60887
  • Tyrpak
    Szerverenként 8 karaktered lehet, és mindkét oldalon lehet a karakter (tehát lehet pl 3 jedid és 5 sithed ugyanazon a szerveren)
  • FEARnet82
    ma nem lehet megvenni es elkezdeni vele jatszani, hasemmifele preorderben betaban nem vettem reszt? 2 napig szabi mától es lehet a battlefield3 dlc helyett ezt vennem :)
  • DragonKnight
    Ők már tudják hogy minket EU-n kívül kell keresni. Az EU egy tévedés volt igaz nem mi tévedtünk hanem azok akik minket felvettek.
  • Sir Quno Jedi
    NEM hülyeség! Szittya szervert ide, mer' különben lerohanjuk júrópát, mint őseink! És hátrafelé fény-nyilazunk a speedebike-rú'!
  • Ozzyehh
    Mind1 úgy is meg kell várni a haveromat addig a nevet lefoglalom
  • Braikingboss
    PvP a szerver neve ismeretlen :D
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy egy accal több szerón lehet több frakcióban több karink is nemde???
  • t0xikus
    látom elmebetegség felütötte a fejét. arra a szerverre kell menni, aminek rovásírással van írva a neve. jézusom mennyi idióta:D
  • Braikingboss
    13:00-tól küldik a maileket addig nem fogsz kapni semmit.
  • Ozzyehh
  • Laroa
    ну и что сервер мы идем?
  • darth devil
    Esélyes, h a mail késni fog a kezdő időponthoz képest. De 1 előtt biztos nem fogsz kapni emailt.
  • [HUN]Crassus
    yepp
  • Ozzyehh
    Srácok közvetlenül akkor kapunk mélt amikor behívnak minket? csak mert spammelem a rifrest gémélen de még semmi
  • Agamemnon
    Naja, akkor a pvp szerver név, lehet egyelőre kérdőjel, vagy az új szervernév, szinte biztos, hogy nem a tomb lesz.
  • LSC
    igen persze csak originben ha bf 3 szerverkeresőben EU-n belül be karod állítani melyik országból keressen, minden ország ott van 1-et kivéve na kitalálod melyik?
  • [HUN]Crassus
  • Sir Quno Jedi
    তারকা যুদ্ধ পুরানো প্রজাতন্ত্র
  • Sir Quno Jedi
    star wars la antigua República
  • darth devil
    Van még időtök eldönteni. :D Pár órácska. :D
  • DragonKnight
    hehe szerintem írni kellene egy petíciót miszerint saját magyar szervert akarunk mert az nekünk jár. Oda csak 10 generációra visszavezetett magyarok reggelhetnek és gázálarc viselése kötelező mert amúgy nem bírnánk egymás szagát.
  • Braikingboss
    Nem a hírvivőt kell baszogatni
  • Laroa
    Biztos forrásból tudom, hogy az Ahton lesznek a bolgárok, görögök, ukránok, és az összes többi cirill betűkkel író nemzet :D
  • Agamemnon
    Jeff, como el anfitrión le pida que deje la tontería, y, finalmente, hablan húngaro, ya que la mayoría no lo visszafordítgatni irogatsz y por lo tanto puede ser confuso para un montón de estúpidos español.
    Gracias.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jeff, mint házigazdát kérlek, hogy hagyd abba a hülyéskedést, és végre magyarul beszélj, mert a többség nem fogja visszafordítgatni, hogy miket irogatsz és ezért zavaró lehet ez a sok hülye spanyol szöveg.
    Köszönöm.
  • Pluskast
    Jönnek a Franciák:)
  • Braikingboss
    "Az ahto lesz a magyar pvp szerver, csak meg zajlik az ‘adminisztracio’, vagyis mindenhol lefoglaljuk."

By: Disorder
  • [HUN]Crassus
    de hol olvastad ezt a "szerverváltást" az Ahto--ra?
  • Tyrpak
    Ha ezt Nephin, Sogron, és még egy pár guild vezető megbeszéli, mint tegnap este, akkor lehet, hogy változik.
    Addig marad a Tomb.
  • BoneDragon
    Kb.... Tegnap még az oroszok voltak a probléma forrása, ma már a spanyolok. Délig még ki kell találni valami újat.
  • Braikingboss
    Nem is az a baj hogy Spanyolok hanem hogy hely nem lenne a szerveren :D
  • [HUN]Crassus
    gondolom ez elkerülhetetlen,hogy ONLY hungarian szerver legyen valamelyik...lehet az az Ahto meg a románokkal:P lesz egyben:D
  • Laroa
    És akkor mivan? Az nem gáz, ha odamegy az egész magyar közösség, ha odamennek más nemzetből akkor meg sírás? lol
  • LSC
    az a baj akit behívnak onnantól kezdve megszűnik neki a világ közte sg fórum is:)
  • Braikingboss
    Szinte az egész Spanyol közösség oda települ.
  • [HUN]Crassus
    miért mi lett a ToFN-al?
  • Braikingboss
    Úgy néz ki mégis Ahto City lesz a kiválasztott magyar PvP szerver.
  • DragonKnight
    No látom termelt rendesen az éjszakai műszak.

Jó ötlet hogy akit behívnak az jelezze már pl így
    "Hehe behívtak csírák, aug. 1.-én reggeltem be, no további jó fórum wart én megyek és meghódítom a galaxist"
  • BoneDragon
    Nana, óvatosan a stealth-al, mert én is az leszek. Megtalállak. :D
  • [HUN]Crassus
    szerencsére vagy nem szinte minden classnak lesz stealth karikat kiszúró képessége....meglátjuk ez mennyire okos ötlet.Személy szerint nem tervezek stealth karit így egy kicsit "sajnálom" is őket érte,hogy komolyabb ellen ellen nemnagyon tudják használni majd a lopakodást
  • Although
    A conan az egy vad kegyetlen világ. Ez nem olyan lesz.