60878
  • t0xikus
    és?
  • rholas
    Tudomásul kell venni hogy ide csak 5-6 felsöbb rendű ember irhat a többi tajparaszt meg retartált. Bármilyen értelmes is mindjárt nekitámadtok mivel nemtudja azokat amik már hónapok óta alapok a játékban. Csak végig kell olvasni az utóbbi 1000 hozzászólást és még finoman is fogalmaztam.

• Bhalage
    erdekes, h a csomagolasra megy ra mindenki.
    engem elsosorban az erdekel, hogy milyen ingame dolgokat adnak hozza, ez alapjan szoktam CE jatekokat venni.

de a TOR CEhez annyira lofaszt se adnak, h marhara nem eri meg.
    plane ennyi penzert. max 20at adnek erte, de azt is a fogamat szivva, pedig ha vki leszarja a penzt akkor az en vagyok.
    (lehet nagyon hozzaszoktam h az utolso 5-10jateknal ~10k volt a normal es ~13k volt a limited/ce/anyamtyukja verzio es gondolkodas nelkul a 2ikat valasztom)

hat evvan :D
  • Sir Quno Jedi
    Sok itt a tajparaszt az tuti. Én már nem is szoktam válaszolni, vagy reagálni rájuk. Kibanolhatnám őket a picsába (sőt átírhatnám a hozzászólásaikat), de akkor meg nyígnak, hogy visszaéltem a hatalmammal. Lehetnék én is paraszt, de akkor nem lennék különb náluk. Okoskodhatnék én is, dehát okos enged szamár szenved. Evvan. Nem izgatnak, mintahogy az sem, ha a szél fúj.
  • BoneDragon
    Kössél bele. Direkt a legdrágábbat említettem.
  • Rubint
    Ilyenkor jön évek múlva az, hogy hova tegyem ezt a "sz*rt", mert csak foglalja a helyet. :D
  • Rubint
    Interneten rendelve 12k és 33k. Mínusz a preorder.

Azért ennél tuti van drágább is, pl. 576. De MM-ben és testévérében se lesz olcsóbb.
  • darth devil
    Felfogás kérdése. Pl festményt és egyéb díszeket se azért veszel, h használd, hanem h szebbé tegye a lakást. Ezt is fel lehet fogni így, veszel egy játékot x összegért, és még x összegért kapsz hozzá dísztárgyakat.
  • BoneDragon
    Fasza, akkor tedd a polcra. Ha már ennyi pénzért veszek valamit azt használni is akarom. Mint említettem egy jó kis könyv, amit tudok olvasni és nem csak képekből áll, amit magasról le...
    Ha már ennyi szöveg van a játékba és történet nem tudom miért nem lehetett belerakni egy jó kis könyvet.
    De ez magánvélemény, nézzétek csak a polcon. :)
  • PiszkosFred
    Lattam a reggeli kerdesedet, epp irni akartam a pü-t ezzel kapcsolatban, hogy mar rendelheted.
  • darth devil
    Nem értem miért kell ezen problémázni? Igenis jól mutatnak, a gyűjtői dobozok a polcon. Az más tészta, hogy nem a magyar átlagfizetéshez van belőve az ára. Pont. Aki meg megszeretné venni, vegye, senkinek semmi köze ahhoz, hogy Gibsz Jakab mire költi el a pénzét.
  • BoneDragon
    Igaz, mindenki maga dönti el mire költi a megkeresett pénzét, de gondoljunk csak bele. Ha legdrágább helyen veszed hazánkban (cd galaxis) 13k a sima, 36k a CE. Akárhogy számolom még ha gc-t vennék is ami 7,5k és nem bankkártyával fizetek kijön belőle 3db! Ami fél év játékot jelent. Kinek mi...
  • j0nNyKa
    na EZ egy olyan ötlet, ami nem jutott eszembe, de most, hogy leírtad, nem fogom fel, miért nem lépték meg...
    mekkorát dobna azon a k*rva CE-n a Raven könyv!
    nem azt mondom, hogy emiatt megvenném a CE-t, de jobban elgondolkoztam volna rajta
  • Sir Quno Jedi
    Nyeheheheee. Rendeltem CD Galaxistól egy sima SWTOR-t, meg egy 60 napos feltöltős kártyát hozzá. Az 90 nap gammázás minima. :DDD Azt írták, hogy 14.-én ki is szállítják.
  • BoneDragon
    Na ezaz, 2x ránézek oszt annyi. Bele raknának egy jó kis Revan könyvet még rá is bólintanék. :)
  • BoneDragon
    Levették, mert elfogyott. :)
  • exec79
    ebbol is latszik hogy a coca cola jobb mint a pepsi!
  • j0nNyKa
    sose vették el tőle, így sírás sem volt belőle, de örüljünk, hogy "visszakapta" :)
  • Chris
    Tessék, itt a példa a #23067-re.
  • Chris
    Ebből a fórumból olyan pszichológiai esettanulmányt lehetne írni, hogy bármelyik szakember megnyalná még a tíz lábujját is. :D

Teljesen egyértelmű felvetésre jön egy arrogáns félremagyarázó, egy teljesen félreértő, a félreértőt továbbgondoló, arra egy ellenvetés, majd egy bukfenccel hopp, máris a dohányzásnál vagyunk. :D
  • z3d
    Hát én is CE-re pályáztam, de mivel csak most kezdtem el nézelődni nem rég, nem találtam olyat, maradt az origin digital deluxe verzió, +20 EUR pár ingame tárgyért :) Valahol úgy érzem, valóban kicsit pénzkidobás, valahol meg úgy, hogy simán belefér, akkor meg miért is ne.
  • Rubint
    Volt ilyened?

"FONTOS: kérjük, Collectors Edition-re csak akkor adjon le rendelést, ha Collectors Pre-Order terméket vásárolt korábban! Normál Pre-Order vásárlóknak Collectors Editiont jelenleg nem tudunk biztosítani."
  • seaedge
    hurrá, kurmányunk áldásos munkájának köszönhetően 20.-ára CE árban lesz a digital standard.
  • Boncmester
    Én veszek CE-t is meg cigizem is. Bár ez utóbbiról megpróbálok leszokni januárra. SWTOR CE-ből viszont elég 1 doboz egy életre :D
  • mcgrape
    woa, nem semmi, a Sentinel meg visza kapta a fénykardobást? Ugy tudtam az elvették tőle, volt is belőle sírás, most akkor vissza kapta?!
  • Torzonborz
    a cigi a prolik kokója. tusééééé

szerk: mondom ezt úgy hogy 15 évig bagóztam.
  • exec79
    de, ezert nem is bagozok/piazok :)
  • j0nNyKa
    nem, mert az függőséget okoz, és kb. olyan nekik, mint az étel, vagy a levegő - míg CE függőről nem hallottam
  • exec79
    csak ugy mint a masik ket nagy jatek arus oldalan
  • Kazagor
    Van aki a CE megvételét tekinti óriási baromságnak, luxusnak. Megjegyzem, ez egyszeri vétel, ellenben a sok barom bagóssal, akik havonta költenek a szar cigijükre 10-30 ezret. Akkor az nem luxus?

Flame ON
  • Rubint
    Ahol egyébként (ipon.hu) megtalálhatatlan az oldalon bármilyen SWTOR termék.
  • j0nNyKa
    nem tudom láttál-e már CE-t, de annak kurvára nem az a lényege, hogy a szekrényben rohad.

vannak ilyen 21. századi találmányok, hogy polc, meg vitrin, meg egyebek, ahol jól tud mutatni, és akkor még nem beszéltem a tartalmáról (szobrok, térképek, miegymások kirakva / kiplakátolva / kiragasztva stb.)
  • exec79
    kivetelesen egyet kell hogy ertsek veled :) annyira mind1 hogy CE vagy nem CE rohad a szekrenyben. Akinek meg meger 3 perc oromot a kibontogatasa az meg is erdemli hogy ennyirt megveszi nekem nem faj nem az en penzem huzza le a retyon.
  • Boncmester
    Ilyen szempontból. 30K szempontból nem, de a Köszönjük Emese sem :D
  • Chris
    Na, ez már értékelhető válasz. Ennek az első részéről beszéltem csak, amivel ezekszerint te is egyetértesz. A kenyeres példa a végletek miatt kellett a plasztikusabb szemléltetéshez, mivel úgy gondolom, hogy ha többen képesek több hsz-en keresztül az árnövekedést boncolgatni, okokat keresni, dühöngeni miatta egy fórumon, akkor az kicsit komolyabb egy "nem örülnek"-nél. Nyilván én sem örülök, de ez nem ér meg egy esszét.
  • Torzonborz
    "Szóval ilyen szempontból értelmetlen volt a beírása."

+1 hsz tehát nem volt értelmetlen
  • Boncmester
    Én ezt a hozzászólást nem értem teljesen.

De ha jól sejtem valami olyasmire célzol, hogy tényleg nem azoknak való az MMO, akik ezt nem luxusként játsszák, és ez igaz. Gondolom senki nem a zsömlepénzéből vesz SWTOR-t. Viszont ettől függetlenül még jogos, hogy nem örülnek az emberek annak, ha 5-10-20%-al drágább a játék, mint amire számítottak, persze ettől még ki tudják fizetni.

Szóval ilyen szempontból értelmetlen volt a beírása.
  • Chris
    Csak a 30k hsz-hez akartam hozzájárulni ezzel a nyilvánvalóan kellemetlen és felkavaró igazsággal, mivel egy pillanatig sem hittem, hogy mindenki felfogja ezt. :)
  • j0nNyKa
    igenjó videók
  • Torzonborz
    mondjuk ebben szerintem teljesen igaza van még ha szar is hogy nyakig és a szar.