60874
-
gavor #23780 De legalább továbbra is nő a szakálla. -
Bele is halt, és ki is tömték
-
nemind1, van aki dolgozik és csak ma tud elmenni érte. -
Nekem semmi ilyen nem volt, felhívtak egyeztettük az adatokat amiket megadtam és kész. :D Ilyen szomszéd utca meg reptér nem kérdeztek. :D
Csak a bankom hív fel random, h tényleg én vásároltam e a kártyámmal x dollárért. :D -
Uristen mennyi baj és gond az egyetemi évek alatt...tanulni kell.Ezt már Lenin is megmondta.:) -
Mit izgultok? Nem mind1, h ma vagy holnap mész el érte? Semmivel nem leszel előrébb. -
Tyrpak #23774 EVE-hez vettél GTC-t? Nálam a szomszéd utca még okés volt, viszont amikor megkérdezte, hogy mi a legközelebbi repülőtér, akkor majdnem röhögőgörcsöt kaptam. Mert én mondtam a Ferihegyet, nála meg jelölve volt a budaörsi is. :) -
Johika #23773 ja, ertem :DD -
t0xikus #23772 early accesre már 50es akarok lenni:D -
krisz073 #23771 Valaki hívta ma már a CDGalaxist? -
Szerintem inkább :
ticketet úgysem olvasnak
-
Nekem is megvan már a kari név, ha valaki bemeri foglalni írok egy ticketet a bw-nek
-
krisz073 #23768 11.02.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to patch
07.26.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Standard Edition Pre-Order
-
gavor #23767 Én megnézem melyik szervereken lesz a többség, befoglalok 8 karakternevet mindegyiken aztán vissza a tanuláshoz! -
legalább az utolsó 1-2 napot próbáld még meg utána már esélytelen mindenki tudja. -
gavor #23765 Van itt esetleg fórumozó oktató esetleg, aki a preorder időmet dinamika 2esre cserélné?:) -
Jah.. vizsga időszak... most is a tételek fölött görnyedek és mivel ide írogatok láthatjátok mennyire tanulok
-
gavor #23763 Depresszió az, amikor első körben írtad be a kódot, és tudod, hogy még 2 hétig házikat és vizsgákat kell csinálni.
Beszoptam..., ha vmi öngyilkosságosdi lesz a tv-ben star wars témában, többet nem írok ide:) -
Johika #23762 persze mert megint skippeled a parbeszedeket, minek rohansz?:) -
Szerintem kora délután 1-2-3 fele már ott lesz -
t0xikus #23760 én már lvl 14nél járok. nem tudom play gomb másnál miért nem aktív. -
ZoliJ #23759 lassan megérkezhetne a cdgalaxishoz a fizikai pack:) -
nem semmi depresszió alakul ki egyeseknél 1 nappal early előtt, mi lesz ha 12:59:59-kor spammolod a launchert és nem fog "világítani" a playgomb? Omg mass suicide! -
Erre volt egy sztorim,amcsiktól rendeltem egy game cardot,nem ehhez a játékhoz,de mind1 és mivel ennél a cégnél elösször rendeltem,egy másik kérdezőbiztos cég tehát nem az a cég akiktől rendeltem a kártyát,már a nevét nem tudom fel akart hívni.Namost vasárnap délben rendeltem a kártyát 5 percen belül jött a mail,hogy fel akarnak hívni s mivel paypal-on keresztül rendeltem,ahol meg kellett adnom a telefonszámomat már kérdezte is,hogy ez a szám eredeti-e az enyém és hogy beszélni kell velem.A cég portlandi volt és mindenféleképpen szóban akart velem beszélni.Felkészültem rá,a tört angolságomat is elővettem és a levelem elküldése után 1 perc után hívott is.Kérdezte hol lakom,ÉS MI A SZOMSZÉDOS UTCA NEVE (!).Többek között a bankkártyámról kérdezgetett,milyen tipusú.Namost le kellett diktálnom a nevem:Szakács névben kapásból a CS elmagyarázása nehézkes volt s mikor arra gondoltam,hogy a selyem utcát ahol lakom hogy mondom el neki egyszerűen Silk utca lett. :)
-
omg nekem nincs history most akkor mi lesz omg !!!4444négyjajajb+
-
Jó ez így, legalább be tudok lépni és elvileg minden rendben. :) -
Meg kellet volna "szerkesztened" a képet és egy aktív play gombot oda biggyeszteni :] Fel pörgött volna kicsit a topic :]]]] -
11.02.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to patch
07.27.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Standard Edition Pre-Order -
... és kb. így néz ki jelenleg a launchered bejelentkezés után:
-
És valószínű, hogy telefonon kell majd zaklatni a supportot, ne felejtsetek el lélekben felkészülni erre is :]
-
DragonKnight #23750 Én ha rákattintok a Pre-ORder lakatra akkor most is ez jelenik meg.
STAR WARS™ : THE OLD REPUBLIC™ EARLY ACCESS
You redeemed your Pre-Order Code and now are registered for the following items:
Early Game Access
Color Stone (Virtual Item) DOWNLOAD GAME CLIENT
You can now download the game client and patch the game. Watch for an email invitation from The Old Republic team to begin your Early Access.
Don’t play solo! Tell your friends you've pre-ordered Star Wars: The Old Republic on Facebook or Twitter!
A historyban pedig ez van.
CODE REDEMPTION HISTORY
Below is a list of valid Star Wars: The Old Republic codes that have been redeemed under this account.
12.01.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to patch
12.01.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Standard Edition Pre-Order
Akinek nem így néz ki ( a dátum mindenkinek az amikor regisztrálta a kódját) az szerintem kezdjen el a supporttal értekezni. Nehogy már itt a végén gondja legyen. -
maniac001 #23749 Igen nekem is átrakták a history részbe. De azt nem írja sehol hogy mikortól érhető el nekem az early access. Valaki írta itt hogy neki mennyi van hátra. Ezt honnan lehet tudni? Nálam annyit ír hogy várjam az inv e-mailt. -
Sokan jelentették, hogy eltűnt a pre-order az accountjukról. Érdemes lenne megnézni mindenkinek, hogy minden rendben van-e. Ha bármi probléma van, a [email protected] -ra írjon egy levelet ezzel kapcsolatban.
magyar oldal irta -
Aszuka #23747 ok, köszi -
Mindenkinek átrakták oda, teljesen normális, hogy most már ott mutatja. -
Aszuka #23745 a hivatalos oldalon az accounton belül a Pre-Order-es menüt kiválasztva nem mutatja, hogy mikor preordereltem (eltünt), de a Code Redemtion menüben viszont ott van a dátum. Valaki másnak hasonló probléma? Kezdjek el pánikolni? :) -
ShaiHulud #23744 2 het szabi szombattol :D jo lesz. -
mcgrape #23743 http://cdgalaxis.hu/PC/19413/star-wars-the-old-republic-utanpotlas-online.html
-
mgerihun #23742 Kész lett összes társ leírása release előtt 
swtorhun.blogspot.com -
Tyrpak #23741 A "next week" az a "soon TM" bioware-es megfelelője?