60882
-
DragonKnight #23548 az csak a preorder kód volt. majd ha megterhelnek a játék árával kb jövő héten akkor kapsz egy másik kódot. Az lesz a játék kódja. de ezen most kér rágódni mert az maintenance van. -
Nekem is ugyan ez a problémám,Originen vettem a Digital Standard Edition Pre-Order Fee,a vásárlás sikeresen megtörtént.Kaptam e-mailben egy kódot amit az accomnál a pre-order-nél beírtam, majd kiírta hogy digital standard edition valid stb... és majd a játék, az accomnál hamarosan megjelenik.Letöltöttem a majd 20 gigát és feltelepítettem,de eddig csak az Originen látom a játékot és azt írja megjelenés előtt.Kellene ezt látnom swtor.com-on is az my accountnál?És ha bankkártyával akarom aktiválni az accom azt hol kell megadni?
-
az a baj hogy nem kevés pénzbe kerül egy ilyen... -
Johika #23545 jol van lovok en neked de aztan ne sirj ha a villamok megsutik. :D -
apu feladata plüss csuvit lőni a pici gyereknek. főleg ha a plüss csuvi ilyen aranyos. -
Nekem a csuvi kell!!
-
Johika #23542 beteg vagy en nem vagyok az anyad, az apad vagyok luke :DD -
lőjél nekem egy csuviiiiiiiiit anyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu -
Laroa #23540 

-
Johika #23539 cellovoldeben 3 palcas mind, kiveve yoda mert o csak ugy siman lebeg ezert nem lehet megnyerni -
ja csuvi a legcukibb :D -
Laroa #23537 Mi ez itt, óvoda? :D -
neeeeeeem tudom eldonteni hogy melyik az legaranyosabbbbbbbb
talán a csuvi? -
kellenek :D -
-
Meg kell még adnod a kártya számod vagy egy game card számot. -
Boncmester #23532 Sőt, ha nem CE-t veszel, akkor csak női karaktert csinálhatsz. Abból is wookie-t és dagadtat.
Amúgy hogy ne csak trollkodjak, jövő keddtől kezdődik a játék pár embernek, és összesen kb 7 nap alatt hívnak be mindenkit, és minden bolygó elérhető lesz a standardban is. -
DragonKnight #23531 

-
Aszuka #23530 köszönöm -
XeroX #23529 Ok, alant írta valaki, hogy tegnap 17:00 -tól aktív a play gomb, gondolom ez kamu, meg az is, hogy csak a bolygók fele érhető el a standard verzióban. -
class trainernél nem de van erre külön npc pár kreditért resetel. -
DragonKnight #23527 Lehet de csak a kiosztott pontokat lehet resetelni AC-t nem lehet változtatni. Az ára passz. -
DragonKnight #23526 Amúgy jó lenne a FAQ-t frissíteni mert fog még ilyen kérdés jönni vagy ezer. -
Aszuka #23525 2 kérdés: retálentolni a class trainernél lehet? mennyibe kerül? -
DragonKnight #23524 Majd ha kapsz levelet jövő héten hogy beloggolhatsz akkor majd játszol. Aktiválni meg a dobozban levő kódot kell ha majd megkaptad. -
XeroX #23523 A launcher, azt írja, hogy "Activate your accont here".
Az origien vettem pre+early, az accon meg is jelenik.
Mit kell még aktiválnom ?
-
Jó lesz az 3nak is :p -
van 2 kezed a többit találd ki... :D -
Játszál:)
Erre meg még várj minimum 3 napot de inkább 4-5-öt. -
JÁTSZANI AKAROK
:y -
DragonKnight #23518 Attól még lehet tűzfal a routeredben, a szolgáltató is szűrhet portot, de ha fel van rakva valami internet security progi vagy pl. az avast free vírusirtó, akkor az abban lévő web védelem simán kicsinálhatja az elérésedet. -
router nincs ? nem tudom milyen portot használ launcher de lehet hogy nem tud kimászni rajta. csak tipp. -
Johika #23516 kapcsoljon ki minden mas futo programot es inditsa rendszergazdakent, hatha segit -
maniac001 #23515 Úgy értem hogy más megoldást nem találtam, mert a tűzfal ki van kapcsolva. -
az jó, hogy nem találtad, mert minden második "known issues", meg "FAQ" topicban le van írva hivatalos oldalon, hogy a tűzfal nem engedi be a login szervert, ha ilyen homokóra para van
én elhiszem, hogy nála nincs tűzfal, de akkoris kapcsoltasd ki vele.
ha meg TÉNYLEG nincs semmiféle tűzfala, akkor nem járja át eléggé az erő. vagy csak a windows szeretne újratelepülni. -
maniac001 #23513 Ezeken már túl van, tűzfal vírusirtó kikapcsolva. És mégis semmi. Én is ezeket javasoltam azonnal. Azért írtam ide, mert ilyen hibát nem találtam a neten sehol. -
Tyrpak #23512 Na, akkor keddig nincs hivatalos fórum.
Keresni akartam maniac001-nek az n+1 darab topicból, ami ezzel foglalkozik, de már későn. -
Salmaa #23511 Tiszta, tökéletes magyarázat. Igen jót röhögtem! :) -
én megelőzném azzal, hogy folyamatosan karbantartom a számítógépemet, mert nyilvánvalóan a windows nem eszi meg a login szerverrel való kapcsolatot.
de első körben kapcsoltasd ki vele a tűzfalat, és jó lesz. -
maniac001 #23509 Nem tudom te mit szólnál ha szívnál vele egyfolytában és ilyen faszságokat írnának rá vissza.