60874
  • Ozzyehh
    Ja bocsi, Bounty-t szeretnék indítani ez lemaradt
  • titani
    SWTOR: Level 50 Sniper Gameplay ÉLŐ

http://hu.twitch.tv/daniteh
  • Ozzyehh
    Srácok, ha én együtt szeretnék játszani, haverral és ő assasint kezd korribanon, én ugye hutton kezdek, akkor valahogy/valahol tudjuk majd vinni a szálat? nem tudom hogy van e közös bolygó
  • Nephin
    Preferences.
  • mnorbi
    hol kell ? chat ablanal vagy menube az optionsnel ?
  • DragonKnight
    a CE már megint elfogyott, a linket levették az oldalról de a simára még lehet rendelést feladni
  • DragonKnight
    CDgalaxisban is van.
    http://cdgalaxis.hu/PC/19391/star-wars-the-old-republic-online.html
  • titani
    PC Digital Download Standard Edition 54.99 Euro = 16.651 ft

..mert Gyenge a forint Ha Ha Ha...

http://buy.swtor.com/en/
  • MaRee
    Sajna már rájöttem :D
  • DragonKnight
    Van már valami levél a guild leaderek birtokában hogy mi a rák van a guild deploymenttel?
  • DragonKnight
    BF3-al inkább az a baj hogy megvetted :D
  • MaRee
    Az a baj nem tudom a battlefield 3-at sem eladni, mert origin accounthoz van kötve azon meg van nekem több játék plusz a tor is azon lesz :\
  • exec79
    mire kijon a game annyira kiokosodok hogy csuda
  • exec79
    igaz ezt is akartam emliteni, a tobbi infoert kosz, tenyleg nem keresgeltem tul sokat.
  • DragonKnight
    Egyedül a chat bubble hiányzik de gondolom a 3. expansion már azt is fogja tartalmazni....
  • PiszkosFred
    Vedd meg nyugodtan, max ha nem jon be, akkor lepasszolod valami rokonnak "kesoi karacsonyi" ajandek gyanant.
  • Nephin
    Hang is van a whispernél, ha bekapcsolod, hát, exec nem nagyon nézegette az opciókat... :D
  • DragonKnight
    user interface optionsban van erre gyógyszer de a nevére már nem emlékszem viszont a neve után megtalálható.
  • exec79
    en szerettem benne hogy ha lelep valaki, vagy kiszavazunk egy szerencsetlenseget nem kelett 20 percet baszakodni utanpotlasert
  • Omlás
    LFG, rendszert remélem nem olyan formában integrálják mint ahogy a "pandásban" van... mert az egy szánalom sz@r rendszer...
  • exec79
    amit nagyon hianyolok ha mar bioware-rol van szo miert nem lehet tacticokakt csinalni compknak mint dragon age-ben az zsenialis volt
  • exec79
    no akkor hogy kell, en nem jottem ra.
  • darth devil
    Összetudod, csak be kell kapcsolni a lehetőséget az optionsban. :D
  • DragonKnight
    "nem tudod osszehasonlitani a companion es invertoryban levo targyat csak manualisan"
    ez nem igaz
  • MaRee
    Azt már a Catánál eldöntöttem, hogy wow soha többé

A kisebb bugok meg nem érdekelnek annyira, ha leköt a játék eléggé, jó a hangulata meg minden, és nem unom meg egy hónap alatt.
  • exec79
    sok gyerekbaja van meg arra fel kell keszulni rengeteg apro dolog ami hianyzik, pl nincs hang ha whispert kapsz, nem tudod osszehasonlitani a companion es invertoryban levo targyat csak manualisan, nincs lfg rendszer meg hasonlo ezeken bztos javitanak majd
  • Omlás
    Köszi :] sokkal okosabb nem lettem... de értékelem a segítség minden apró morzsáját ;]]
  • darth devil
    Áhh ne vedd meg, várd meg a pandás wowot. :D Mert a pandák azok jók. :D Szexuális zaklatás panda is awsome. :D
  • Tatyla
    ja igen benéztem hülye vagyok,cybertech helyett Investigation
  • MaRee
    Nemtom, mindig bezsongok mikor valami új játék van, aztán kb 1 hónap után jövök rá, hogy WTF IS THIS SHIT Megfogadtam már, hogy nem veszek hirtelen felindulásból többet játékot, de nagyon csábít :D
  • exec79
    mig felhuzod max szintre tuti el leszel vele utanna meg majd kiderul...
  • Rubint
    Természetesen ez csak az én véleményem, DE

Rift <<<<<<<<<<<<<< SWTOR

Csak egy jobb dolog van a riftben, minden másra ráver az SWTOR.
  • Tababo
    na akkor nagy huzavona után én is megrendeltem ezt a "szart".
    sajna csak 23tól tudom tolni mert meló van:(

már csak valami jó ukrán klán kéne
  • MaRee
    Á b*sszátok meg nagyon nagy dilemmában vagyok, hogy meg vegyem-e. Nem akarok úgy járni mint a Rifttel meg a BF3-al most :\
  • j0nNyKa
    dehát leírták, hogy elírás volt a 12, mit mondana az EA? :)
    13 lesz. kész.
  • DragonKnight
    na volt ma is egy 30 megás patch. Kiváncsi vagyok hogy lesz-e valami összevont patchnotes azokhoz patchekhez amik a béta hétvége után voltak, és kvázi a release kiadásra vonatkoznak
  • j0nNyKa
    1) amit a kolléganő írt
    2) ezzel teljesen kiesnének a kék receptek, és igen-igen értelmetlen lenne az egész
  • andri74
    az lesz amit az Ea mond , ha kitalaljak hogy 12. akkor a bw max vigyazba tud állni mást nem....
  • Nephin
    Ilyet nem csinálhatsz, csak egy gyártó szakmád lehet.
  • Tatyla
    én is így voltam mint te de BH jobb,hangulatosabb, már a szakmái is megvannak Armstech, Cybertech,Scavenging