60880
-
Nephin #24507 Most mondtam, hogy a szerver 95%-a spanyol lesz. Nincs bazinagy nemzetközi közösség ott. -
Jó lesz a city ... mondjuk én se akarom napjában 500 szor hallani azt, hogy Andelé, Andelé, árrívááá árrívááá -
Laroa #24505 "Gondolom senki nem akarok egész nap tequilláról meg tacoról olvasni a general chaten, úgyhogy így az utolsó utáni pillanatban, a mi “hivatalos”, magyarul beszélő PvP szerverünkek az Ahto City-t jelöljük meg!"
Én meg a rovásírásról meg a sumér ősökről nem akarok egész nap a general cseten olvasni. -
Boncmester #24504 Ez egy baromság szerintem. Honnan a fenéből tudnád, hogy a szerver mekkora része lesz spanyol?
Tegnap kihirdette az RG is, hogy odajönnek, kb 5000 ember, mind angolul beszél.
Kihirdettük mi is, kb 5-600 ember, mind angolul/magyarul beszél.
Gondolod, jön még 50K spanyol is a szeróra? -
Nephin #24503 Jaj, ne izélj már, órák óta ezt hajtjuk, mindenhonnan az jött vissza, hogy a Tomb full spanyol lesz. Még így is vacilláltunk, hogy mi legyen, de hidd el, oltári bömbölés lett volna, ha marad a Tomb és két napot állsz sorban a Juan Miguelek meg a Fernando Alvarezek miatt. -
faszért kellett ez a kavrás! -
Boncmester #24501 És rengeteg magyar is megy oda, naés?
Ott lesz egy bazinagy nemzetközi közösség is, akiket ismerünk, és akik jó játékosok, és ANGOLUL beszélnek. Szóval felőlem lehet párszáz spanyol, sokkal jobb lesz, mint a legtöbb másik szerver. Komolyan, mi ismerjük az ottaniakat, normálisak.
Maradjon Tomb! -
Nephin #24500 Nem. -
t0xikus #24499 jövő heti lottószámokat megadod? köszi! -
Nephin #24498 Nem fognak angolul beszélni, mert a szerver 95%-a spanyol lesz, annyian vannak. Az oroszok pedig a Chundarra mennek. -
t0xikus #24497 ja hogy ez egy guild agymenése?:D -
lol Like! -
Nephin #24495 Nem erről van szó. Egyszerűen RENGETEG spanyol megy oda, gyakorlatilag spanyol szerver lesz, óriási sorokkal stbstbstb. -
-
Boncmester #24493 Szerintem is.
Minden szerveren lesznek más anyanyelvűek, de a spanyolok tudnak angolul, ha meg mondjuk Athora megy egy rakás ruszki, azok annyira nem fognak spanyolul tudni.
Plusz nehogymár 1 ember döntse el, hogy hova megy 40 másik guild, ráadásul pont az, aki nem akar ezzel a 40 másik guilddel együtt lenni... -
Komolyan... hát a tökömet már... most akkor maradjon a city de én leszarom ha rodianok kissebbségi csoportja jön oda, most már legyen az aztán ki nem szarja le.. -
DragonKnight #24491 Szerintem hírdessünk vetélkedőt hogy a Guild vezetők milyen gyorsan tudják megcsinálni a guildjüket az adott szerveren, van 7 napjuk az a szerver nyer ahol a leghamarabb meg tudták csinálni a guildet :D -
t0xikus #24490 nadd szerón az odamenő nagy guildek úgyis angolul fognak beszélni, spanyolok meg menekülni fognak előlük:) -
FEARnet82 #24489 ó, de kár.na mind1. és jó lesz ez a jatek? Csak mert 5 ev wow utan (amitmar reg abbahagytam) kiprobaltam anno az AION-t, hogy vegre egy uj mmo amit 2 het utan hagytam a francba :) -
Boncmester #24488 Most mi ez a faszság, komolyan?
Tegnap kb 30-40 ember (guildleader, stb) megszavazta, hogy Tomb lesz a szerver, erre hirtelen mégsem, mert odajön pár spanyol guild? Ki nem szarja le őket?
Arról meg ne is beszéljünk, hogy Disorder kijelentette, hogy az ő guildje valszeg úgyis gyorsan elhúz onnan, ahol MAGYAROK lesznek. -
Legjobbak a törökök, azok mindég lejmolnak MMO-kban, hihetetlenek amúgy! :D -
Laroa #24486 +1
megdögölhet az összes hülye részemről aki az Ahto-ra megy. -
Meg ha választani lehet, akkor jók a spanyolok. Szövetségesnek, meg ellenfélnek is. -
Ha a most kijelölt szerveren sok lesz a francia akkor megint váltunk vagy mi? -
Ójvé, akkó nem gond hogy folyton költöztetitek a magyarszki szerveret. -
Tyrpak #24482 Akár az összes EU és US szerveren lehet 8-8 karid. -
Boncmester #24481 Leszarom a Spanyolokat, el fogunk férni... -
trolololo -
Tyrpak #24479 Nem függ attól, hogy voltál-e bétában.
Az számít, hogy a preorder kódot mikor írtad be, ma kb a júliusiakat hívják be. -
He? Node több szerveren lehet-e karim 1xrre??? -
t0xikus #24477 dec20 a te időpontod -
Magyar PvP szerver változás! -
Laroa #24475 Неизвестный? Я не могу найти это имя сервера. -
Tyrpak #24474 Szerverenként 8 karaktered lehet, és mindkét oldalon lehet a karakter (tehát lehet pl 3 jedid és 5 sithed ugyanazon a szerveren) -
FEARnet82 #24473 ma nem lehet megvenni es elkezdeni vele jatszani, hasemmifele preorderben betaban nem vettem reszt? 2 napig szabi mától es lehet a battlefield3 dlc helyett ezt vennem :) -
DragonKnight #24472 Ők már tudják hogy minket EU-n kívül kell keresni. Az EU egy tévedés volt igaz nem mi tévedtünk hanem azok akik minket felvettek. -
NEM hülyeség! Szittya szervert ide, mer' különben lerohanjuk júrópát, mint őseink! És hátrafelé fény-nyilazunk a speedebike-rú'! -
Mind1 úgy is meg kell várni a haveromat addig a nevet lefoglalom
-
PvP a szerver neve ismeretlen :D -
Amúgy egy accal több szerón lehet több frakcióban több karink is nemde???