60880
-
Alig. Szerintem a dátumhoz közel lesznek. Ráadásul US szerver. Ott meg már hazajöttek a suliból. Ez van. Ha vége van, akkor vége van, de azért cool volt bóklászni. Különösen, hogy ugye már a saját űrhajóddal át tudod repülni a bolygót a felszínen. :) -
van még szűk 15 óránk.. nem kell sietni
-
Oda mész ahova akarsz. Bio csak felajánl egy szervert ahol már kész a guilded és kariddal belogolsz egyből felajánlja a csatlakozást. Ha átmész máshova ott meg kell csinálni guildet ennyi a hátránya max. -
DragonKnight #24224 Van,
Meg kell csinálnotok a guildet ami időbe, pénzbe és emberbe kerül. Itt meg készen tolják a seggetek alá. -
Tyrpak #24223 Hátulütő: kijelölt szerverre belépsz, nyomsz egy yes-t, és máris guildben vagy.
Más szerveren 4 ember eljut a fleet-ig (lvl 8-10), összeszed 5k pénzt, és guildet alapít, aztán invitál mindenki mást. -
DragonKnight #24222 No és vannak még sokan?
Várják mikor robban fel a supernova ami elsöpri a világukat. -
Tyrpak #24221 Na mindegy, egy próbát megért.
Tök hülye a keresőjük is.
(behozott US és pve guildeket is, hogy miért?) -
DieHard #24220 Mivel jár egy ilyen klán áttét? Csak ugy cókmókolunk, vagy van hátulütője? -
Tomb of Freedon Nadd (PvP), Hidden Beks (PvE) eddig a legjobb tippek. -
LOL. Elmegyek SWGzni este hét előtt, hogy levezessem a SW iránti vágyamat, s mire visszajövök, 211 új üzenet. :D
Talust, Corelliat bejártam, és mára a Yavinon hagytam abba ... -
Pacho #24217 remélem jól linkelek:
http://www.swtor.com/guilds/search?shardName[]=he6002 -
Red Guard
Allegiance to: The Galactic Republic
Server: Tomb of Freedon Nadd
Akit érdekel. -
Tyrpak #24215 Olyantól aki Tomb of Freedon Nadd-ra került szeretnék segítséget kérni:
A guilds oldalon a guild neve alatt jobb szélen van egy Allies/Adverseries nevü menüpont.
Ezen meg legalul van egy Find other guilds on...
Be tudná linkelni a Tomb of Freedon Naddot? Pls? -
Ipon is küldte a levelet, aki érintett nézze meg a postafiókját. -
Tyrpak #24213 Legion of Lettow guild lista
Hát, szerintem nem jó ötlet ide menni:
Russian Gaming Club, RED Alliance, V v V
Próbálok ilyet találni Nadd-hoz is. -
Én a teljes randomitás (amcsi, német, angol, francia, egyéb) mellett az 1 fős guildek tömkelegét sem értem... deploymenthez minimum 4 fős preorder tagság kellett. Most meg csak WTF van... az eu pvp szerver kezdeményezésből , amit régebben linkeltetek jó ha 2-3 guild van csak azonos szervereken. Így vannak szétszórva vagy 15-re. -
exec79 #24211 no pakolom a gepet nemsoka indulok haza addig ne irjatok 300 kommentet kosz! -
form a szerver elosztásról, guild leaderek töltsék ki légyszi, hátha segít átlátni a káoszt -
Tyrpak #24209 "you’ll need to gather a full group of four players and 5,000 credits, then speak to the Guild Registrar on the Republic/Imperial Fleets."
Olyan ismerős, megszokott a dolog.
Remélem valaki elkezdi 13 órától a játékot, hogy mire jövök legyen Sárkány Lovagrend. :) -
Áhá -
Nightly Strike a Basilisk Droid-ra került. -
Gyogyito #24206 Igazad lehet :D -
Guild Deployment részletek -
DragonKnight #24204 no kezdem azt hinni hogy tök jó hogy majd a hétvégén leszek tán benne az early-be.
Akik holnap kezdenek lehet hogy naponta többször fognak szervert váltani mint kezet mosni :D
-
nem tudom,nem én döntök ebben. -
Szerintem világvége. :D -
Nekem aztán tök 8 hova megyünk. Legfeljebb lvl 10-ig nem lesz guild jajj most mi lesz :D -
első értelmes ötlet -
mgerihun #24199 Ahto city esélyes -
Tababo #24198 Basilisk Droid-ra kerültünk. -
-
Swtor.hu és swtorhun.blogspot egyezzen meg, hogy melyik szervereket jelölik ki, és akkor itt is le lehet cserélni a bannert a két szervernévre, a banner többi részét meg ki lehet törölni :) -
exec79 #24195 nem lesz, mert mindenki duuurva darkjeti akar lenni. -
Többség dönt egység nyal
-
Boncmester #24193 Várj kicsit... -
Így is úgyis hiszti lesz. Milyen meglepő.... -
Szerintem, rövidre kéne zárni egy szavazással , vagy pedig valaki mond egy szeró nevet és csókolom... elszórakozhatunk itt reggelig hova menjünk.. -
én egy olyan szerónak örülnék ahol 60%ban republicok vannak és szépen szarrá lehet zúzni a pofikájukat :D -
Magyarul semmit nem ért ez az egész körbejelölősdi, nem is értem, hogy mit akartak vele elérni. -
DragonKnight #24188 Viszont a The Dark guild homelapjánál nem ez a szerver van megadva hanem egy amerikai. Szóval fos az egész lista úgy ahogy van.
Ha nekem dolgozna az aki ezt írta már repülne.