60876
-
elképzelhető, hogy én vagyok a magyarul közül az egyetlen, akinek tetszenek a pre order kristályok? -
Dettó :) én sem a kristály miatt preordereltem :D -
Szegény :( Tök szar lehet neki, hogy floridába kell mennie mondhatni nyaralni, ahelyett, hogy játszhatna :( -
És valóban! :) Bár én rögtön eladnám (csakhát bop). :D -
Asszony kirúg, út visszamond, jegyek visszavált, pénzből vesz még gamercardot, bódottá! -
Én is de én pl nem fogok, majd 20-án :]
Rubint : jogos, pár pl a preorder kód adja a kistájt, is ;9 szal nem csak early access ;) -
Swtor.com-on kivett valaki egy hét szabit, aztán az asszony meglepte egy floridai úttal a jövő hétre. :D (gondolom nem akarta nagydobra verni otthon az igazi okot és így járt) -
Én már csináltam, hogy megjött a jóság, jó előre kivettem egy hét szabit és kockulás kiszáradásig. -
Én kényelmesen megvárom, h kihozzák. :D
Meló lesz, de az nem zavar bele a kezdésbe. :) Szabadságot kivenni egy játék miatt epic fail. :D -
Annyira vártam a játékot, hogy zh-kra tanulás helyett videókat néztem, meg cikkeket olvasgattam, aztán most meg early access alatt lesz 2 pótzh-m, illetve 1 pótpótzh-m is :D Fene vigye el a nagy szorgalmamat. Az érdemi része a játéknak nekem sajnos csak hétvégén fog kezdődni :(
Ti hogy oldjátok meg? Valaki vesz ki szabadságot, vagy alapból nincs semmi, vagy ti is hétvégén kezdtek? -
Preordereltem az első 2 órában. Be is baszna, ha nem kezdhetném el 13án -.- -
Ne felejtsétek el, holnap CDG-is rush :D -
Nagyon biztosra veszitek, aztán nehogy hiszti legyen, mert mégsem. :D -
Kedden ilyenkor már kockulhatunk! -
JÁTSZANI AKAROK
2 nap... :y -
DragonKnight #23687 Abban szerintem megegyezhetünk hogy 1 napot biztosan kap 7-t meg biztos nem. Hogy mennyivel kap többet mint egy nap arra meg csak azt lehet mondani hogy minden plusz napnak örülni kell...
Viszont nincs olyan bolt jelenleg a világon ahol ha ma megveszi a preordert akkor kedden kezd. Aki erre számít az csalódik. -
1Darton1 #23686 Haha, azért megpróbáltad!
Nájsz tráj, máté! -
Nephin #23685 Így van, nem tudom, kitől jött az ötlet, de nagyon elterjedt. :D -
Nephin #23684 Ha most regisztrál, nem biztos, hogy csak egy napot kap, mert nem tudjuk, hány embert terveznek naponta, de sokra jobb nem számítania, legfeljebb kellemesen csalódik. -
miért, te honnan tudsz ennél pontosabbat? -
nincs köze a behívásnak a guildekhez, mindenkit külön külön hívnak be. Nincs együtt bejutás. Ezt valaki kitalálta régen, de köze nincs a valósághoz. -
hát ez nem teljesen biztos mert ha benne van egy guildben amit behívnak,velük együtt hamarabb is bejuthat de persze ez csak theorycraft... -
1Darton1 #23680 "jó esetben 1 nap early accessed lesz, több biztos nem"
Ilyeneket hol álmodtok. -
Igaz, preorder kód. De semmi másra nem jó, minthogy early access-t ad. :) Bármilyen más verziót is rá lehet utána rakni. -
NINCS OLYAN, HOGY EARLY ACCESS KÓD!!!!
Fuuuuu a sok értetlen bazz nem hiszem el :)
Ha most meg veszed preorderben, már ha van még ahol még meg tudod (originen kívül), és az oldalon aktiválod a preorder kódot jó esetben 1 nap early accessed lesz, több biztos nem. -
Kiskerben preorder csomagot kellene először venned, amiben lenne az early access kódod, de ha jól tudom, azt már nem lehet kapni itthon. Amúgy azt írták, hogy mindenkinek lesz legalább 2 napja, szóval ebből a szempontból előnyt élvezhet a netes rendelés. -
olymind1 #23676 Elég fura amit írsz, hogy "Ilyen játékokat nem szabad folytatni, mert a mai kor áldozatává válna és csak a grafikára mennének a játékmenet meg egy f*s lenne". A jó játékmenet és a szép grafika nem zárják ki egymást. Van sok jó játék szép grafikával, de láttam már sz*r játékot csúnya grafikával is.
Ennyi erővel se a Diablo-nak, se a KOTOR-nak nem szabad(ott volna) folytatást csinálni (Diablo 3, SWTOR), mert a mai kor áldozatává váltak volna. Szóval ennek a topiknak se lenne szabad léteznie. :)
Csináljanak csak folytatásokat, ha legfeljebb nem lesz megfelelő folytatás majd nem veszik meg őket a felhasználók. -
empie #23675 Sziasztok
kérdésem az lenne,hogy van rá esélyem,hogy megvegyem valahol a játékot amivel még early acces indulásba betudjak kerülni. Tudom,hogy minél később írom be az early acces kódot annál kevesebb az esélyem de nem tudom,hogy a hivataloson oldalon ami átirányít az origin oldalára érdemes-e ott sok pénzért megvennem vagy valahol máshol?
Erre gondolok:
Mert itt azt írja,hogy bekerülök. Vagy egyszerűbb ha elmegyek valamelyik magyar kiskereskedésbe és ott veszem meg. Csak ha jól tudom ahhoz nem jár early accces kód.
Segítséget előre is köszönöm. -
Nem is baj. Ilyen játékokat nem szabad folytatni, mert a mai kor áldozatává válna és csak a grafikára mennének a játékmenet meg egy f*s lenne. -
most is a soundtrackot hallgatom tanuláshoz :D -
DragonKnight #23672 A Republic Commando az a játék aminek akármennyi folytatását vakon megvenném anélkül hogy utána nézzek hogy mi is az. Sajnos számomra (és még egy jó pár ezer ember számára) nem nagyon törik magukat folytatásokkal.
Amúgy itt egy jó kis mix a zenéjéből, ami legalább annyira epic mint maga játék.
-
Mi Star Wars Battlefront 1-2-vel toltuk multiban éveken át. Néha LAN partyban, néha csak otthonról hamachival. Ördögien jó játék, pláne ha sok spéci modot és plusz homemade pályákat leszedted hozzá. DE már a deafult hadjáratok és pályák is nagyon murvák voltak. Több korszak csatáit végig lehetett tolni. ÉS bőnyállal annak AI botok, így monumentális csatákat lehet vívni akár 4 emberrel is, de pláne 20-szal.
Isteni volt Palpatine-nal írtani a mocskos lázadókat, vagy a Hoth-on AT-ST-vel szétlőni a pajzsgenerátort... Hajjjjh... -
DragonKnight #23670 Francnak kellett ez ide... Most telepíthetem fel megint a Republic Commando-t
Kote! -
exec79 #23669 trooper/bounty hunter elege areaban apritja npcket -
az első társig jutottam el, de az meglehetősen jól tankolt nekem.. még egy jedi guardiant indítottam beta folyamán.. kb 10x többször haltam meg utóbbival mint agent-el -
Meg vehetsz magad mellé közelharcos kompányiont, nem?! -
annyira vártam a folytatását, de semmi :((
#23665:
PVE ben gránátokkal és egyébekkel nagyon gyorsan darál az IA tapasztalataim szerint :) csak ajánlani tudom igazából.. :) igaz én assassin leszek, de 2. karinak erősen gondolkodok egy IA-n.. talán BH -
Mondjuk engem elsőre a kampány érdekel, a fő küldetésvonallal (mintha KOTOR3 lenne), szal. olyan kari kéne, ami a mobot gyorsan és könnyen likvidálja. Ha PvP-ben gyenge, nosza, kit izgat. -
Ez a zene benne volt a Republic Commando-ba. Imádtam azt a gamet. :) -
10-en x szinten hutt ball meg hasonlók alatt 1 az 1ben vertem sok sok erőhasználót.. szal nem kell lebecsülni az ügynököt :) sőt..