60870
  • mcgrape
    Nah én is leadtam a rendelésem, egy sima változatra, azért 36-ezret nem fizetek egy játékért akármien collector edition meg mittudom én mi :P . Vettem mellé még egy 60 napos gamecardot is igy karácsonyi ajándéknak meglepem magam, ha 3 hónap alatt nem unok rá, feltéve ha jár egy ingyen hónap :). szóval ha márciusig nem unok rá akkor majd fizetem tovább :)

Már csak majd egy jó klánt kell találni, akik nem bántják az ujjoncokat, és nem teljesen HC, köztársasági oldalon, pedig ez a sáránylovagrend igen kellemesnek hangzik :)
  • BoneDragon
    Azért nem semmi mennyit rápakolnak az árra. Majdnem 10k-val többe kerül a CE, mint ipon.hu-nál. Pofám leszakad.
  • Betonfal83
    Olvastam!
  • ShaiHulud
    "Kérjük ne feledje, hogy 2011.12.09. pénteken a rendelések leadásakor a pre-order tulajdonosok még előnyt élveznek a játék megvásárlásában (amennyiben megadják pre-order számla számukat a rendelésükben a megjegyzés sorban)."
  • Braikingboss
    Azoknak akik nem olvasták este. Mert azóta született pár hsz.
  • DragonKnight
    Volt már este, ki is tárgyaltuk, a lépcsős szerver indítási félelmet.
  • Boncmester
    Én úgy vagyok vele, hogy tekintettel vagyok másokra, és nem írok olyat a party chatbe, amit nem ért meg mindenki, cserébe elvárom, hogy rám is legyenek tekintettel.
    LOL-ban is rühelltem, hogy mindenki csehül meg ukránul meg mittomén milyen nyelven beszélt, de azt is, ha az én ismerőseim magyarul dumáltak. Tessék megtanulni legalább az MMO angolt, az nem túl bonyolult.
    A leggázabb, ha valaki nem tud angolul, ezért direkt magyarul ír mindenféle baromságot pl general chatbe, és utána még büszke is rá, hogy ő mekkora király, mert nem vágja az angolt!
  • Braikingboss
    Star Wars: The Old Republic Interviews: Pre-Launch Interview with Dallas Dickinson
  • Betonfal83
    Na rendeltem 1 CE-t.
  • Boncmester
    Csak az euro árfolyam miatti dolgok miatt linkeltem, semmi kormány/ellenzék/akárki szídás miatt.
  • DragonKnight
    lehet rendelni a cdgalaxisban
  • Agamemnon
    MMO flame még ok, de a politikát tényleg hagyjuk ki ebből a topicból.

Mai update: Guild deployment?
  • BlackShadow
    oroszoknak most amúgy is épp elég bajuk van az utcán.. :D nem gyenge választási csalások mennek ott épp (kép spoilerban)
  • darth devil
    Szerintem ebbe itt ne kezdjük bele. Nem idevaló.
  • Rubint
    Nekem nincs vele bajom, igaz általában csak elolvasni tudom, értelmezni már kevésbé. :)
  • darth devil
    Partytól függ. Mert simán becsúszik egy kis magyar is, sőt nem egyszer előfordult, hogy magyarra tanítottuk a partytársakat. :D
  • DragonKnight
    No most éppen nyereg alatt puhítják viktort, elég leharcolt a feje az index címlapján. Persze be lehet mutatni mert az az igazi magyar virtus, csak utána bele kell állni a válaszpofonba is, amit már kezdenek indítani.
  • Torzonborz
    szvsz nincs ezzel gond HA előre szólnak az ipsének hogy magyarul is fognak diskurálni a partyban. mmo etikett ugye. jut eszembe ezt esetleg bannerba be is lehetne tenni : http://rince.hardwired.hu/etiquette/
  • MaRee
    Én sem, de inkább nézem azt, mint hogy Официальный сайт игры. Новости, путеводитель по игровому миру. Форум meg kitudja még mit.
  • Boncmester
    Na azt én sem bírom, ha külföldi is van a partyban, és valaki magyarul dumál...
  • Boncmester
    http://m.index.hu/gazdasag/vilag/2011/12/09/barroso_eurocsucs/
  • ShaiHulud
    sajnos ez a magyarokra is jellemzo, hogy kuldik a sajat nyelvukon, mert keptelenek voltak angolul megtanulni. meg meg azok is akik tudnanak angolul, ugy erzik ha egy 5 fos partyban 3-4en magyarok akkor mar nyugodtan szarhatnak a kulfoldi fejere es toljak magyarul. (wowos tapasztalatok)
  • ShaiHulud
    sajnos fel lehet keszulni hogy ha az eu csucson nem sikerul valamit elerni, akkor meg melyebbre rantja magaval az eu-valsag a forintot, es ez most speciel tok fuggetlen lesz mo politikajatol. en attol felek hogy pont akkor swtor kezdesre fog hatalmasat zuhanni a forint, de persze azert remelem, marad igy 300 korul.
  • MaRee
    Az hogy azt hiszik mindenki el tudja olvasni a cirill betűket, meg hogy érdekel valakit hogy mit pofáznak generalon/traden/partyban :D
  • darth devil
    Játszottam ruszkikkal többször is, nem olyan gáz arcok.Csak überkockák, csíterek. :D
  • DragonKnight
    Semmi azon kívül hogy van náluk internet.
  • BlackShadow
    mi a gond a ruszkikkal? :)
  • Boncmester
    Amúgy meg van vagy 20 magyar guild minimum, de inkább 30. Max 4-5 hc ezek közül. Szerintem bőven van választék...
  • Boncmester
    4 ember kell a guildalapításhoz ;-)
  • DragonKnight
    Ez igaz megpróbálunk felnőni a nagy elődökhöz, de jelenleg az a helyzet hogy cipőjük sarkéig se érünk fel pedig iparkodunk ezerrel.
  • darth devil
    Áhh orosz testvérek. :D Beteg állatok. :D Kösz.
  • Rubint
    Hát azért az se lehet élmény, ha a magyarok elkezdenek general chaten flood-olni. Hülyék mindenhol vannak.
  • DragonKnight
    a szibériai tajgaparasztok
  • gavor
    Teljesen egyetértek. Mindenki olyan feltételeket szab, amilyeneket akar. Csak az internet világában, ahol a messziről jött ember azt mond amit akar, nekem elég húzósnak tűnik egy még meg sem jelent game esetén.
  • Sir Quno Jedi
    Az lesz. Ha egynél többen leszünk lesz saját klánunk. :D
  • DragonKnight
    viktor patkény kiosztott két kokit éééééééééés máris 308,95 az ojró örvendezzünk Béláim
  • darth devil
    Kik azok a medvék, akik miatt mindenki menekült a szerverről?:d
  • Torzonborz
    felejtsük el a 30k hsz-t ?

ok emeljük a tétet 35k-ra :D

azt meg szerintem minden klán maga dönti el hogy milyen feltételeket szab a jelentkező tagoknak. vannak félhc/kerbír klánok vagy ha nem tetszik csinálhat mindenki magának.
  • Sir Quno Jedi
    Meg én úgyis szvsz. PVE szeróra megyek, mert elsősorban "KOTOR3"-ként érdekel, mint hagyományos kalandjáték/CRPG. Aztán ha a sztorival megvagyok (vagy közben), esetleg elmegyegetek PVP-zni is (gondolom azért azt is lehet PVE szerón is), pl. arénázni ilyesmi. Illetve ami még érdekel az a coop, abban benne vagyok, csapatban nagyobb élmény vadászni. Utóbbi években elsősorban coop-ban tolok mindent, amit lehet és van hozzá barát/ismerős akit szintén érdekel.
  • gavor
    Ezt a 30k-t felejtsétek el lécci. Tiszta gáz, az ember elmegy suliba, este hazajön, érkezik 3 oldal hsz aminek a 2/3-a bullshit, te meg ha nem olvasol vissza egy g*ci vagy, és még le is maradhatsz arról az 1 hszről aminek volt értelme. Legyen 40k. minden szót, sőt betűt lehetne külön hsz-be rakni. Nem mennyiség, hanem a minőség legyen a fontos.

más: Abban egyetértek, hogy van itt pár klán, aki tényleg csak 3 kezzel és kezenként 6 ujjal napi 5 órát raidelő, már a gamet végigjátszott embert keres kb.