60876
  • [HUN]Crassus
    37-en vagyunk mi is az se rossz:P
  • Sir Quno Jedi
    Szal. ha olyan PVE szerverre akarok menni ahol sok a magyar, akkor a PvE: Nightmare Lands az én választásom-e?! EZ már tuti, vagy még alakulóban? Hogy alakult ez ki?
  • Eksz
    Pedobear nevu twi'lek ficko az instant ban?
  • j0nNyKa
    megvan az ajánlott szerver lista, mehet ki bannerbe:

PvP: Tomb of Freedon Nadd
    PvE: Nightmare Lands
    RP-PvE: The Progenitor
  • Jeffjohnson
    Huhh jó sok hsz de végre a játékról van szó.Ha megvan a szerver amit szeretnétek a bannerba kirakni akkor privibe majd küldjétek el azt a sort amit be kell illesztenem.

Szerintem sem annyira jó ötlet az ha minden magyar 1 szerverre megy! Nem beszélve arról ,hogy nem véletlenül vannak szétdobálva a klánok, még senki sem tudja mit csinál a BW ha megtelt egy szerver. Biztosan emlékeztek anno wowra ahol nem lehetett új karit csinálni (ha még nem volt ott karid) azokra a szerverekre amik tele voltak persze ezt később feloldották. Itt ki tudja mi lesz. Lehet csak megszívatjátok magatokat azzal, hogy próbáltok 1 szerverre menni minden áron. Sokan majd pont e miatt állnak sorba persze ez csak 1 ötlet és ne legyen igazam de szerintem nem kellene csak 1 szerverre mennie minden magyarnak.
  • Ozzyehh
  • 1Darton1
    Most megsértettél. :(
  • Jockey
    miert? irtam en olyat nem angol szerverre mennek?
    mi is arra megyunk
    BC tulnyomo tobbsege mindig is orosz volt, legalabb is 2002 ota mindenhol talakozom veluk:P
  • Ozzyehh
    Biztos dagadt vagy és szemüveges !
  • Torzonborz
    outloaws denben nyugodtan csépelheti majd empire is őket :D
  • maniac001
    Én örülök annak hogy a black ravens empire oldalra megy. Sokkal többet fogok így pvp-zni. Felemelő érzés lesz levágni a fejükről azt a hatalmas arcukat :P
  • 1Darton1
    Azt neked kell tudni, hogy tudod-e értelmezni vagy sem.
    De láthatóan inkább a kérdőjellel van a gond.
  • DragonKnight
    De az is lehet hogy elmenekülnek mikor meglátják a magyar vérszövetséget:D
  • DragonKnight
    Igen, az empire oldalon is van egy két. De a guild leaderek gittegylete ezt választotta. Gondolom régen volt mér részük egy kis végbéltükrözésben.
    Hát most megkapják.
  • Rubint
    Red Guard sosem volt orosz, Black Company is csak félig. De mindkettő mindig angol szervereken játszik.
  • Jockey
    PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd szerveren republic loldal tele van tomve ruszki klanokkal, ala red guard, black company etc..:)
  • Ozzyehh
    Én a csúnyát nem tudom értelmezni?
  • DragonKnight
    BR = Black Ravens
    FS = frostshock.eu

• Grotesque
    BR? FS? nem értem a röviditést
  • Boncmester
    A CE zenék tényleg baromi jók. Peace, The Jedi Consular szám egyszerűen zseniális szerintem, nagyon el van találva :)
  • LSC
    csúnya BR tag(líder?) és FS moderátor!
  • Grotesque
    miért ki ez a Cascade?
  • 1Darton1
    Inkább milyen szerencse, hogy nem ide jönnek!
    Így fütyörészve ülhetek majd kaszkád hulláján.
  • LSC
    ja sry nem nekem írtad
  • LSC
    akkor nem érthetően írtam az előbb :)
  • TDC Geronimo
    Kár, hogy nem republic oldalra mennek.
  • LSC
    ha republicba megy az ember nem kell félni hogy nem lesz kiket gankolni:)
  • DieHard
    Lehet tudni, hogy egy realmon mennyi a max user?
  • BoneDragon
    Na mi az, FS is belép a tor világába? Látom Cascade nevét. Ráadásul 50-en vannak. Nem semmi.
  • Pacho
    PVP szerver: http://www.ginnunga.org/forums/t/26168/tomb-of-freedon-nadd-server-guild

Ha érdekel valakit:D
  • BoneDragon
  • PiszkosFred
    Inkabb orulj neki, hogy van meg plusz 2 napod keszulni az unnepekre, mert a karakter generalasa utan vege a dalnak, es csak onnan tudod, elmultak az unnepek, hogy rugyeznek majd a fak valamikor aprilis kornyeken...
  • Rubint
    Be tudod szabályozni panelenként, hogy mit láss. Say simán lehet General nélkül.
  • Grotesque
    Köszönöm az infót skacok! Egy kisebb fajta agyér görcstől mentettetek meg!
  • DragonKnight
    Nem estél ki de holnapra azért ne készülj. Hétvégére viszont már esélyes vagy.
  • darth devil
    Hülyék mindenhol vannak, nem lehet őket elkerülni.
  • 1Darton1
    Azért naponta 1-2 magyar mondat a general chaten szerintem belefér.
    Nem kell rá reagálni, csak simán kiközösíteni az ilyeneket, és megoldódik nagyon gyorsan.
  • Boncmester
    Hogy collector's-od van-e, az tökmindegy ebből a szempontból. Ha novemberben regelted, akkor valszeg nem fogsz tudni 13-án játszani, csak pár nappal később, de még 20-a előtt valamikor. Kapni fogsz mailt.
  • BoneDragon
    Akkor te később kezdesz pár nappal. Majd küldik levelet mikortól.
  • DragonKnight
    Ez tökéletes szerintem is. Nálam general ki sincs nyitva. Guild van csak amibe be szokott lenni rakva néhány rendszer üzi meg a tellek oszt csá. Ezért pl nem látom a say-t se, ami itt gáz mert nincs chat bubble.