60880
  • Laroa
    Meg lesznek ott franciák, angolol, hollandok, románok, lengyelek, portugálok, stb. is.
    Írj gyorsan a bioware-nek hogy csináljanak egy 100% magyar szervert, hogy aztán a general cseten a kellemes akolmelegben lehet kibeszélni a föld szívcsakráját. Gyökér
  • Braikingboss
    Én sehonnan. Engem nem is érdekel ez az egész é itt be is fejeztem. Este vissza térek addigra hátha lenyugszanak a kedélyek és már csak belogolok a kiválasztott szerverre :D
  • Kazagor
    Inkább örüljünk annak, hogy Nephin és a többi vezető vette a fáradtságot és időt áldoztak arra, hogy nekünk egy közös szervert összehozzanak.

Azért minden hőbőrgő fegye figyelembe, hogy hiába lesz most a guildjében 20-30-40-50 játékos az indulásra, ezek a játékosok az idővel lemorzsolódnak. Van akinek nem jön be a játék és az ingyenhónap után abbahagyja, lesz aki később, más okok miatt.

Igy ha nincs magyar utánpótlás, tagtoborzás (mivel nem olyan szerverre ment a guild ahol nincs sok magyar), akkor vagy felejthető egy idő után a raidelés, vagy nemzetközivé válik a guild és bevesz külföldieket, ezzel bukva a chaten, a TS/Ventrilón a magyar beszédet, a fórumot át kell alakitani angolra stb.

Szóval jól gondoljátok meg hová mentek, és köszönjétek meg Nephinéknek, hogy segitenek a választásban.
  • PiszkosFred
    Meg a vegen jobb is, ha valaki 20. utan csatlakozik a normal verzioval, addigra talan letisztul a ki merre hogyan kerdes.
  • t0xikus
    úristen most mi lesz????
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy a klán itt milyen előnyöket ad fejlődésben pl. egy karinak? Lehet plusz exp-et vagy bármit kapni emiatt a sztorit követve, sima küldiknél, vagy csak közös harcok során van jelentősége a klánnak?
  • Johika
    Tenyleg, ha a LoLra megyek akkor automatikusan a beleptet a guildbe?
  • Nephin
    Ja, az olaszok is a Tombon lesznek.
  • Laroa
    Akkor nézd meg az swtor.hu-t.
  • Kuen
    Tipikus idióta magyar szokás, egy eldöntött dolgot megváltoztatni, csak hogy kavarjunk.

Faszért nem lehet kitartani egy meghozott döntés mellett?!

• t0xikus
    honnan veszed 100%-ra, hogy a spanyolok arra a szerverre mennek?
  • Pluskast
    Valaki beszél kirgizűl vagy üzbegisztániúl? :)
  • Nephin
    Nézd, sem időm, sem kedvem vitatkozni, alig aludtam, korán keltem, kezd az agyamra menni a szerveres huzavona... :D A dolog le lett meózva, a Tomb gázos lenne, az idő rövidsége miatt nincs idő új esti gyűlésre, az Ahto volt a kettes számú jelölt és eddig nincsenek vele gondok, sőt, sok az angol nyelvű klán a hírek szerint. Beszéljétek meg Tokivel és Dissel, ők érintettek, én noob PvE-s vagyok.. :D :P
  • Jabar
    én nem olvastam itt semmi rasszista dolgot :p
    nekem meg mind1 végül is hova megyünk, csak cimbiknek is időben kell szólnom akik még nincsenek a guildban :D
  • Laroa
    Érvekkel sose lehetett meggyőzni a másik népet azért utáló csürhét, mert nem magyar a világnyelv
  • Braikingboss
    Honnan veszitek 100%-ra hogy pl a Red Guard és bandája nem e ők is úgy döntenek hogy akkor átmennek másik szerverre?? Szerintem várjuk meg hogy elinduljon hivatalos fórum ott biztos közzé teszik mi a helyzet. Aztán legyetek okosak.
  • BoneDragon
    Mi magunk.
  • Sir Quno Jedi
    Sakkor hányan lehetnek egy szerón?
  • darth devil
    Tegnap az oroszok, most a spanyolok a népellenség. :D Holnap kik lesznek? :D
  • Boncmester
    Nyugi Combi. Anyázással nem mész semmire!
    Én normális érveket mondtam.
  • t0xikus
    de legalább nem hisztizik:D
  • Boncmester
    4500 normális, jó, angol nyelvű játékos megy oda. Szerinted mennyi spanyol játszik majd? Kb 2000? Ha ezek odajönnek, se lesz spanyol a szerver...
  • Boncmester
    Ez totál semmitmondó. Nem fogok 244 hozzászólást elolvasni.
  • Agamemnon
    Ezt most nekem írtad?
  • Laroa
    vipért edit gomb = világ vicce
  • t0xikus
    nem mindegy. akik ilyenek miatt picsognak azok gondolom olyanok is. red guard, HoB és társai guildeket meg ismerjük nagyon jól.
  • [HUN]Crassus
    ezt tegyük már be:D EU szerverpark:P

• Ozzyehh
    Na jó ... legyen a City igaza van Nephinnek úgy is költöztök....
  • Tyrpak
    Amiket eddig találtam:
    Bloodworthy-re mennek a svédek/skandinávok
    Chuundar orosz
    Basilisk Droidon lesz több britt guild
    Legion of Lettow-ra szavaztak a cseh-szlovákok
    Ahto-n főleg kis guildek, semmi nemzetiség egyelőre.

Tomb-ra sikerült másokat is áthívnia a Red Guardnak, szerintük kb 4500 játékost.
  • [HUN]Crassus
    ennyi erővel mi is kijelenthettük tegnap,hogy az lesz a hivatalos magyar és most lehet a spayolok anyáznak ránk:P
  • darth devil
  • Nephin
    http://www.askajedi.com/2011/12/12/guild-email-notice-incoming-server-list-compilation/

Velük beszéltünk egész reggel többek között. Pontosak az infók, de mint tegnap is elmondtuk, a szerver ajánlott. Bár nem értem, ti pont költöznétek amúgy is, nem mindegy, hová?
  • Johika
    Menjunk LOL ra az legalabb mar a mienk
  • Agamemnon
    Nem értem miért olyan nehéz felfogni, hogy ha a spanyolok kijelentették, hogy melyik lesz az ő nem hivatalos szerverük, akkor az fullon lesz spanyollal, és jóval nagyobb sorra lehet számítani, mint egy "átlagos" szerveren...
  • t0xikus
    nem is így lesz:) sl meg rengeteg nagyon jó guild megy a nadd-ra és jó lesz:)
  • [HUN]Crassus
    LOL találó hasonlat:D
  • Ozzyehh
    :DDDDD
  • BoneDragon
    Ezért nem kellett volna kijelölni magyaroknak a szervert. Maradt volna úgy ahogy bio elosztotta. Francnak kell az összes magyar egy szerverre. Ekkora baromságot.
  • darth devil
    Ha ennyire idegenkedtek más nyelvektől lehet menni US szerverre...
  • Boncmester
    Ez nem vacilálás volt, hanem kijelentés...
    Tegnap normálisan kitaláltuk, erre most jön valami olyan duma, mint amikor az MSZP 30 millió román munkavállalóval riogatott...