60876
-
37-en vagyunk mi is az se rossz:P -
Szal. ha olyan PVE szerverre akarok menni ahol sok a magyar, akkor a PvE: Nightmare Lands az én választásom-e?! EZ már tuti, vagy még alakulóban? Hogy alakult ez ki?
-
Eksz #24341 Pedobear nevu twi'lek ficko az instant ban? -
megvan az ajánlott szerver lista, mehet ki bannerbe:
PvP: Tomb of Freedon Nadd
PvE: Nightmare Lands
RP-PvE: The Progenitor -
Huhh jó sok hsz de végre a játékról van szó.Ha megvan a szerver amit szeretnétek a bannerba kirakni akkor privibe majd küldjétek el azt a sort amit be kell illesztenem.
Szerintem sem annyira jó ötlet az ha minden magyar 1 szerverre megy! Nem beszélve arról ,hogy nem véletlenül vannak szétdobálva a klánok, még senki sem tudja mit csinál a BW ha megtelt egy szerver. Biztosan emlékeztek anno wowra ahol nem lehetett új karit csinálni (ha még nem volt ott karid) azokra a szerverekre amik tele voltak persze ezt később feloldották. Itt ki tudja mi lesz. Lehet csak megszívatjátok magatokat azzal, hogy próbáltok 1 szerverre menni minden áron. Sokan majd pont e miatt állnak sorba persze ez csak 1 ötlet és ne legyen igazam de szerintem nem kellene csak 1 szerverre mennie minden magyarnak. -
-
1Darton1 #24337 Most megsértettél. :( -
miert? irtam en olyat nem angol szerverre mennek?
mi is arra megyunk
BC tulnyomo tobbsege mindig is orosz volt, legalabb is 2002 ota mindenhol talakozom veluk:P -
Biztos dagadt vagy és szemüveges !
-
outloaws denben nyugodtan csépelheti majd empire is őket :D -
maniac001 #24333 Én örülök annak hogy a black ravens empire oldalra megy. Sokkal többet fogok így pvp-zni. Felemelő érzés lesz levágni a fejükről azt a hatalmas arcukat :P -
1Darton1 #24332 Azt neked kell tudni, hogy tudod-e értelmezni vagy sem.
De láthatóan inkább a kérdőjellel van a gond. -
DragonKnight #24331 De az is lehet hogy elmenekülnek mikor meglátják a magyar vérszövetséget:D
-
DragonKnight #24330 Igen, az empire oldalon is van egy két. De a guild leaderek gittegylete ezt választotta. Gondolom régen volt mér részük egy kis végbéltükrözésben.
Hát most megkapják. -
Red Guard sosem volt orosz, Black Company is csak félig. De mindkettő mindig angol szervereken játszik. -
PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd szerveren republic loldal tele van tomve ruszki klanokkal, ala red guard, black company etc..:) -
Én a csúnyát nem tudom értelmezni? -
DragonKnight #24326 BR = Black Ravens
FS = frostshock.eu
-
Grotesque #24325 BR? FS? nem értem a röviditést -
Boncmester #24324 A CE zenék tényleg baromi jók. Peace, The Jedi Consular szám egyszerűen zseniális szerintem, nagyon el van találva :) -
csúnya BR tag(líder?) és FS moderátor! -
Grotesque #24322 miért ki ez a Cascade? -
1Darton1 #24321 Inkább milyen szerencse, hogy nem ide jönnek!
Így fütyörészve ülhetek majd kaszkád hulláján. -
ja sry nem nekem írtad -
akkor nem érthetően írtam az előbb :) -
Kár, hogy nem republic oldalra mennek. -
ha republicba megy az ember nem kell félni hogy nem lesz kiket gankolni:) -
DieHard #24316 Lehet tudni, hogy egy realmon mennyi a max user? -
Na mi az, FS is belép a tor világába? Látom Cascade nevét. Ráadásul 50-en vannak. Nem semmi. -
Pacho #24314 PVP szerver: http://www.ginnunga.org/forums/t/26168/tomb-of-freedon-nadd-server-guild
Ha érdekel valakit:D -
-
Inkabb orulj neki, hogy van meg plusz 2 napod keszulni az unnepekre, mert a karakter generalasa utan vege a dalnak, es csak onnan tudod, elmultak az unnepek, hogy rugyeznek majd a fak valamikor aprilis kornyeken... -
Be tudod szabályozni panelenként, hogy mit láss. Say simán lehet General nélkül. -
Grotesque #24310 Köszönöm az infót skacok! Egy kisebb fajta agyér görcstől mentettetek meg!
-
DragonKnight #24309 Nem estél ki de holnapra azért ne készülj. Hétvégére viszont már esélyes vagy. -
Hülyék mindenhol vannak, nem lehet őket elkerülni. -
1Darton1 #24307 Azért naponta 1-2 magyar mondat a general chaten szerintem belefér.
Nem kell rá reagálni, csak simán kiközösíteni az ilyeneket, és megoldódik nagyon gyorsan.
-
Boncmester #24306 Hogy collector's-od van-e, az tökmindegy ebből a szempontból. Ha novemberben regelted, akkor valszeg nem fogsz tudni 13-án játszani, csak pár nappal később, de még 20-a előtt valamikor. Kapni fogsz mailt. -
Akkor te később kezdesz pár nappal. Majd küldik levelet mikortól. -
DragonKnight #24304 Ez tökéletes szerintem is. Nálam general ki sincs nyitva. Guild van csak amibe be szokott lenni rakva néhány rendszer üzi meg a tellek oszt csá. Ezért pl nem látom a say-t se, ami itt gáz mert nincs chat bubble.