60876
  • BlackShadow
    hol lenne ez kiírva? nekem guild oldalra csak egy blabla sablon van kiírva
  • j0nNyKa
    jaja egész gizdaság, illik hozzánk :)
  • Tyrpak
    Addig is, Star Wars wiki-ből:
    Legions of Lettow

Nekem tetszik. :)
  • TDC Geronimo
    Jó a szerver rövidítése
  • DragonKnight
    No kihalt a szerver....
    Már csak ezt kapom a guild home page-t megnyitva....

"There has been a disturbance in the force."
  • Boncmester
    Még nem kaptam meg a mailt, de az egyik tagunk látta, mielőtt lehalt az swtor.com...
  • Tyrpak
    A guild sorsolás hírére szokás szerint összeomlott az swtor.com...
  • j0nNyKa
    LoL tényleg :DD
  • A4tech
    remélem a 'Red Guard' is ide kerül a "kapcsolati háló" miatt.. akkor megtudjátok, mi a magyarok istene
  • j0nNyKa
    az swtor.com-on belül a guild oldalra belépve látják már, azt meg, hogy én ezt honnan tudom, nem szeretném részletezni
  • TDC Geronimo
    ki kapott mailt amúgy vagy honnan tudod?
  • ShaiHulud
    nem hivnak elotte.
  • mgerihun
    cool, akkor remélhetőleg többiek is. LoL lesz a magyar pvp szerver?
  • TDC Geronimo
    na fasza
  • j0nNyKa
    Sárkány Lovagrend oda lett, igen.
  • mgerihun
    PvP klánoknak, ti is ide lettetek sorsolva?

Legions of Lettow
  • Vincentcloud
    Érdekes helyzet, megrendeltem a cdgalaxistól az SW:ToR-t, 21.-ére, most meg kaptam egy levelet hogy várható érkezés 14.-e, ami ugyan nem baj, csak kicsit furcsának érzem. Illetve egyetlen probléma hogy ha tényleg hozzák most szerdán akkor remélem a futár lesz olyan kedves hogy felhív előtte, mert itthonra rendeltem, pedig a héten még meló van.
  • DragonKnight
    Én még reménykedek... Hogy elébb utóbb a hosszú távú haszon reménye megteszi a hatását.

Itt van az SWTOR pl., akkor licensz dijat kell az EA-nak kiizzadnia hogy csak akkor hoz pénzt ha eléri 500k stabil előfizetőt. Itt biztos nem lesz 1000 játékosos zombi szerverfarm ahol az 1 személyes fejlesztő csapat nem tesz semmit, és csak igérgetnek hogy az uccsó hardcore fan sereg befizesse a következő havit. (Lásd SOE, online játékai, vagy pl a Darkfall de még sorolhatnám)
    Az EA biztos nem fog a babérjain ülni és fejni az előfizetőket mert abba a játék elég hamar belebukna.
  • A4tech
    most akkor mindenki írja be ide a regisztrációs kódját, hogy leellenőrizhessük jó e! (mint a WARhammer topicban annó)
  • Nephin
    Megjött az első klános mail, szóval nemsokára várható a többi is. Itt jelezzétek pls, köszi.
  • TDC Geronimo
    There has been a disturbance in the force. :y
  • TDC Geronimo
    Valakik kaptak már mailt. Membereknek is elküldik? Meg is lesem oldalon
  • TDC Geronimo
    "Hamarosan Hollywood lesz a játékiparból is meglátjátok. És talán akkor a rövidlátó produceri hozzáállás is változik, ami csak arra megy hogy gyorsan eladunk belőle sokat utána meg a elfelejtjük és se patch se content update se semmi...."

Pont az ellentettje megy már. Megjelentetni minél hamarabb, hogy minél többet hozzon, utána nekiállni a következőnek, amit köv évben ki is adnak.

mw3 meg copy paste már évek óta szóval ott max a marketing kerül sokba, a fejlesztés költsége elenyésző, swtorral egy napon se említendő. Se a minősége, se a belefektetett pénz/idő/energia mennyisége.
  • DragonKnight
    Nem minősitettem a MWF3-t hanem csak a pénztermelési képességét csodálom. Ez egy gagyi fps nem tudom mennyit költöttek rá de az biztos hogy közelébe sem ért mondjuk a SWTOR árának.
    De nézzük a filmeket.... a Gyürűk Ura 2 része fejenként 100 milla dollár volt és tartott vagy 4 évig mire kész lett. Közelébe sem ért ennek a bevételnek és ha még azt is hozzátesszük hogy egy mozifilm terjesztési költségei brutálisan magasak egy játékéhoz képest akkor ez a profit termelő képesség még jobb.
    Hamarosan Hollywood lesz a játékiparból is meglátjátok. És talán akkor a rövidlátó produceri hozzáállás is változik, ami csak arra megy hogy gyorsan eladunk belőle sokat utána meg a elfelejtjük és se patch se content update se semmi....
  • Ozzyehh
    Na most , hogy te is beírtad már nem aggódok... :D
  • Boncmester
    Nekem sem jelenik meg ott...
  • Braikingboss
    A Cowen and Company végzett némi kutatást, melynek eredményeképpen úgy vélik, hogy az első év végére 3 millió Star Wars: The Old Republic példány talál gazdára, és 2 millió aktív előfizetője lesz.

Az elemző cég az előrendelések alapján kalkulálta ki ezt az értéket, és állításuk szerint a vásárlók jobban várják a The Old Republic-ot, mint a Starcraft 2-t, vagy a Cataclysm-ot tavaly.
  • Braikingboss
    Másik verzió.

Attól, hogy sokan eszik ugyan azt a szart még nem biztos, hogy finom
  • TDC Geronimo
    Én azt mondom rá, hogy szarra is repülnek a legyek ezerszámra. Itt ugyanaz a helyzet :p

Swtorból meg mindegy mennyit adnak el, a lényeg, hogy mennyien maradnak itt játszani. 2+ milla biztos lesz előrendelésekből, aztán reméljük 1-1.5 millás tábor meg is marad tartósan és később esetleg gyarapszik
  • TDC Geronimo
    az 9 nem 10. fail :p
  • Tyrpak
    Volt rá hivatalos válasz dev-től, hogy kamu a dolog és nem ez alapján van elosztva.
  • DragonKnight
    No egy kis offtopic

http://index.hu/tech/2011/12/12/egymilliard_dollarnal_a_modern_warfare_3/

No erre mondják azt hogy nem semmi.
  • Laroa
    Na ennyi volt mára, pá
    Ilyen jó szórakozást mindenkinek
  • Torzonborz
    indulásig így lesz.
  • empie
    Sziasztok

lehet buta kérdés lesz de nem rágtam át magam ezen a rengeteg hsz-on.

Kérdésem annyi lenne,hogy letöltöttem,felpatchelt minden amit kell és ott tartok hogy kéri,hogy adjak meg egy bankkártyát vagy gamecrad kódot. Kártyámat meg is adnám de azt írja,hogy az oldal nem található bla bla bla. Ez így is lesz az indulásig? vagy csak én vagyok kripli?

Segítséget előre is köszönöm.
  • darth devil
  • Ozzyehh
    köszi
  • BoneDragon
    Na küldték ipon.hu-tól a levelet. Leadtam rendelés számomat azt majd valamikor mehetek érte a héten...
  • Laroa
    Nem írja még ki. Majd 20án. Ha viszont akkor sem, akkor beszoptuk
  • Ozzyehh
    Na szal másnak se írja ki a centerben a listánál a rege-t? vagy én vagyok a hülye vagy én vagyok a hülye? bocs ha én vagyok a hülye