60880
-
annyira vártam a folytatását, de semmi :((
#23665:
PVE ben gránátokkal és egyébekkel nagyon gyorsan darál az IA tapasztalataim szerint :) csak ajánlani tudom igazából.. :) igaz én assassin leszek, de 2. karinak erősen gondolkodok egy IA-n.. talán BH -
Mondjuk engem elsőre a kampány érdekel, a fő küldetésvonallal (mintha KOTOR3 lenne), szal. olyan kari kéne, ami a mobot gyorsan és könnyen likvidálja. Ha PvP-ben gyenge, nosza, kit izgat. -
Ez a zene benne volt a Republic Commando-ba. Imádtam azt a gamet. :) -
10-en x szinten hutt ball meg hasonlók alatt 1 az 1ben vertem sok sok erőhasználót.. szal nem kell lebecsülni az ügynököt :) sőt.. -
No igen, de kell valami force használó kaszt is, ezért gondoltam a sorcerer-re. sImA halandóként azért nem élmény beesni a jedik közé, hogy nosza, csülökre... Csapatot támogatni nagyon jó a mesterlövész, de egymagában elkapják a frakkját. -
bétában IA voltam.. sztorija nagyon nagyon jó :) -
Áhhh, én még mindig nem tudom mivel kezdjem majd. Nagyon szimpi a Sith Sorcerer, vagy az imp agent sniperkodással... -
kedvcsináló zene jövő hétre :)
-
exec79 #23658 kosz, kiraly -
aki még nem ismerné ezt a jó kis signature generátort:
-
Boncmester #23656 Passz, csak azt írták, hogy Monday... -
Boncmester #23655 Már kész :) -
t0xikus #23654 officerek full másnaposak, guildlaunch ilyenkor maintenance állapotba megy:D -
Soon? :D -
thanks itt is :)
na, anyway: holnap szerver szétdobálósdi, ugye? van arra valami pontosabb időpontunk ? -
Boncmester #23651 Azt írták, folyamatban van a hiba javítása... -
DieHard #23650 Guildlaunch pihen ahogy látom. -
Boncmester #23649 Beinvellek a facebook groupba, ott szoktuk megdumálni ezeket. -
@Rockjaw Do you know if Early Game Access depends on the date of the preorder or the number of preorders ?
@KarlMoonferon Date. -
jó akkor mikor "nem iszunk soha többet" legközelebb? 
anyway, ok, majd összehozzuk kevésbé kocka időszakban :) -
Boncmester #23646 Pénteken otthon nooboskodtál, szóval maradj szépen csöndben :D -
t0xikus #23645 4? nekem a hetem 7napból 5 piálás:D -
Boncmester #23644 16-án céges karácsonyi buli, szóval már csak ezért is esélytelen. De az lesz az első szabinapom is, amikor rendesen tudok játszani. Szóval igen, kocka időszak, de vmikor máskor sörözhetünk. Bár az utóbbi 4 napot végigittam, az utóbbi kettőt eléggé durván :) -
t0xikus #23643 soha többé nem iszok -
Bonc (és a többi "klántársam"):
17.-én egy "sörözés"? vagy az már túlságosan kockaidőszak? -
"heroic feeling, epic quests"
-
DragonKnight #23640 Olvassatok :D
http://www.darthhater.com/comics/pro-tips/15296-kill-10-rats -
MaRee #23639 Na fasza.Remélem kezsuöl beállítottságúak leszünk :P -
empire oldal , pvp server hogy pontosan melyik az majd kiderül. -
Mihez, hogy megjöjjön a havid? -
MaRee #23636 

Ja, Torzonborz vagy valaki aki írta hogy Prophecy-s lesz majd írhatna némi infót hogy melyik szerver/oldal stb, mert jó lenne ismerős arcokkal tolni. -
MÁSFÉL NAP!!:d -
DragonKnight #23634 Akarsz róla beszélni? Meghallgatunk :D -
MaRee #23633 Jáccani akarok már :( De hosszú lesz ez a hét még basssszus. -
gavor #23632 Elismerem a jóindulat hiányzik. Az irigységet nem értem? Én azt gondolom, hogy ha valakinek indok meg magyarázat kell, hogy szeressen valamit az gáz. Ha ezt vmi stand upnak szánta annak még elmegy. Szódával -
a jóindulat kis irígységgel fűszerezve látom befigyelt.... -
gavor #23630 Remélem ehhez valami végzettség is kell, a bivalybasznádi akadémia filmszakáról! -
Johika #23629 nekem azt irta a launcher: Dont drink more.
akkor most nem ihatok tobbe?:D -
Boncmester #23628 Majd ha kezdhetsz early accessezni, aktiválva lesz, nyugi.
De megpróbálkozhatnál azzal is, hogy amíg kijön az SWTOR, olvasgatod a helyesírási szótárat! -
andri74 #23627 ok ok , csak azt irja hogy aktiválni kell az acountot ... ok gondolom egy ez egy random hivba uzenet..