60876
  • Grotesque
    és mi van akkor ha teszem azt nekem collectorsos preorderem van de én csak novemberben regisztráltam a preorderes kódot? akkor ki is estem a pikszisből hogy early accesem legyen? bocsi hogy ennyit kérdezősködöm
  • TDC Geronimo
    Hát azt meg azért nem akarom, mert azért szokott lenni 1-2 informatív hozzászólás is generalon. LFG hirdetés stb.
  • darth devil
    Na jó, kicsit már túl van lihegve a dolog. :)
  • Boncmester
    Ha regisztráltad a pre-order kódot az swtor.com-on, akkor majd küldenek egy emailt neked valamikor 13-a és 19-es között, és akkor kezdhetsz játszani. Ha nem regelted eddig, akkor már csak 20-án fogsz tudni játszani.
  • ShaiHulud
    leavelni kell generalt :)
  • BoneDragon
    Őszintén én nem örülök, hogy ennyi magyar lesz 1 szerveren. Én sem akarok bs anyázás szintet. Na majd kiderül.
  • Ozzyehh
    Igen
  • Ams
    Mért te arra is büszke vagy hogy fiúnak születtél?

what.cd a világ legjobb zene torrentje, nem enged magyarokat regisztrálni.... És ez csak egy a sok közül...
  • TDC Geronimo
    Érdekes eddig játszottam pár MMOval, de egyik helyen se volt gond ezzel. Mondjuk kerültem messzire a full magyar szervereket, lehet azért :D
  • Torzonborz
    ok mondjuk EVE más , rakat csatit létrehozhatsz. amikor játszottam csak intel-re 3 csati volt + a többi szövis meg corp :D
  • DragonKnight
    Ha le van töltve a játék akkor csak arra kell várnod hogy kapod a levelet a Biowaretol hogy kezdődik számodra a early access. Ennyi
  • TDC Geronimo
    :/
  • 1Darton1
    Ha ez komoly, akkor nem sokáig fogsz játszani ezzel a játékkal, mert nem találsz szervert.
    Sőt, ennyi türelemmel az internet világa sem neked való.
  • DragonKnight
    Pofázni nem fognak sokan de eltudom képzelni hogy 1 perces frekivel fogja minden kis picsa 1 main + 3 altos guild hirdetni magát. Mert ez sajnos szokás.
  • Grotesque
    köszi de akkor a 13-án kezdődő játékot hogy tudom elindítani majd? a preorderes kóddal?
  • TDC Geronimo
    első*
  • darth devil
    Jó mondjuk az én tapasztalatom betudható annak, hogy L2ben és Eveben jóval kisebb a magyar közösség mint WoW és társaiban. Rétegjátékok révén kevés a magyar.
  • Boncmester
    Csak akkor fogsz tudni kedden játszani, ha regeltél jóelőre Pre-Order code-ot, és holnap a BioWare küld neked egy mailt, hogy kezdheted.
  • BlackShadow
    én büszke vagyok arra, h magyar vagyok, de arra nem, ha mások lejáratják azt. de ez off szal ennyi
  • TDC Geronimo
    Mindegy elős nap kiderül. Ha meglátom a magyar pofázást generalon már lépek is _o/
  • DragonKnight
    Ha nincs preordered akkor sehogy, ha van akkor a beta kliens meg amit le lehet tölteni az oldalról elég lesz a játékhoz.
  • Tyrpak
    Kedden úgy fogsz tudni játszani, ha a preorder kódot valamikor augusztus 1. előtt beírtad az swtor.com-on.
  • darth devil
    Nem függ össze a kettő. A játékhoz kapott kód, csak 20.a után kell.
  • darth devil
    Láttam már sokkal rosszabbat is, görög, lengyelek, törökök messze rávernek az oroszokra és ránk. Nem kell ilyen tragikusan felfogni.
  • Ozzyehh
  • TDC Geronimo
    Itt több van, mivel jóval kevesebben beszélik az angolt. Szomorú, de igaz.
  • Ozzyehh
    Hát szerintem meg az az idióta fasz aki pár ember miatt ítéli meg a népet ....
  • Ozzyehh
    Ha kitudódik a nemzetiségem, hát haver te is büszke vagy arra, hogy magyar lehetsz.... mindenhol vannak hülye idióta tapló bunkó faszok, nem csak Magyarországon, Angolok Oroszok Németek Amcsik hollandok Mindenhol, nem lehet általánosítani, hogy minden magyar bunkó... paraszt
  • Grotesque
    tudja valaki a választ arra hogy ha én a CD galaxisnál rendeltem meg a játékot és szerdára hozzák ki akkor hogy a trágyába fogok én ezzel kedden játszani??? esetleg kapok valami kódot keddre?
  • TDC Geronimo
    Engem érdekel, mert engem éget vele. Pár ilyen hülye miatt elkezdik utálni a szerveren lévő magyarokat is. Én is utáltam mikor a sok szerencsétlen orosz elkezdett oroszul pofázni a generalon. Ki is utáltatták magukat a szerverről.
  • darth devil
    Engem eddig mindig a játéktudás alapján ítéltek meg, nem a nemzetiségem alapján.
  • Torzonborz
    szvsz general chat általános kommunikációra való + pvp serveren jól jön helyzetjelentésre is ( hol látnak nagyobb számban ellent ). na ha mindenki elkezd a saját nyelvén ott brekegni akkor ez lesz a bevett szokás és qrvára nem lesz jó semmire.
  • BlackShadow
    én sok helyen tapasztaltam, h a magyarok geci bunkók és leszarnak mindent .. ezt főleg a magyarul beszéléssel és anyázással érik el .. emiatt engem is ebbe a kategba sorolnak, ha kitudódik nemzetiségem.. én ezt nem szeretném
  • darth devil
    Ez rendben van, de kit érdekel, hogy vérpistike99 milyen nyelven beszél? Rengeteg embert láttam már a saját nyelvén kajabálni, nem ettől lesz jó vagy rossz egy szerver.
    Kicsit más felfogás de nem baj az. :D
    Btw, ez a redguard valami nagymultu mmorpg banda?
  • 1Darton1
    Eleinte nagyon jó volt a Bloodscalp közössége, szóval óvatosan a rossz következtetésekkel.
    Az első free transferrel a komolyabb játékosok többsége eljött onnan, és akkor kezdődtek a problémák.
    Reméljük itt nem lesz ilyen.
  • Torzonborz
    tudod létezik mmo etikett is a világon.
  • Tatyla
    győzelem
  • Braikingboss
    Általában general chat-en olyan nyelven illik beszélni amilyen a szerver nyelve.
  • TDC Geronimo
    Mert angol szerver azért. Írjon angolul, guildbe meg magyarázhat saját nyelvén.
  • N1ggA
    Ha nem jön be az első hónapban, átmegyünk Athora. Lehetséges, hogy még így is ott fog kialakulni a második számú magyar közösség, pont megfelelő mennyiségű emberrel, mert nem minden guild megy át onnan Tombra gondolom.