60880
  • TDC Geronimo
    Most nézem a szerverünkön a guild listát. Van vmi HUN empire is nálunk
  • Torzonborz
    no az a warrior tényleg elég shit :D
  • Tatyla
    igen empire /pvp természetesen :D
  • Grotesque
    Én egyenlőre csak annyit tudok mondani hogy empire Oldal és Bounty hunter vagy shit warrior egyenlőre nem tudok többet mondani mivel még nem indult el a játék :P viszont ha van guild lista azt tudná valaki linkelni az segíteni egy csepet a választásban
  • Gyogyito
    Engem már nem engedett be a szerver oldalra, pont lelőtték az oldalt
  • DragonKnight
    Ja de én egyszer sikeresen be tudtam lépni a szerver oldalra. Hát volt ott vagy 100 guild minimum. Orosz nevűt így hirtelen nem láttam de ez semmit se jelent....
  • Ozzyehh
    Én a LoL ra fogok menni awesome név
  • mgerihun
    nya lelőtték hivatalos oldalt
  • j0nNyKa
    továbbra sem tudunk mit kezdeni az ilyen infókkal, amíg nem írtok oldalt / beállítottságot

empire / pvp vagytok?
  • mgerihun
    volt egy jó kis körbejelölősdi pvp szerver klánok közt, de abból még csak ketten nyilatkoztunk. Várjunk még azokra, mert ott volt kb 15-20klán a listán
  • mnorbi
    haha minden guild masik szerveren...... igy aztan ha nem jön be egy guild , akko make new charachter :P

az miért jó hogy nyelvnek pár guild othert jelölt meg ?
  • Grotesque
    Hali!

Annyi kérdésem lenne hogy milyen magyar guildek vannak mert ha minden klappol és elkezdődik a játék szeretnék csatlakozni egy magyar közösséghez elsősorban a pvp érdekelne.
  • Tatyla
    Black Ravens:
    Server: Tomb of Freedon Nadd

ahogy látom a magyar közösséget eléggé szétdobálta...
  • Torzonborz
    na akkor ez majd át is állítom LoL-ra :D
  • j0nNyKa
    ide írd, éshát a lényeggel együtt (oldal, beállítottság)
  • DragonKnight
    Ha rámentek a szerver névre akkor feldobja az összes guildet ami arra a szerverre van osztva.
  • Gyogyito
    Hol bejön, hol nem , néha teljesen máshova dob. De most megerősítem:

A Kessel Runner PVE Guild a The Red Eclipse szervert kapta ajánlásként.
  • BlackShadow
    ok ok, csak itt szorongatom a játék dobozát és már majdnem azon is szívrohamot kaptam, h 4 cd tartó helyhez találtam 3 cd-t.. már azthittem mehetek vissza, mikor látom h disc 1 of 3.. :D
  • DragonKnight
    No last minute info:

Guild: Prophecy
    Server: Bloodworthy
  • TDC Geronimo
    Töröljétek cachet és mutatni fogja
  • DragonKnight
    Nekem is....
    Lehet hogy szimplán nyomtak egy disbandot a guildre :D
  • Eksz
    Assigned to Server Basilisk Droid

o m g !
  • Boncmester
    Nekem sem jön be az oldal rendesen, pedig én vagyok a leader elvileg, szóval nyugi :)
  • BlackShadow
    ha nekem annyit ír ott h kössz a részvételt és nem azt h milyen guild tagja vagyok, akkor nem lettem berakva guildbe lezárás előtt, mi?
  • Boncmester
    Dehogynem, csak hogy eddig azt látom, hogy aki jelölt, az egy szerverre kerül, aki pedig nem, az nem...
    Szóval nem meglepő, de orvosolható. Viszont a nagy bumszliból még csak a Nemesist és minket tudunk...
  • Boncmester
    Thx! :)
  • j0nNyKa
    na jó, de ők "nem is érdekesek"? tehát hogy nem lenne fasza egy szerverre zúzni mindenkinek?
  • Torzonborz
    nem kaptam mailt még , az oldal meg megdöglött szóval passz hová kerültünk de ha ez marad a végleges akkor oda megyünk.
  • TDC Geronimo
    Megerősítem...

• mgerihun
    aki nem jelölte meg nagy kupacot vagy mást állított be admin alatt, az máshova került.
  • Boncmester
    Akiket eddig nem a LoL-ra tett, azok nem is voltak benne a jelölősdiben...
  • mgerihun
    Rekesz és Renegade is egyre került pve.
  • mnorbi
    ez most komoly hogy minden guild szinte külön szeron indul ? ennek mi értelme.....
  • mgerihun
    De ők mást állítottak be kommunikációnál, attol, hogy othert megadtuk a nyelvnek még angolnak kellett lennie gondolom és nem is szerepeltek tudtommal körbejelölésen.
  • DragonKnight
    No ja de ahhoz az kell hogy a leaderjük holnap kezdjen és vihar gyorsan felhúzzon egy karaktert hogy meg tudja csinálni a guildet....
  • Gyogyito
    Ha minden igaz:

Kessel Runners
    PVE
    Szerver: The Red Eclipse
  • j0nNyKa
    Van már most olyan empire PVP guild, akit nem a Legions of Lettow-ra rakott. Jó lenne, ha ők átzúznának oda, mert a nemesis, és a sárkány lovagrend holnap ott kezd.
  • DragonKnight
    No most már szimplán offline-ba rakták a guild oldalakat oszt jónapot.
  • Junger
    Már csak az a kérdés, hogy a többieket hova teszi. Wiki alapján nekem is bejön a szeró. Hozzánk méltó.
  • rholas
    Magyar PVP guild ezek szerint másik szerverre rakott.