60880
  • Boncmester
    Talán 2-3 ember rpre megy. Nekünk van pl egy tagunk, akinek a mainje egy külföldi rp guildben lesz.
  • LSC
    ezeknél ugye a jó kis klasszikus 20 szinttel nagyobb pistike ül a hulládon, 3-5* lever 1 ütéssel, és erre maszturbál...
  • LSC
    ezért szerettem conant bárkit hátbavághattál a bunkóval ha nem volt szimpi vagy csak lecsapta a quest mobodat:)
  • Although
    Ha jól csinálják meg akkor csak a say chaton kell úgy beszélni, guild és egyéb az ooc. Bár ismertem olyanokat akik fullosan így játszottak. Na ők tényleg nayon jók voltak.
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm... És innen megy valaki RP-re??? Vagy mindenki PvP, esetleg PvE?
  • Boncmester
    Nincsenek official eventek, max ha a playerek maguknak csinálnak...
  • Sir Quno Jedi
    Példának okáért pl. Archlord-ban volt bounty rendszer, amit kiforgattak a rohadtak és addig basztattak mindenkit, míg jó sok bounty össze nem gyűlt rajtuk, majd társukkal (vagy másodkarijukkal) leölették magukat és bezsebelték a bounty-t, bódottá. Sajnos mindent ki lehet forgatni. Ezért eléggé idegesítő tud lenni egy open PvP. Pláne mikor órákig bandukolsz, odaérsz, jön pár elmebeteg és legyalulnak, miközben mobokkal harcolsz és esélyed sem lehet ellenük, kedzheted előlről.
  • BoneDragon
    Szabály PvP szerveren? 1 van csak: Üss mindenkit!
  • Boncmester
    Ne beszéljetek faszságokat a szerverekről, pls. Főleg nem személyes ítéleteket.
    PvE szerver: csak warzoneban és open pvp területen (ilum, tatooine) vagy automatikusan támadható másik player által.
    PvP szerver: a campeken és a fővároson kívül automatikusan támadható vagy másik player által.
    RP szerver: úgy kell dumálnod a chaten, mintha tényleg a karaktered lennél..
  • Braikingboss
    Nincs különbség.
  • Although
    Én csak a conanosokat ismerem. :) De az itteni írók biztos tudnak segíteni. De ha jól tudsz angolul, Keresd Elsharlát ők be tudnak vezetni ebbe a világba. De a lényeg leginkább amit egy rp játékban ami jó pl. mint a Fallout new vegas és az npc-k adnek azt egy mmo-ban az embereknek kell megvalósítani mivel sokkal monotonab és életelenebbek az npc-k mint egy single gameben. Bár lehet a Bioware ebben újjítani fog most meglátjátok. De egy mmo-ban az emberek valósítják meg az rpg-t egymáss közt röviden így foglalnám össze.
  • Sir Quno Jedi
    Kösziek. :D Namost én is mmoztam eleget, így értem mi a különbség PvP és PvE között (hajaj). Én konkrétan az SWTOR-ban rejlő különbségek iránt érdeklődöm. Szabályok, lehetőségek, előnyök, hátrányok. Nem általánosságban, hanem részleteiben.
  • Tyrpak
    PVE szerver: csak akkor üthetnek, ha bekapcsolod magadtól a pvp flaget, vagy bemész pvp helyre, mint Outlaw's Den, Ilum.
    PVP szerver: nem üthetnek kezdőbolygón, Coruscant/Drommund Kaas, pár védett helyen (cantina, taxi állomás), quest insta területen.
  • Omlás
    Vagy addig "kempeled" őket amíg többet ilyen eszükbe nem jut, és azután bányászod ki amit megérdemeltél :D
  • Sir Quno Jedi
    Nem is hangzik rosszul ez a RP-s dolog. Bővebbet tudtok ezekről, meg az eventekről? Hogy zajlanak stb.?!
  • Although
    *rp player
  • [HUN]Crassus
    lényeg: mondjuk nagynehezen eljutsz egy durva nyersanyag forráshoz...de amig kimész kávét főzni megjelenik 2 ellenséges frakciós és elkezdik kiszedni az orrod elől a "tárnákat" amikhez az utat te takarítottad ki mondjuk egy órás munkával....ekkor a PVE szerveren csak nézed ahogy kiszedik előled viszont a PVP szerveren agyoncsapod a két gyereket és kiszeded amiért megdolgoztál:P:D
  • Although
    A pvp-n egymásra is lehet vadászni. A pve-n csak a környezet él, hacsak a Bioware nem csinál pvp zónákat mint a Conanba is van. A rtole playerek pedig eventeket raknak a világba. Azt tudom rengeteg régi conanos barátom akik már elhagyták mennek az rp szerverre köztük nem egy anno a mi rp szerverünk legjojbbjai voltak. Úgyhogy valószínű nagyon erős mezőny lesz az rp szerveren. A Bioware még mindig jó hzonév nekik.
  • Braikingboss
    A PvP szerveren szinte mindig támadható vagy az ellenséges frakció számára. Kivéve kezdő bolygók városok és taxi állomások.
  • LSC
    röviden, kb lvl 20 felett contested területre kerülsz ami annyit tesz bármikor hátba szúrhat, csíphet, haraphat egy ellenséges játékos, míg PvE szerveren csak akkor ha te magad "engedélyezed" a pvp-t. RP szervereken meg szerepjátékos hajlamú emberkék gyűlnek, akik pl nem szeretik ha IRL dolgokról beszélsz, vagy éppen nem a játékbeli nevén szólítod a társaidat
  • Sir Quno Jedi
    Kösz, ennyi még nekem is leesett, de gondolom vannak KONKRÉT különbségek, amiket nem árt mérlegelni, mielőtt szerót választ az ember. Ezért kérdek olyanokat akik már tolták és otthon vannak benne SWTOR-ban.
  • Jeffjohnson
    dónde? que?
  • Although
    Player vs Player, Player vs enviroment, role play player vs enviroment.
  • Boncmester
    Valaki szóljon Jeffnek, hogy ez a srác itt offol :-)
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy tudom, hogy benne van a fakúban tutira, de mégis megkérnék valakit, hogy foglalja össze, mik a különbségek a PvE és a PvP, meg a RP-PvE szerók között. Hátha mégis én is megyek veletek PvP-re...
  • Jeffjohnson
    en mis manos en una centrifugadora. No habla Hungría.
  • Sir Quno Jedi
    Mostan akkor a spanyolokat kell majd elpicsázni?! Mondjuk azok jófejek és komázzák a magyarokat. Mikor voltam kint náluk, imádtak minket mindenhol. Ja várjál, az a PvP szerver. A PvE az kiké lett???
  • Tyrpak
    Wiki-ben volt knights, részemről meg azért volt a lol, mert a google a WAR-os/swtor-os SL helyett a történelmit, meg az Elder Scrolls-osat hozta fel nekem.
  • Pluskast
    No no me gusta senor Jeff. Habla Hungría pofavor:)
  • Jeffjohnson
    si senor, los romantica chanel muy bueno
  • PiszkosFred
    Bar Order of the Dragon volt a neve, es "Knights" nem volt a nevben, nem volt tevedes a forditas, sem "lol". Mivel maga a Tiber Septim alapitotta a rendet, Dragonbornkent (sarkanyverukent). Feltett celja volt neki es a kesobbi vervonal uralkodoinak a rend es hatalom fenntartasa Tamrielen. Talalo a Sarkany Lovagrend forditas, mert a tagjai altalaban olyan bajnokok/lovagok/hosok voltak, akik huen kovettek az uralkodot a csataba, es bizony a harcban a fegyver/magia mesterei voltak.
  • Pluskast
    Don José Padrafos elkezdtél spanyolúl tanúlni vagy csak éjszakára bekapcsólva maradt a romantica chanel?
  • Jeffjohnson
    si si
  • Braikingboss
    Ez az gyakorold csak a nyelvet Early Access-ig. Utána meg azért beszélsz így mert beleszeretsz a nyelvbe :D
  • Jeffjohnson
    hablar mientras que el español hasta llegar a la Early Access
  • Jeffjohnson
  • Jeffjohnson
    Senior Jeff no beba
  • Laroa

• Braikingboss
    Reggel korán inni?? Naaaaaaaaaaaaaa
  • Jeffjohnson
    parada para el lado oscuro Luca