60876
  • Johika
    aki CEt rendelt vigyen valami nagy szatyrot mert nincs nekik:)
  • BlackShadow
    nesztek IQ eloszlás :D
  • Tyrpak
    *némi drogos remegéssel a hangjában*
    Kérlek, be tudsz linkelni pár ilyen minőségi stream-et?
  • j0nNyKa
    ne érts félre, én is (mint mindenki más kb) tülkön ülve várom, csak azt mondom, hogy elvileg a fórumon való lógás helyett ezerrel a munkába / tanulásba kéne magunkat belevetni, hogy amikor játszhatunk, már kevesebbet kelljen ezekkel foglalkozni

namost persze én is pontosan a fórumot bújom meló helyett, de.. na... pszt.
  • z3d
    Én melózom, de biztosan nem vagyok normális, mert már tűkön ülve várom a cuccot :P Nem is emlékszem, milyen játékot vártam így utoljára.
    A köv. 24 órában fogok megőrülni, amikor elkezdenek szivárogni az early access infój.
    No mindegy, azzal biztatom magam, hogy max 7.5 nap :)
  • j0nNyKa
    b*meg vagy 2 perce gondolkozom, hogy mit csinálnak még ezen kívül.. őőő... GYÁRTANI KELL A SEGÉLYRE VALÓT! :D
  • Omlás
    Szééép !!
  • t0xikus
    dolgozni ilyenkor? bodzát már nem lehet szedni, vasazni meg nem jó mer hideg a fém:D
  • Omlás
    Én is Én is.... :]
    Egy dolog vigasztal, lesz egy rakat minőségi stream amíg játszani nem tudok legalább lefoglalom magamat azzal
  • j0nNyKa
    -dSFL DDFASLÉ SAFLKSA FSA úristen MI HOGY MI JAJ nem tudom még tolni JÉZUSOM AFSAFSFSA NYÜFFNYÜFF
    tessék. most olyan nagyon jó lett :D

de hogy Gerot idézzem: "JÁCCANI AKAROK"

egyébként valószínű az lehet, hogy normális (?) emberek ilyenkor egy hétfői napon dolgoznak / tanulnak ezerrel, hogy a hét második felében már ne nagyon kelljen, és lehessen kockulni
  • Tyrpak
    Ahhoz képest, hogy 1 nap 1 óra van hátra (plusz munkaidő vége és hazaérés) nem látom, hogy mindenki elvonási tünetekkel küzdene, és kényszeresen fórumra irogatna. :)
  • Boncmester
    Úgy van meghatározva, hogy 100 legyen az átlag.
    Elvileg az emberiség 50%-a 90-110 között mozog.
  • t0xikus
    és tényleg 100 az átlag. gecc:D
  • t0xikus
    azért az sztem elég durva lenne ha 100lenne az átlag
  • j0nNyKa
    a 3. felének meg pont 100-as iqja van
  • Boncmester
    100 az átlag szerintem, nem a medián.
  • Tyrpak
    Amit mindig, mindenki kihagy, hogy a 100-as IQ az a medián, a középérték. Tehát az embereknek kereken a fele 100-as IQ alatt van, és kereken a fele 100 fölött.
  • t0xikus
  • Boncmester
    Hú, tök jó vagy, ez azt jelenti, hogy van vagy 40 IQ-d! Írd ki facebookra is :D
  • Laroa
    Hülye vagy, de kevésbé mint a többi, így érted az átlag felettiséget? :D
  • Fenrir
    1 nappal, de te nyertél :P
  • BlackShadow
    nem tűnt túl logikusnak, hogy egy számsor mellett egy olyan dolgot is vigyek nekik, ami alapjában véve ahhoz kellett, hogy megkapjam a számsort :D
  • Omlás
    igen
  • t0xikus
    miért van az, hogy én elsőre felfogtam, hogy mit kell bevinni az átvételhez? most vagy én vagyok átlagon felüli, vagy.... :D
  • BlackShadow
    jolvan.. beviszem nekik ezt a szart is..
    bocsi az értelmetlenkedésért, csak éppen az aszimmetrikus interdependenciákról tanulgatok mai zh-ra :D (ahogy látszik, nagyon figyelek :D)
  • ZoliJ
    kell nekik a végleges rendelésről a visszaigazoló mailben levő szám és a preordert tanúsító számla száma
  • Torzonborz
    emailben kaptál egy értesítőt ott van egy azonosító + ha a preorder árát be akarod számíttatni a végleges árába akkor kell még a számla szám is. ennyi.
  • Boncmester
    Nem. A számlán van egy szám. Az kell nekik.
  • BlackShadow
    ah szal annak száma = rendelés száma amit mailben kaptam.. :)
  • ZoliJ
    ne feledje magával hozni a pre-order számláját (vagy annak számát)
  • BlackShadow
    scusi duplapost -- most én leadtam rendelést ahova beírtam a számlaszámot.. most ez nem elég? el is kell vinni nekik a számlát??
  • BlackShadow
    viszont van különbség aközött, h vmit tudásból mondanak és amit utánajárással :)
  • ZoliJ
    CD Galaxis:
    Frissítés 2011.12.12.: A szállítmány beérkezett üzletünkbe, akik visszaigazolt foglalással rendelkeznek az első szállítámányra, azok az azonosító szám birtokában át tudják venni üzletünkben a választott kiadásokat. Kérjük amennyiben pre-order beszámítást szeretne, ne feledje magával hozni a pre-order számláját (vagy annak számát).
  • DragonKnight
    Ja de a gáz főleg az hogy a support is a google map-ot használja a válaszaid ellenőrzésére :D
  • Sir Quno Jedi
    Ebbe az a gáz, hogy egy gúgli meppel ezen kérdések szinte mindegyikére könnyedén lehet válaszolni. Amire meg nem tudsz, arra ők sem tudhatják a választ, így aztán értelem nuku.
  • darth devil
    Engem nem zavar, csak első alkalomkor volt ilyen, azóta simán rendelek tőlük.
  • BlackShadow
    supportosként is dolgozom, és tömérdek nigériai csaló használ már-már perfekt magyarságot levélírásban. gondolom hasonló elvek alapján telefonálgatnak ez ügyben :)
  • Forolto
    én már azt se értettem,hogy miért kell az ilyet szóban?Szó elszáll.Meg is írtam neki,erre válasz,hogy ez nekik szabály.
  • darth devil
    Azt tudják, hogy ma és holnap is melózom reggel5től este 11ig, ezért fogtam magam és pickpack pontra kiszállíttatom, ingyen és kényelmesen elballagok érte szerdán vagy csütörtökön.
  • Forolto
    hopsz,tőlem azt nem kérdezte. :)
    Még kérdezett néhány baromságot,majd azt mondta,hogy engedélyezi a rendelésemet.De most öszintén,mi a faxnak az ilyen support?El tudom most képzelni,hogy ehhez a játékhoz rendelnek game cardot az amcsiktól mennyi kérdezőt kell hívni. :) S mennyien fognak erre válaszolni,hogy kié a bankkártya.Ja az apukám testvérének a lányának a barátja,aki kölcsönkapta a huga ismerősének a sógorától. :) Ezt most nem is tudnám angolul elmondani. :)