60870
-
Amúgy a múltat vissza idézve. Ez a korlátozott példány szám csak egy marketing fogás hogy a BW rávegye az embereket az előrendelésre... Erre most meg vadásszák a maradék példányt. khm... -
Én is ebben reménykedem és elvileg 9:30-kor nyitnak hivatalosan. -
Boncmester #23011 Gondolom ha bemegy valaki dolgozni, majd frissítik... -
Pacho #23010 Azért a solo vagy pug pvp egy idő után már nagyon szopóág lesz...pláne egy pvp szerveren. -
Hát Pvpzni tudsz úgy simán meg Flashpoint is menni fog. Max raid insták lesznek neccesek feltéve ha egyáltalán téged az a része érdekel. -
Pacho #23008 Teljesen rosszul látod. Az van odaírva, hogy AKÁR. Mint amikor oda van írva, hogy AKÁR 8%-os betéti kamat, AKÁR 70%-os árengedmény, AKÁR sorbanállás nélkül, vagy AKÁR 5 napig is játszhatsz.
Nem BIZTOSAN....hanem AKÁR!
Éppen ezért senki sem perelhet, hiszen senkinek sem ígérték biztosra. -
Nézegetem mobilneten a CDGalaxis oldalát, de még nem lehet lecsapni a fentmaradt példányokra (pediglen 9.-ét írtak)... Remélem azért lesz valami... -
MaRee #23006 Miér kell itt 30knak lenni? Lemaradtam vagy 200 hsz-szel :D -
Én csak olyan kóbor szamuráj leszek, azaz ronin. Néha besegítek itt-ott, ha kell, de magam felett authorityt nem ismerek el! :D -
DragonKnight #23004 Ne tékeljünk itt kérem csak ha 30k lesz :D addig meg figyuzd a leveleidet hátha írt neked az EA. -
A téket már csak utólag módosítottad bele, így már nem ér. A natívték az igazi. -
Hátőőő én pl. megnézgettem a klánokat és oldalaikat (persze nem mindet) és a feltételek röhejesek. Állásinterjút nem vettek még ilyen komolyan, mint ezek ezt a klánosdibeszervezősdit... :D
Mi csak úgy spontán szoktunk szerveződni INGAME és nem előre. -
HC és Casual klánok egyaránt lesznek ezeken a szervereken semmi szigorú feltétel nincs. Persze vannak olyan klánok is de sok az ilyen lazább klán is. -
a hsz-ed első részét.
ja és TÉÉÉÉÉÉK :D -
Mit? -
ezt mégis honnét a jó búbánatból veszed ??? -
Node nem úgy van, hogy ezeknek a magyar klánoknak elég szigorú belépési feltételeik vannak, így a magamfajta kocajátékost, avagy funkodó freelancert úgysem fogják bevenni. Akkor meg minek az egész. Tök mind1 melyik szerverre megyek, ha a magyarok le se nem szarnak. Ennyi erővel üzbég szerveren is lehetnék...
Olyan szeró viszont már érdekesebb, ahol csak úgy simán vannak magyarok random, aztán majd szerveződik magától valami (vagy nem). Én ehhez szoktam MMO-kban, hogy idővel kialakul a dolog. Ki bírja, ki nem, van aki lemorzsolódik és aki marad és erős lesz, azok idővel összefognak stb., megvan a saját evolúciója. Természetes szövetségek és ellenfelek, semmi előre megtervezett okosság. -
Szerintem 2 szerver lesz kijelölve mivel ugyan azon a szerveren lesznek a magyar birodalmi és köztársasági guildek. Az a biztos ha nézitek az swtor.hu oldalát és ott ki fogják rakni. -
:D -
RP szerver nem lesz kijelölve? -
Tehát összesen 4, nem? Gondolom mindkét oldalra, mindkét szervertípusra. -
Betonfal83 #22992 Jó reggelt! Én most frissítettem 19.9GB van letöltve. -
Igen lesz csak arra vár a nép hogy megkapja az emailt hová került a guildje és az összesítés után ki lesz jelölve egy magyar szerver PvE és PvP egyaránt. Miért 10 nap nincs Pre-Ordered??? -
MaRee #22990 Na most még ment kicsit a csík, érdekes. Megnéztem 18.4 GB van letöltve, akkor asszem minden ok. Már csak azt a 10napot kell kibírni valahogy
Még szerencse hogy van Trine 2 meg Skyrim :D
Ja, amúgy lesz valami "magyar" szerver kiírva, hogy hova megyünk a legtöbben? -
Ez ám a beeedesssz cuccz! -
Megnézed a mappát ahova telepítette az swtor-t és egyből kiderül leszedte e. Szerintem lent van és már csak a meghívást kell kivárni. -
Jó reggelt !
-
kapHATSZ -
mnorbi #22985 hmm nézem a főoldalt swtor.com , első hírdetés preorder now , és kaphatsz akár 5 nap kezdést , hát vagy nagy átbaszás lesz és szinte 1 nap eltéréssel mindenki egyszerre indul early be vagy anyázás hegyek elé néz az Ea , mert ez nagyon megtévesztő hogy preorder now , ugye ez mér csak a az originene lehet és kaphatsz 5 napot . De Amerikát ismerve és az ottani mentalitást ez 5 nap is lesz vagy valamelyik majd jól beperli őket megtévesztő hirdetésért. Vagy aki az orginen preorderelt akár decemberbe is az tuti az elején kezd majd valami "csoda" folytán.
bocs az eszemfutatásért
-
MaRee #22984 A launcher nekem töltögetett most egy ideig, fogalmam nincs mennyit, de szerintem nem volt 10-20giga. Most elindítom végig megy alul a csík és kiírja hogy nincs aktív előfizetésem. Most akkor mán letöltötte amit kell vagy csak akkor fogja a többit ha előfizetek? -
Ez a szám
Erre toltuk még régen szalagavatón, fejrázással. :D
-
DieHard #22982 Te, Omlás. Ha veszed a kapcsot velük, kérdezd már meg, ha nem a tied az acc, akkor legalább annyit áruljanak el hogy hányszor és mikor léptek be vele utoljára. Mert ez ugyebár 0 lesz. Érdekes gondolkodásmódjuk van. -
Egyik cantinaban lévő jukeboxból szól :D
-
-
Vegyél okosabb telefont 
-
igen, már látom, csak butatelefonról írtam, és mire kész lettem, jött 20 új hozzászólás, köztük az is, ami tisztázta a dolgokat :D -
mostmar semmit, mert tisztaztak
de elotte az volt vele a bajom, hogy ezek a guild nelkuli elorendelok nagyon-nagyon kevesen vannak szerintem azokhoz kepest, akik guild tagok, es elorendelok, ergo akiket mar szet kell dobalni rendesen, es veglegesen 13.an -
early elején megnyitnak viszonylag sok szervert, ahova beosztják a premade guildeket. Ezek nem lesznek teletömve az elején, annyi hely lesz rajtuk, hogy a guildek teljes létszámmal, preordertöl függetlenül elférjenek rajta, plusz még valamennyi, aki akar. Ezt úgy megoldva, hogy a nem tömik tele a szervereket guildekkel, hanem kényelmesen elosztják. Aztán 20.án megnyitnak még üres szervereket, ahova mennek a guild nélküli nem előrendelőek.
ettől mit kell félni, ez korrektül hangzik -
pillanatnyi ertek:
Megjelenésig hátralévő idő: 11 nap, 0:11:16
Early Game Access: 4 nap, 13:11:16
.. lehet a script rolad tud valamit .. :D -
gabor696 #22974 Nincs mit, mert én is ezen aggódtam, hogy mi lesz a guild al ha esetleg én első nap kezdek de a gl nem :P