60880
  • Sir Quno Jedi
    Nyilván a BioWare nem azzal a céllal kéri be a kártyaszámod, hogy most aztán jól kifognak fosztani. Kezdetben ez MINDIG így van. Mindenki boldog és elégedett.
  • seaedge
    Látod, ha kártyaszámot adtál volna meg akkor nem kellett volna venned feltöltő kártyát. A 30 nap lejártakor csak nyomsz egy cancel-t és semmit sem kell fizetned a már kifizetett alapjátékon felül.
  • z3d
    Nem hiszem, hogy megmondja, hol dolgozik. Van olyan, hogy banktitok.
  • Agamemnon
    Boncmester, ne csesztesd Quono-t, Ő sem így beszélt veled. Lépjetek túl egymás csesztetésén...
  • Sir Quno Jedi
    Linkeld légyszi a hozzászólásomat, vagy csak írd ide a számát pls.
  • Agamemnon
    Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk. Még jó, hogy az ebéden már túl vagyok :)
  • Boncmester
    Így szó szerint nem írtad le, csak azt fejtegetted, hogy te aztán tudod, mi megy a bankkártyákkal, és te aztán nem adod meg a számát, stb. Amiből én, meg szerintem a többiek is jogosan feltételezték, hogy a biztonság miatt nem adod meg, és ezt nem is cáfoltad eddig, csak célozgattál a szuper banki IT tapasztalatodra, ahol mit is csinálsz? Titkárnő vagy? :) Mert még nem fejtetted ki. Se azt, hogy melyik bankban, pedig érdekes lenne.
    Amúgy meg nem rablás, pusztán csalás detektálás. Hogy ne legyen annyi goldseller, kevésbé érje meg nekik, és teljesen normális eljárásmód az utóbbi n évben MMO-knál.
  • j0nNyKa
    de béna vagy b*meg, nem bankban dolgozol
    pf..
  • gabor696
    Akkor valaki biztos elninjázta az sg s accod mert ezt még én is láttam :D:D:D
  • Kazagor
    Tudtátok, hogy készül a gépsonka? A csontról a maradék véres nyesedéket nagynyomású vizzel lemossák, amiből születik egy rószaszines gusztustalan folyadék. Na ebből van a gépsonka.
    Aki dolgozott már ilyen helyen, és hasonló dolgokkal szembesűlt, az tuti soha életében nem eszik párizsit, virslit, felvágottakat.

Te vagy tudsz valamit a bankkártyákkal kapcsolatban amit velünk nem közölsz, és ezért nem fizetsz még az általad is biztonságosnak tartott netes kártyával sem vagy kártyafóbiában szenvedsz. A harmadik verziót már le sem irom...
  • j0nNyKa
    hát de én normálisan kérdezem a véleményed, mint hozzáértő emberét, nem azért kértem, hogy megváltoztasd a véleményem
    rávezettelek / kifejtetted, hogy a világon semmi baj nincs a netes bankkártyás fizetéssel, mindamellett, te mint hozzáértő nem használsz ilyesmit
    ennek gondolom nyilván megvan az oka, ezt szerettem volna megtudni.
  • z3d
    Azt hiszem, kicsit félreértetted a dolgot, nem volt bennem semmi nagy arc, csak reagáltam egy hozzászólásra.
  • Sir Quno Jedi
    Másrészt a feltöltőkártya számmal csupán annyi volt a gondom, hogy ha van 30 nap ingyen játék a gammához, akkor miért kéne még 60 napnyit vennem hozzá, hogy a 30 napot egyáltalán elkezdhessem (ez szimpla rablás). Mind1, cirkumveniáltam, hogy ez a BioWare újabb faszsága és lám, rendeltem 60 napos feltöltőkarit.
  • Laroa
    Mythiccel volt egy elég nagy balhé USA-ban, mikor tévesen ügyfelektől több száz dollárnyi összeget leemeltek. Persze később visszatérítették, de überhiszti volt a warhammer fórumon.
  • Boncmester
    Ez inkább olyan, mintha azt mondanád, hogy te kék színű páncélt fogsz viselni, mert a piroson nincsenek statok...
  • Sir Quno Jedi
    Itt kezdődnek a gondok. Mégpedig az, hogy ÉN sosem állítottam ilyesmit, hogy "nem biztonságos a neten kártyával fizetni". Szóval mi a "konkrét" problémád, azon kívül, hogy beleképzelsz mondatokat a számba?! :DDD
  • Omlás
    Na ha már "mindenki" banknál dolgozik megosztanám veletek, hogy én nem :P
  • z3d
    Na igen, én is bankban vagyok IT-s egy ideje :) Tudnék mesélni érdekeseket :P
  • Boncmester
    A vallási vita olyan, hogy egyik fél sem tudja az álláspontját bizonyítani. Ez a vita meg nem elméleti dolgokról szólt.
    Te azt mondtad, hogy nem biztonságos a neten kártyával fizetni, és nem leszel hülye, hogy ezt csináld, pár hozzászólással később meg azt mondtad, hogy teljesen biztonságos, csak te nem szeretnél, mert... és innentől ez már a te vallási dolgod. De előtte általánosságban állítottad, hogy nem biztonságos, amire mi ugyebár azt mondtuk, hogy egy faszság.
    Sőt, legelőször arra mondtuk, hogy szerinted nem normális egy MMO regjénél megadni a bankkártyaszámot VAGY megadni egy feltöltőkártya számot, szerintünk meg teljesen általános.
  • Omlás
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy ez tényleg kezd arra emlékeztetni, hogy mondjuk benyögném, hogy jaaaj én kék színű BH páncélt fogok viselni, meee az tetszik és azajó erre mindenki nekem ugrana, hogy dehüüüüjje vaaagy, a piros a jó, aki kék az buzi. He?! Nem mind1?
  • BoneDragon
    Nekem is hozz popcornt! :)
  • ShaiHulud
    remelem swtorban nem lesz peace mint a wowban evek ota :D
  • z3d
    Na neee...azt mondta nekem az 576, hogy CE-re már semmi esély nincs, ezért vettem meg digitálisan...hogy pusztuljanak meg.
  • Omlás
  • Sir Quno Jedi
    Hogy értsd: NEKEM mind1, hogy TI mit csináltok és milyen apropóból. Nem vagyunk egyformák, mindenki máshoz ragaszkodik, mást szeret, másban bízik stb. ÉS ehhez joga is van. (ez a szép világ van)

Nem szándékom megváltoztatni az álláspontotokat, hiszen úgyis mindenre lesz kifogásotok és csak én leszek hülyének beálítva. Ez előre is nyilvánvaló, kár is belebonyolódni. Épp annyi értelme lenne, mint a vallási vitáknak, amik miatt emberek millióit ölik halomra értelmetlenül.

Peace & Love! Csak ez számít!
  • Torzonborz
    "akkor nem értem ezt a nagy ellenállásodat a rendszerrel kapcsolatban"

De hát Ő banknál dolgozik és tudja aztat amit Te nem tudhatsz ! Ééééérteeeem ? :D
  • j0nNyKa
    akkor javíts ki, ha tévedek, de most ott tartunk, hogy ez az egész netes átutalósdi / kártyaszám megadósdi / stb. egy teljesen biztonságos dolog, nincs mitől parázni

legalábbis pl. mmorpg fizetési rendszerrel kapcsolatban igen

ha ez helyes, akkor nem értem ezt a nagy ellenállásodat a rendszerrel kapcsolatban
  • DragonKnight
    Amúgy én is azt javaslom mindenkinek hogy fizetés szolgáltatót vagy internetes virtuális kártyát használjon ha van neki. Az EA tanulva a sonyt ért szopatásból kissé átfaragta az ÁSZF-jét hogy ne lehessen ellene csoportos pert indítani, mint ahogy most a sony ellen az amcsik indítottak. Tehát ők már bevédték magukat, aki tudja tegyen hasonlóan.
  • Boncmester
    Ja, rájöttem, a parasztot magadra értetted a 23148-ban? De mit keresnek azok egy bank IT osztályán? :)
  • Sir Quno Jedi
    Semmiben.
  • BoneDragon
    Szerintem most trollkodjunk a telefon kártya feltöltésről.
  • Sir Quno Jedi
    Neked még az irónia, vagy a cinizmus sem esik le. Ha személyeskedni akarnék, azt mondanám "Látom tényleg MMOra születtél.", de természetesen ez távol áll tőlem.
  • Boncmester
    Ez egy igazán értelmes válasz volt, de szerintem egy vitában/eszmecserében attól nem lesz igazad, hogy rámondod a másikra, hogy paraszt.

Szóval kérném a rendes választ is, ha szabad.
  • j0nNyKa
    na, ez jó

akkor viszont a kérdésem: van mondjuk az swtor havidíjas fizető rendszere, amit én mindenképp ezzel a netes bankszámlával szeretnék/fogok megoldani. ehhez akkor nyilván egy ponton meg kell adnom a netes bankkártya adatait.

ebben hol a gond? miben tér el attól, amint lent leírtam?
  • Sir Quno Jedi
    Gondolom emléxel még mit írtam a tajparasztokról és azok létszámáról a topicban?! Hmmm...
  • Boncmester
    #23137: "sem a virtuális bankkártyák nem jöhetnek szóba, kösz, de kösz nem. :D"

#23144: "Nem, ez teljesen biztonságos."

Legalább magaddal ne kerülnél ellentmondásba :)
  • DragonKnight
    Szerintem egy etológus többet tudna profitálni
  • Torzonborz
    kicsit paranoiás vagy , vadászik rád a cia vagymi ? :D
  • Sir Quno Jedi
    Nem, ez teljesen biztonságos.