60874
  • DragonKnight
    http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_The_Old_Republic:_Deceived

http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_The_Old_Republic:_Fatal_Alliance

http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_The_Old_Republic:_Revan
  • Nephin
    Ha nem zavar, hogy angol, a Deceived. Van még a Fatal Alliance és a Revan, mind kifejezetten a játékhoz készült.
  • Torzonborz
    SW eme korszakában játszódó jóféle könyvet tud vki ajánlani ?
  • DragonKnight
    De ha mégsem tudsz beloggolni akkor bátran jöhetsz ide a sorstársak közé és ha el akarod mondani a problémádat mert akkor könnyebb meghallgatunk :D
  • Tyrpak
    Én szerintem hazaérek melóból, és azonnal nyomom a játékot, nem lesz időm ide irogatni. :)
  • Johika
    :DD az lehet, de remelem 13.an kezdek es akkor inkabb jatszom:D
  • DragonKnight
    Jaja ne félj majd adjuk itt az ügyeletet a early access csoportterápiás fórumon és mindenkinek lelkivigaszt nyújtunk :D
  • Johika
    es majd 13.an menyi siras lesz mert nem kezdheti pedig mar tegnap megvette
  • Tyrpak
    Láttad volna a hivatalos fórumon hány száz topicot nyitottak, hogy miért nem megy, meg mi ez a "no active subscription"... Közben meg ott volt a preorder faq (a google jóvoltából tárolt változat)
  • DragonKnight
    Köszi nem FAQ akartam írni arra meg itt a személyzet, csak már unom hogy 10 beirásonként valaki parázik hogy most mi van a launcherbe irva.
  • rholas
    Az sincs benne hogy jó a bétás és majd patch eli vagy le kell tölteni ujra az egészet.
  • DragonKnight
    csak meg akartam a spórolni a infarktust egyeseknek mikor percenként újraindítja a launchert és skubizza a play gombot. Amúgy a mail sokat nem fog késni.
  • rholas
    Az is kimaradt hogy már preload van azaz már letöltheted csak nem indul......
  • TDC Geronimo
    "5. játszani akkor kezdhetsz el ha kapsz levelet hogy kezdődik neked az early access "

Nem igaz, mert a play gomb, amint világít már tolhatod. Mailek késni fognak mondták :P
  • DragonKnight
    Na jól van a lényeg

1. mindenkinek ott van a launcheren ez a felirat
    2. senki se tudja most aktiválni mert maintenance van
    3. aktiválni a dobozban lévő kóddal kell majd vagy azzal amit kapsz majd az origintől
    4. aktiváláshoz meg kell adni egy bankkártya számot vagy egy gamecard számot, de nem vesz róla le pénzt csak 20.-hoz számított 30 nap múlva
    5. játszani akkor kezdhetsz el ha kapsz levelet hogy kezdődik neked az early access
    6. 19.-estig (PST timezone) játszatsz anélkül hogy aktiváltad volna (megadtad volna a végleges doboz kódot)
    7. remélem érthető
    8. ha nem érthető akkor töröld le a klienst
  • TDC Geronimo
    16án
  • j0nNyKa
    akkor neked levonta.

mellesleg nem, senkinek nem vonta még le, csak zárolta, és visszaadja.
    majd a jovőhéttől kezdve, amikor megadod újra a kártyaszámod, fogja levonni rendesen.
  • Omlás
    Én is ott vettem... nekem is "levette" pár nappal később még is rajta volt a pénz a kártyámon..
  • darth devil
    Még sehol. Majd az eag végén kell aktiválni.
  • Omlás
    Nincs olyan, hogy early kód.... csak preorder kód van ami feljogosít az early access-re... teljes játék kódját majd meg kapod 20-án legkésőbb.
  • hyjal
    Lekapta mind a 17ezret,de ezt már ketten is írtuk...
  • Omlás
    Nem vonta le az Origin a 17E-t csak beterhelte vele a kártyádat, hogy tényleg van e rajta annyi keret, már vagy kis milliószor lett leírva. Ténylegesen az összeget majd 20-án fogja levenni a kártyádról.
  • BoneDragon

Eager to find out what server your Guild will be placed on? Your Guild HQ update is coming on Monday!
  • hyjal
    Bankkártyával hol lehet aktiválni az accom? Mert nekem is ezt írja "activate your account here".
  • darth devil
    Benéztem. Neked már semmit. :D
  • hyjal
    Mit vesznek le jövő héten? Ilyenről szó sem volt...kifizettem a majd 17000 ezret euróban az b*szna be ha még levonnának ezek után.
  • hyjal
    December 8
  • DragonKnight
    Mikor vetted?
    Kezdetben csak 5 ojrót vont le a többit csak foglalta és egy pár nap múlva visszakapta a vevő.
  • DragonKnight
    a launcheren addig lesz kint az a felirat amig az early el nem kezdődik az adott játékosnak. Ahhoz hogy early után játssz ahhoz kell a dobozban lévő kód, vagy az amit majd az origin fog küldeni. addig csak early-d van és az akkor kezdődik mikor kapsz egy levelet hogy indulhatsz.
  • darth devil
    Pre order ára. Ezt levonják majd a játék árából, és mikor jövőhéten leveszik a maradék pénzt, akkor kapod meg a rendes kódot.
  • hyjal
    megterhelnek? Akkor az 54,99 eurot azt mire vonta le?
  • XeroX
    Nekem levették egybe a pénzt (17k), a early kódot megkaptam, a pre kódot meg gondolom majd küldik mailben.
  • DragonKnight
    az csak a preorder kód volt. majd ha megterhelnek a játék árával kb jövő héten akkor kapsz egy másik kódot. Az lesz a játék kódja. de ezen most kér rágódni mert az maintenance van.
  • hyjal
    Nekem is ugyan ez a problémám,Originen vettem a Digital Standard Edition Pre-Order Fee,a vásárlás sikeresen megtörtént.Kaptam e-mailben egy kódot amit az accomnál a pre-order-nél beírtam, majd kiírta hogy digital standard edition valid stb... és majd a játék, az accomnál hamarosan megjelenik.Letöltöttem a majd 20 gigát és feltelepítettem,de eddig csak az Originen látom a játékot és azt írja megjelenés előtt.Kellene ezt látnom swtor.com-on is az my accountnál?És ha bankkártyával akarom aktiválni az accom azt hol kell megadni?

• Tatyla
    az a baj hogy nem kevés pénzbe kerül egy ilyen...
  • Johika
    jol van lovok en neked de aztan ne sirj ha a villamok megsutik. :D
  • j0nNyKa
    apu feladata plüss csuvit lőni a pici gyereknek. főleg ha a plüss csuvi ilyen aranyos.
  • BoneDragon
    Nekem a csuvi kell!!
  • Johika
    beteg vagy en nem vagyok az anyad, az apad vagyok luke :DD
  • j0nNyKa
    lőjél nekem egy csuviiiiiiiiit anyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu