60873
  • Torzonborz
    ??? mit nem mondott ilyesmit ??? /0\ pont ez az hogy nem mondott semmit.
  • Sir Quno Jedi
    Nem FHB (meg term. nem is OTP).
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm, emlékeim szerint volt egy olyan lehetőség, hogy virtuális, egyszerhasználatos kártyaszám. Generáltak neked egy 1xi kártyaszámot (mögötte a virtuális kártya és lejárat stb.), aztán az első tranzakcióig volt jó (vagy tán másodikig a próba tranzakciók miatt, nemtom régen vót). NA az jó megoldás volt. Meg is szűnt a kártya, miután használták (fizikailag nem is jött létre soha term.).

Nem véltelen szűnt meg a lehetőség, mindjárt ott a generálgassunk orrba-szájba kártyaszámokat probléma pl. (igaz ez nem nálunk volt)
  • j0nNyKa
    LOOOOOOOOOL, tényleg, az a pékség

akkor mi a telenor? valami autómárka?
  • Boncmester
    Arról én is :)
  • Laroa
    Mert nem mondott ilyesmit. Keresd már vissza a hozzászólását és olvasd már el. Lassan, nyugodtan, hagyj időt az agyadnak, hogy feldolgozza a mondatokat. Nem lóverseny :D
  • Agamemnon
    Jeff, hol vagy ilyenkor? (Persze, Ő is szurkol a 30k-nak...)
  • Boncmester
    Ja, így már világos :)

Akkor tényleg OTP és FHB közül lehet vmelyik...
  • BoneDragon
    Látom, ha bank gondjaim lesznek swtor topicba jövök.
  • Torzonborz
    de még mindig nem bökted ki hogy mi az ami konkrétan nem tetszik Neked.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy tudnék mesélni az IEB merge-ről is csúnyákat. :D
  • Sir Quno Jedi
    Má megen nem vágod a lényeget. Nem kell feltétlen ahhoz bankban melózni, hogy valaki körbejárja a bankkártyás kérdéseket. ÉS attól mert nem tetszik neki, nem jelenti azt, hogy nem is tud ezen lehetőségekről.
  • Ozzyehh
    Lófaszt? olyan bankról még nem hallottam, bár frappáns név lenne
  • Sir Quno Jedi
    CIB??? lófaszt
  • Boncmester
    Ez lehet akár olyan is, mintha a pénzügyes csaj azt mondaná a cégünkben, hogy ő ért az informatikához, mert a cég ezzel foglalkozik...
  • darth devil
    De csak két magyar bank van, azotp meg azfhb. :D
  • t0xikus
    gondolom a magyaron volt a hangsúly
  • t0xikus
    vodafonottkalács?:D
  • Boncmester
    Hát itt azért jó kérdés, hogy mi számít nagynak, de a két legnagyobb bank MO-n az OTP és tudtommal a CIB, legalábbis pár éve még az volt, amikor az IEB-el mergeltek.
    Ezen kívül azért szerintem jó sok nagy bank van nálunk, de mindegy.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy nem arra mondtam, bakkártyásokat, hogy ÉN többet tudok róla, mint ti (bár de), hanem arra, hogy tegnap is itt sok okostojgli fensőbbségesen osztotta itt nekem az észt a bankkártyákkal és lehetőségekkel kapcsolatban (icirnyópicirnyót irritáló stílusban), azt nem is feltétlezve, hogy netántán én sem vagyok síkhülye és ESETLEG én is pontosan ismerem az általuk említett lehetőségeket. Kb. mintha a bantunak magyaráznák a robbanómotort. A gond az, hogy ha bantu maga is egy motortervező cégnél melózik és mérnök. :DDD

Szóval mielőtt beszólunk valakinek, nem ártana elgondolkodni előtte, hogy mi van, ha akár Ő is tudja amit mi szeretnénk benyögni, mintha mi találtuk volna fel a spanyolviaszt. :D
  • j0nNyKa
    az nem valami híres pékség?
  • Ozzyehh
    pannon!
  • t0xikus
    telenor?
  • Sir Quno Jedi
    Mivel két nagy magyar bank/bankcsoport van, nem nehéz kitalálni.
  • Omlás
    Np :)

t0xikus :
  • z3d
    Annak sem örülnének, ha megszellőztetne egy két rendszeranomáliát :) Bocsánat, olyan nincs is :P
  • Boncmester
    A banktitok kicsit mást jelent, mint ez, de amúgy vágom, hogy sok bank nem engedi, hogy elmondják az egyes munkavállalói közösségi oldalakon, stb-ken, hogy ott dolgoznak. Itt nincs ő nevesítve, és megértem, hogy nem mondja el, de azért én kíváncsi lennék rá.
  • z3d
    Ebben az esetben sry, én értettem félre :)
  • Boncmester
    Nem csesztettem. Normálisan beszéltem vele.
    Ő megszellőztette, hogy egy nagy bankkártya szakember, mert azok között dolgozik, majd mondta, hogy mégsem.
  • t0xikus
    én láttam már bankot!!! esküszöm. ott volt mellettem a metrón!
  • Laroa
    Nem írt semmi ilyesmit. Funkcionális analfabéta vagy
  • Omlás
    Te is félreértetted vagy nem vágod nem beszólni akartam, de itt most mindenki vér komolyan vess mindent ..;)
  • Sir Quno Jedi
    Namost az egész abból indult ki, hogy NEM akarom megadni a kártyaszámomat (egyiket sem). Nem izgat különösebben, hogy UTÁNA le cancel-ezhetem, vagy bármi hasonló.
  • Sir Quno Jedi
    Nyilván a BioWare nem azzal a céllal kéri be a kártyaszámod, hogy most aztán jól kifognak fosztani. Kezdetben ez MINDIG így van. Mindenki boldog és elégedett.
  • seaedge
    Látod, ha kártyaszámot adtál volna meg akkor nem kellett volna venned feltöltő kártyát. A 30 nap lejártakor csak nyomsz egy cancel-t és semmit sem kell fizetned a már kifizetett alapjátékon felül.
  • z3d
    Nem hiszem, hogy megmondja, hol dolgozik. Van olyan, hogy banktitok.
  • Agamemnon
    Boncmester, ne csesztesd Quono-t, Ő sem így beszélt veled. Lépjetek túl egymás csesztetésén...
  • Sir Quno Jedi
    Linkeld légyszi a hozzászólásomat, vagy csak írd ide a számát pls.
  • Agamemnon
    Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk. Még jó, hogy az ebéden már túl vagyok :)
  • Boncmester
    Így szó szerint nem írtad le, csak azt fejtegetted, hogy te aztán tudod, mi megy a bankkártyákkal, és te aztán nem adod meg a számát, stb. Amiből én, meg szerintem a többiek is jogosan feltételezték, hogy a biztonság miatt nem adod meg, és ezt nem is cáfoltad eddig, csak célozgattál a szuper banki IT tapasztalatodra, ahol mit is csinálsz? Titkárnő vagy? :) Mert még nem fejtetted ki. Se azt, hogy melyik bankban, pedig érdekes lenne.
    Amúgy meg nem rablás, pusztán csalás detektálás. Hogy ne legyen annyi goldseller, kevésbé érje meg nekik, és teljesen normális eljárásmód az utóbbi n évben MMO-knál.