamondom a rendelést még jó hogy nem hozta ki a CD Galaxis... Ekkora tetvek még el sem indult de már szar az egész.... mi lesz itt amikor indul???? Patakvér, Nemzethalál
  • TDC Geronimo
    Most először van kb hogy így nap közben nem megy valamiért. Mitől lenne vele gond a későbbiekben? Nem kell ennyire túldrámázni mindent. Amúgy meg hova siettek? Játszani úgyse lehet, early access meg leghamarabb 5 nap múlva.
  • BlackShadow
    miért is baj, h elment a login szerver? időd mint a tenger..
    bírom azokat az embereket akik azthiszik, h vmilyen szolgáltatás alanyi jogon jár..
  • maniac001
    Tényleg elmennek a faszba hogy délutántól nem megy a login szerver. 2 héttel az indulás előtt elég gáz. sok gondunk lesz ezzel még.
  • Rubint
    Sajnos az a level 20-as pvp gear is inkább pve-re jó. Warzone-ban level 50-re bolsterolva nem oszt nem szoroz.
  • j0nNyKa
    szerintem hívd fel őket
  • Omlás
    Mondok poénosabbat... scannelve elküldtem a papírjaimat + shotot az origines rendelésről. Ezek után ha nem kapom vissza az accomat elmennek a....

Bár szerintem erre is jön majd a válasz, hogy sajnos ilyen módon nem tudnak azonosítani és hívjam fel őket...

Lassan már a baráti körben is kiütöm azt aki megemlíti, hogy hívjam fel ...
  • DieHard
    Hát elég unfair lenne, ha csak CE - hez lenne.
  • [HUN]Crassus
    Ejj b+ ezt miért hagytam ki! S01e01 és készvagyok! ez durva sorozat! must have!
  • gavor
    Jövőbeli biztonsággal kapcsolatban:
    Volt arról szó, hogy autentikátor lehet venni külön is? Vagy majd egyszer csak lesz.
  • j0nNyKa
    elvileg ha nem tudod a választ, akkor meg kéne kérdezniük a személyes adataidat, és az alapján azonosítani, majd nekik megmondani a választ...
    tiszta buzik ezek :D
  • ShaiHulud
    es tuti jo az a valasz ami szerinted jo ? :D
  • Omlás
    Félreértések elkerülése végett :] már telefonáltam csak épp nem jutottunk dűlőre a supportos figurával.... Szerinte nem az a helyes válasz amit én mondok, most vagy rosszul értelmezi, vagy f@sz tudja de most már mind1 is holnap valószínű visszamondom a preordert aztán megveszem intkeys-nél majd dollárért a kulcsot. Early Access így is úgyis bukós szóval olyan mindegy már mikor kezdek játszani.

(azért megjegyezném, hogy 4 év alatt 1x törték fel wow-os accomat ott érdekes módon tudtam magamat igazolni mailen keresztül is és vissza adták a "tulajdonom" itt meg még semmi nincs az accon csak a preorder key és only telefonnal szórakoznak, lehet bennem van a hiba de ez nevetséges így 2011-ben, ha majd az éles játék kulcsa addolva lesz akkor meg majd DNS mintát kell küldeni ha valami géz lesz vagy mi?....) Minden esetre a játék amennyire jó a support az én véleményem szerint annyira szánalmasan sz@r. :]
  • darth devil
    Az, meg az egész évadzáró. :D
  • Jabar
    jah :/, végén a Tara beállása egyszerűen epic volt szerintem :)
  • darth devil
    SOA évadzáró. :D Megint lehet várni őszig. :(
  • Pluskast
    Na igen elég furcsa. Ráadásúl órákig karbantartás volt erre most meg behallt...
  • Jabar
    Hallgassatok kis jóféle zenét addig is: