60887
  • Omlás
    Nincs mit ;)

Amúgy ez a hirtelen elhallgatós dolog feltűnt nekem is.

j0nNyKa: Ha hiszed ha nem én special bánom, hogy németet kellet tanulnom orosz helyett. Szívesebben tanultam volna oroszt, most nagyobb hasznomra lenne. :]
  • j0nNyKa
    ja hát nyilván csak egymás után írtam be a betűket :D
    majd még nekiállok szavakon gondolkozni medve nyelven, aha.
  • Tyrpak
    Követelmény: ismerd a cirill ABC-t? (ddzdzsjejózseze...)
  • DragonKnight
    Köszi a törődést de max hangerőn volt. De csak ilyen ambient dallam nélküli zen meditációs zörejek jöttek ki, amiket csatazaj simán elnyomott. Persze voltak olyan területek főleg városokban ahol rendre előjött a zene, de ha mentem 10 méter az adott ponttól akkor már el is hallgatott.
  • j0nNyKa
    voltak buildek, amikben valamiért sokkal kevesebb zene szólt, mint előtte, aztán írták is valamelyik patch notes-ba, hogy ezt javították, de még a legutolsó buildben is kevesebb volt sokkal, mint mondjuk... július körül
  • Omlás
    Hangosítsd fel az opciókban nem tudom én úgy emlékszem kifejezetten hangulatos háttér zenék voltak. Adta a hangulatot rendesen.
  • j0nNyKa
    te is olvastad a szerver leírását ?! :D
  • Omlás
    Ok, GM Iván? Őt keressem felvétel ügyében? Követelmény 1 méter vodka elpusztítása időre, közben fél kézzel ingame pvp ? :]
  • DragonKnight
    Sajnos nekem is az a bajom hogy a háttérzene elég szegényes, mást vártam. De béta alatt szinte sose volt háttárzene csak néha és akkor is igen rövid ideig.
  • Laroa
    Kurvára nem.
  • Tyrpak
    Zenegépből nagyon jók jöttek, először nem foglalkoztam a jukebox-szal, aztán már csak azért is bedobtam egy zsetont, amikor arra jártam.

Engem jobban zavart, amikor nem volt semmi értékelhető zenei aláfestés, háttérzene.
  • TDC Geronimo
    OSTt kibasztam házimozira, én így melegítek :D

ahh 0 nap, 22:21:13
  • j0nNyKa
    true story
  • DragonKnight
    Igen ez az adventi naptár módjára megjelentetett napi egy zene egyike sincs rajta a CE-hez adott OST-n
  • ZoliJ
    a bioware elmondása szerint azok amiket felraktak facebook-ra / youtube-ra, nem az ost-s számok, hanem a játékban egyéb előforduló zenék (zenegépben és társaiban)
  • j0nNyKa
    kezdem úgy érezni, hogy én vagyok igénytelen - nekem mind nagyon bejön
  • Boncmester
    Én hallgatgattam őket amíg nyomták ki naponta, de csak pár lett jó szerintem, néhányat üvöltve kapcsoltam ki kb :D
  • j0nNyKa
    még ha fel is tételezem, hogy létezik olyan, hogy nem tetszik: consular? az mégiscsak epic star wars zene
  • BoneDragon
    Lehet most meg leszek kövezve, de a clash of destiny és a warrior számon kívül a többi egy nagy kalap sz*r. Nagyon gyengék lettek. :(
  • darth devil
    Miért nem az a játék értelme? :D Meg a bossölés? XD
  • Laroa
    A rift unalmas volt úgy, hogy csak pve-s magyar guildek voltak.
  • DragonKnight
    Láttam ilyet sajnos... persze nem téged. :D
    A Rift esetében igaz kb. 1 hét eltelt az ingyen hónapból mikor néhány kocka ezt tette. De ott nem volt 7 hat early access.
  • j0nNyKa
    úgy hallottam, hogy a ддждзеёжз ийккълмн nevű szerver az nagyon jó lesz
  • Omlás
    Addigra úgy is be települ mindenki a szerverekre tudom ki hol lesz így könnyeb lesz dönteni, hova kreáljam a karakterem :]
  • Laroa
    Cancelt nyomni az akkor kezdődő ingyen 1 hónapra? Azt hiszem ezt nem gondoltad át eléggé
  • DragonKnight
    Veled? hiszen te addigra már túl vagy a 8.-ik max szintű karakteren és éppen fontolgatod hogy cancel-t nyomsz mert már nincs semmi izgalmas ebben a fosban :D
  • t0xikus
  • Laroa
    7 nap, 9 óra és 56 perc múlva találkozunk a játékban :D
  • Omlás
    Ment a darálóba mint a preorderes swtor accom.....
  • j0nNyKa
    kettévágná a dvdkkel a macskát, pl.
  • Tyrpak
    Kutyám biztos jól eljátsszana a Darth Malgus szoborral... de hogy a játékkal mit csinálna, azt nem tudom.
  • Boncmester
    Ez valóban így van.
  • a.carkey
    Ugyan már! :)
  • DragonKnight
    Ha sikerült úgy elküldeni a HSZ-t hogy kétszer került bele a listába ugyanazon a számon (nekem is volt ilyen, tree sg motor mint tudjuk), akkor egy idő után mind a kettő eltűnik, és az a szám hiányozni fog mintha kimoderálták volna.
  • j0nNyKa
    magadnak + asszonynak / testvérnek / gyereknek / kutyának / macskának/ stb
  • j0nNyKa
    yyyyyyyyep.
  • DragonKnight
    No látom csoportterápiás osztag elég rendesen kezd bekattanni. :D

Még jó hogy melózok és nem érek rá a rengeteg sírást hallgatni. DE

Az IQ teszthez annyit hogy, a MENSA az egyetlen banda ahol hivatalos IQ tesztet lehet csinálni. Ami a MENSA honlapon van az NEM hivatalos. A hivatalos teszt igen drága ( a kifejlesztése ) ismérve az hogy nem lehet 100%-ra megcsinálni ( ha valaki megcsinálja hibátlanul akkor a teszt érvénytelenné válik) és úgy viszonyul az IQ számod a teszthez mint az idézet normál eloszlás haranggörbéje. A teszt kitöltési esélye is egy ilyen haranggörbével van modellezve és és amilyen helyet elfoglalsz a teszt kitöltési haranggörbében olyat foglalsz el a IQ haranggörbe alatt is. Utána ezt átszámolják (normalizálják 100 IQ középpontú) számmá. És az a te IQ-d.
  • a.carkey
    Két CE? Utoljára SWGből vettem kettőt. Volt belőle egy US és egy EU verzió. :) De itt minek?
  • Laroa
    Függő-e vagy?
  • j0nNyKa
    ja és olyankor a te hsz-eddel mi lesz?