60882
-
Boncmester #23628 Majd ha kezdhetsz early accessezni, aktiválva lesz, nyugi.
De megpróbálkozhatnál azzal is, hogy amíg kijön az SWTOR, olvasgatod a helyesírási szótárat! -
andri74 #23627 ok ok , csak azt irja hogy aktiválni kell az acountot ... ok gondolom egy ez egy random hivba uzenet.. -
Boncmester #23626 Alap :) -
Igen december 19 éjfélig. -
andri74 #23624 szokás szerint megkérdezem amit már mindenki leirt 100 szor bocs
ha behivnak 13. earlyre , akor tudok játszani annélkül hogy beirnám a végleges kodomat , mert azt ahogy nézem az origin csak 16. kuldi ki.. -
aki nem ismeri a srác elemzéseit AZONNAL pótolja!:P
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sP9sV1IHy74 -
A4tech #23622 kell nekik a zseton, soha nem törölnek ki semmit. az max ingyenes mmo-kban fordul elő, hogy levasalják az inactive accocat időnként -
Boncmester #23621 Hát azt majd meglátjuk, ifjú padawan :D
Nem félsz?
Hát majd fogsz :D
-
nem törlik. Valahol 6 hónapig valahol sosem. -
Boncmester #23619 Nem törlik a karaktered, ha később befizeted, ugyanúgy folytathatod.
Az más kérdés, hogy a KGB levadász, ha canceleled az előfizetést! Rosszabb esetben bekerülsz a börtönbe Stóhl Buci mellé :) -
olymind1 #23618 értem, köszi
arról tudni valamit, ha lejár az accountom utána mi történik? azt értem, hogy bejelentkezni és játszani nem tudok, az ok is, de pl törlik a karim és/vagy az accountom? Ha pl teszem azt pár hónap után akarok játszani még, akkor ott folytathatom ahol abbahagytam? vagy vehetek meg megint másik játékot? Elvégre a játék árát kifizettem, akkor annyit már csak tehetnek hogy megtartják az accom, és eltárolják karim -
maniac001 #23617 Mocskos pirosbicskás kutyák!
A Köztársaság kisöpör titeket a galaxisból, és cc alatt 101 rész barátok Közt epizódot kell megnéznetek. És abból az időszakból amikor Magdi anyus még él!!!
A Köztársaságért!!!!! -
Tababo #23616 -
Bhalage #23615 OTTLESZUNK D: -
DragonKnight #23614 mint egy tehervonat... -
Nephin #23613 Amit ivott, az nagyot üthetett... :D -

-
DragonKnight #23611 Huh, amúgy gondolom jó volt a buli :D -
Emberek, holnap után 15:00 körül bevesszük a Köztársaságiak CD Galaxisát és elhozzuk amit az uralkodó ránk bízott, hogy elhozzunk 
Kopasz fénylő fejű Sith Warriorok, Szekszuális életüket helyre rázó
inqvizítorok, és Imperial Porszívó Agentek na meg a fejekre állandóan vadászó kókuszoscsokisnévrehajazó hánterek előre a BIRODALOMÉRT

amúgy szevasztok!
-
DragonKnight #23609 Valamit adnod kell ha nem akarod kiadni akár csak egy pillanatra is a bankkártyád adatát akkor venned kell gamecardot. De az egy teljesen lehetséges dolog hogy mihelyst megadod a bankkártya adatokat és aktiválod az accountot azonnal törlöd a payment opciót és vele a kártyád adatait. Ha majd lejár a 30 napod akkor eldöntheted hogy gamecardot veszel és azt adod meg vagy megadod a kártyád adatát mégegyszer vagy nem teszel semmit és szimplán lejár az accountod
-
olymind1 #23608 és gondolom utána is lehet majd game/prepaid kártyára váltani? -
Vagy megadsz egy kártyaszámot, aktiválódik a 30 nap, majd azzal a lendülettel lemondod az "előfizetést" és így a 30 nap lejárta után nem fogja levonni a kártyáról automatikusan az összeget. -
olymind1 #23606 3. aktiválni a dobozban lévő kóddal kell majd vagy azzal amit kapsz majd az origintől
4. aktiváláshoz meg kell adni egy bankkártya számot vagy egy gamecard számot, de nem vesz róla le pénzt csak 20.-hoz számított 30 nap múlva
Tehát ha karácsony után megveszem a játékot és vele együtt a játék aktivációs kódját 10-12 ezer forintért, amivel biztosítanak nekem 1 hónap játékidőt, és aktiválnám a kapott kóddal, de ez csak akkor lehetséges, ha veszek plusszba egy gamecard-ot is? Szóval köteleznek a játék mellé + 2hónap "előfizetésre" is, ha nem adom meg nekik a számlaszámom?
Tehát megveszem a játékot vinném haza nagy örömmel, hogy játszak vele 1 hónapig, erre benyögik majd nekem nagy "meglepetésemre", hogy vegyél 8k-ért hozzá kártyát és akkor játszhatsz vele? -
semmire nem mesz vele, hiaba masolod at a klienst, ha nem tudsz loginolni azon a gepen. csak elb.szol legalabb egy jo fel orat, mielott rajossz, hogy uninstall-gyanus a masik gep -
maniac001 #23604 Az ötlet jó, holnap ha visszamentem megteszem. -
Akkor rendben van nem maradtam le semmiről:) Köszönet érte. -
Elvileg swtor.com-on nulla sírás lesz (max. visszamenőleg), mert csak azok írhatnak majd, akinek active subscription-je lesz... az meg nem lesz active addig, amíg a játék is beenged. -
DragonKnight #23601 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1112451114&no=23566 -

Keresés rulz. -
Biztos volt téma és kérdés is, de ennyi hozzászólást végigvesézni nincs türelmem, aki naprakész kérem szépen válaszoljon. Másfél hét internet nélkül kész beteggé tett:)
Szóval uninstall béta kliens aztán...preload...aztán
A login screen ezt írja: "This account reguires additional activation steps to access the game. Finalize verification for this account."
Hmmm a többieknél is? "Preorder digital deluxe" Kérdésem valamit kihagytam? Maintenance van az oldalon. Köszi előre is. -
DragonKnight #23598 Hát jobb mint a bólogató dalmata :D -
Csuvi need!!!:D kocsiba musthave:D -
DragonKnight #23596 akkor barátosnéd gépében van a gond de ha két gép egymás mellett van akkor simán másold át rá a gamét. Viszont akkor meg kell nézni hogy mi blokkolja a launchert azon a gépen én még mindig azt mondom hogy valami web védelmi progi mint pl. Comodo, Avast stb. de te tudod mi van oda feltelepítve.
Ha te le tudtad tölteni akkor lépj be a barátosnéd accountjával és akkor látod hogy megy-e vagy nem.
-
DragonKnight #23595 Nálam is az lesz hogy be van adva a sima preorder kód és aktiválva egy CE lesz. Nem lesz semmi gond vele. Hiszen a preoder csak az early accessre érvényes hogy tovább játssz kell egy rendes kód, no az lesz a CE. Az nem megy hogy már be van ütve egy sima dobozos kód és erre akarsz még egy CE kódot rátenni, mint ahogy itt kérdezte valaki. -
DragonKnight #23594 Nem ez azt jelenti hogy pl a hétvégén volt 750k beta account és ezt bírta a rendszer, de az első nap NEM LESZ ennyi mert kevesebbet engednek be ezért ezt is bírni fogja a szerver.
Mivel a preorder első napján több mint 300k preorder kelt el ezért ki tudod számolni gondolom hogy ez mit jelent.
-
DragonKnight #23593 Nem, nincs upgrade. Az egy másik account lesz. -
Lesz arra lehetőség,hogy ha most veszek egy normál verziós játékot, azt később CE kóddal úgy mond updatelhetem ? -
Nephin #23591 Mindegy, milyen verziójú a két kód. -
Nálam még egy dolog lesz érdekes, ha az early kezdetén nem fogadja majd el a sima dobozos early access - kódot már megadtam - változatra a CE kódját ... :) -
mnorbi #23589 hat nem tudom , de nekem ez azt jelenti hogy tok jol ment a beta hetvege , és kevesebb embert varnak early launchra .. ergo semmi sincs kizárva , nem hogy pont a forditottja