60880
-
Most nézem a szerverünkön a guild listát. Van vmi HUN empire is nálunk -
no az a warrior tényleg elég shit :D -
igen empire /pvp természetesen :D -
Grotesque #24104 Én egyenlőre csak annyit tudok mondani hogy empire Oldal és Bounty hunter vagy shit warrior egyenlőre nem tudok többet mondani mivel még nem indult el a játék :P viszont ha van guild lista azt tudná valaki linkelni az segíteni egy csepet a választásban -
Gyogyito #24103 Engem már nem engedett be a szerver oldalra, pont lelőtték az oldalt -
DragonKnight #24102 Ja de én egyszer sikeresen be tudtam lépni a szerver oldalra. Hát volt ott vagy 100 guild minimum. Orosz nevűt így hirtelen nem láttam de ez semmit se jelent.... -
Én a LoL ra fogok menni
awesome név
-
mgerihun #24100 nya lelőtték hivatalos oldalt -
továbbra sem tudunk mit kezdeni az ilyen infókkal, amíg nem írtok oldalt / beállítottságot
empire / pvp vagytok? -
mgerihun #24098 volt egy jó kis körbejelölősdi pvp szerver klánok közt, de abból még csak ketten nyilatkoztunk. Várjunk még azokra, mert ott volt kb 15-20klán a listán -
mnorbi #24097 haha minden guild masik szerveren...... igy aztan ha nem jön be egy guild , akko make new charachter :P
az miért jó hogy nyelvnek pár guild othert jelölt meg ? -
Grotesque #24096 Hali!
Annyi kérdésem lenne hogy milyen magyar guildek vannak mert ha minden klappol és elkezdődik a játék szeretnék csatlakozni egy magyar közösséghez elsősorban a pvp érdekelne. -
Black Ravens:
Server: Tomb of Freedon Nadd
ahogy látom a magyar közösséget eléggé szétdobálta... -
na akkor ez majd át is állítom LoL-ra :D -
ide írd, éshát a lényeggel együtt (oldal, beállítottság) -
DragonKnight #24092 Ha rámentek a szerver névre akkor feldobja az összes guildet ami arra a szerverre van osztva.
-
Gyogyito #24091 Hol bejön, hol nem , néha teljesen máshova dob. De most megerősítem:
A Kessel Runner PVE Guild a The Red Eclipse szervert kapta ajánlásként. -
ok ok, csak itt szorongatom a játék dobozát és már majdnem azon is szívrohamot kaptam, h 4 cd tartó helyhez találtam 3 cd-t.. már azthittem mehetek vissza, mikor látom h disc 1 of 3.. :D -
DragonKnight #24089 No last minute info:
Guild: Prophecy
Server: Bloodworthy -
Töröljétek cachet és mutatni fogja -
DragonKnight #24087 Nekem is....
Lehet hogy szimplán nyomtak egy disbandot a guildre :D -
Eksz #24086 Assigned to Server Basilisk Droid
o m g ! -
Boncmester #24085 Nekem sem jön be az oldal rendesen, pedig én vagyok a leader elvileg, szóval nyugi :) -
ha nekem annyit ír ott h kössz a részvételt és nem azt h milyen guild tagja vagyok, akkor nem lettem berakva guildbe lezárás előtt, mi? -
Boncmester #24083 Dehogynem, csak hogy eddig azt látom, hogy aki jelölt, az egy szerverre kerül, aki pedig nem, az nem...
Szóval nem meglepő, de orvosolható. Viszont a nagy bumszliból még csak a Nemesist és minket tudunk... -
Boncmester #24082 Thx! :) -
na jó, de ők "nem is érdekesek"? tehát hogy nem lenne fasza egy szerverre zúzni mindenkinek? -
nem kaptam mailt még , az oldal meg megdöglött szóval passz hová kerültünk de ha ez marad a végleges akkor oda megyünk. -
Megerősítem...
-
mgerihun #24078 aki nem jelölte meg nagy kupacot vagy mást állított be admin alatt, az máshova került. -
Boncmester #24077 Akiket eddig nem a LoL-ra tett, azok nem is voltak benne a jelölősdiben... -
mgerihun #24076 Rekesz és Renegade is egyre került pve. -
mnorbi #24075 ez most komoly hogy minden guild szinte külön szeron indul ? ennek mi értelme..... -
mgerihun #24074 De ők mást állítottak be kommunikációnál, attol, hogy othert megadtuk a nyelvnek még angolnak kellett lennie gondolom és nem is szerepeltek tudtommal körbejelölésen. -
DragonKnight #24073 No ja de ahhoz az kell hogy a leaderjük holnap kezdjen és vihar gyorsan felhúzzon egy karaktert hogy meg tudja csinálni a guildet.... -
Gyogyito #24072 Ha minden igaz:
Kessel Runners
PVE
Szerver: The Red Eclipse -
Van már most olyan empire PVP guild, akit nem a Legions of Lettow-ra rakott. Jó lenne, ha ők átzúznának oda, mert a nemesis, és a sárkány lovagrend holnap ott kezd. -
DragonKnight #24070 No most már szimplán offline-ba rakták a guild oldalakat oszt jónapot. -
Junger #24069 Már csak az a kérdés, hogy a többieket hova teszi. Wiki alapján nekem is bejön a szeró. Hozzánk méltó. -
rholas #24068 Magyar PVP guild ezek szerint másik szerverre rakott.