60877
-
Ha nem jön be az első hónapban, átmegyünk Athora. Lehetséges, hogy még így is ott fog kialakulni a második számú magyar közösség, pont megfelelő mennyiségű emberrel, mert nem minden guild megy át onnan Tombra gondolom. -
Nem értem, ha nincs megtiltva, h milyen nyelven kell írni a general chaten, akkor miért fáj ha az oroszok, magyarok, görögök, lengyelek és a többi a saját nyelvén ír?
Meg mi az a BS szindróma? :D -
Hát nagyon remélem, hogy az ott lévő magyar guildek normálisak lesznek és nem kezdenek el magyarul pofázni generalon, mert guild ide vagy oda, de én egyből lelépek onnan akkor az is tuti... -
jóvan akkor meglássuk. bár őszintén BS szindrómát szeretnénk elkerülni. az vhogy már senkinek sem gyere be. -
Boncmester #24260 Jó lesz ez :) -

-
Faszás
-
DragonKnight #24257 Ja és republic oldalbeli banda tehát pont jó... -
DragonKnight #24256 Ja van egy pár Red Guard nevű banda de a legnagyobb EU guild 58 memberrel ott van. -
[URL=http://swtor.hu/szerverek]szerverek eldöntve "hivatalosan"[/URL] -
Boncmester #24254 Azt mondta Pacho, hogy az RG összes Allyját is oda rakták, akiket ők jelöltek, tehát felesleges lenne váltaniuk... -
Hát én úgy néztem hogy akiket Red Guard bejelölt szövetségesnek többség a tomb-ra került. -
DragonKnight #24252 el tudom képzelni mekkora lesz a kétségbeesés a medve HQ-n mikor erre ott is rájönnek :D -
Ja csak most kicsit többen vannak a Sárkány Lovagrendben is és most ellenfelek vagyunk a Red Guardal szemben atom durca lesz :d -
tuti hogy a RG féle pvp szerveződés arra a serverre megy ? -
Boncmester #24249 Így van. Magyarok és Red Guard PvP team egy szerveren, ez nagyon atom lesz :D -
pvp tomb, pve nightmare, eldöntve -
DieHard #24247
-
DragonKnight #24246 Holnap este ott leszek. -
#swtorhu @Quakenet -
remek bár igazából tök8 mivel el lett qrálva a név :D
na majd holnap jól eldöntjük hová menjünk ( vagy nem ) :P
segged told fel majd ts-re -
http://webchat.quakenet.org/
#swtorhu -
Szarjon!
A végére végre megnéztem, az egyikbe be lehetett jutni, de a Wuki falakás valami eszméletlen beteg baromság belülről.
De annyi új hülye háztípus van! :)
-
DieHard #24241 Főnököm, merre találok irc cimet? -
Nyomatékosítani kell a sok nyominak hogy mi van. Lehet ők is megunták már a sok balfasz kérdést :D -
videózom -
Laroa #24238 Ha nem a Tomb of Freedon Nadd lesz akkor tejszínen Krein hátán... -
Ugye azért érzékeled, hogy a tomorrow szó 3szor is szerepel?
-
Boncmester #24236 IRC-n dumáljuk, mi legyen a kijelölt PvP guild, de megszületni látszik, PvE még nem. Nephin majd hirdet! -
Reminder: Early Game Access invites for tomorrow (and just for tomorrow) will be sent *tomorrow*. Multiple email waves from 7am EST onwards -
DieHard #24234 Mi 3-an voltunk, egyelőre mi igy jól megvagyunk, félinaktivan a rendben :) És köszönjük hogy fogadtak minket
-
DieHard #24233 Közben kezdem érteni :) Összeraktam ... -
DragonKnight #24232 Közben megszületett a Guild.
"Prophecy was successfully imported into Star Wars™: The Old Republic™. Web support for this guild will be removed on January 03, 2012." -
Mi haverral akartunk guilde-t még jó, hogy nem voltunk meg 4-en 

-
DieHard #24230 Tehát főnökség mondja hogy más szerverre megyünk mind a ötvenvalahányan, és akkor nem a kijelölt szerverre megyünk? Gondolom ez lesz. -
+bassza meg őket egy talicska majom.
grrrr -
DragonKnight #24228 R.I.P.
Ja a SOE meg szüljön egy szakajtó sünt. -
Alig. Szerintem a dátumhoz közel lesznek. Ráadásul US szerver. Ott meg már hazajöttek a suliból. Ez van. Ha vége van, akkor vége van, de azért cool volt bóklászni. Különösen, hogy ugye már a saját űrhajóddal át tudod repülni a bolygót a felszínen. :) -
van még szűk 15 óránk.. nem kell sietni
-
Oda mész ahova akarsz. Bio csak felajánl egy szervert ahol már kész a guilded és kariddal belogolsz egyből felajánlja a csatlakozást. Ha átmész máshova ott meg kell csinálni guildet ennyi a hátránya max.