60880
-
Laroa #24551 Meg lesznek ott franciák, angolol, hollandok, románok, lengyelek, portugálok, stb. is.
Írj gyorsan a bioware-nek hogy csináljanak egy 100% magyar szervert, hogy aztán a general cseten a kellemes akolmelegben lehet kibeszélni a föld szívcsakráját. Gyökér -
Én sehonnan. Engem nem is érdekel ez az egész é itt be is fejeztem. Este vissza térek addigra hátha lenyugszanak a kedélyek és már csak belogolok a kiválasztott szerverre :D -
Kazagor #24549 Inkább örüljünk annak, hogy Nephin és a többi vezető vette a fáradtságot és időt áldoztak arra, hogy nekünk egy közös szervert összehozzanak.
Azért minden hőbőrgő fegye figyelembe, hogy hiába lesz most a guildjében 20-30-40-50 játékos az indulásra, ezek a játékosok az idővel lemorzsolódnak. Van akinek nem jön be a játék és az ingyenhónap után abbahagyja, lesz aki később, más okok miatt.
Igy ha nincs magyar utánpótlás, tagtoborzás (mivel nem olyan szerverre ment a guild ahol nincs sok magyar), akkor vagy felejthető egy idő után a raidelés, vagy nemzetközivé válik a guild és bevesz külföldieket, ezzel bukva a chaten, a TS/Ventrilón a magyar beszédet, a fórumot át kell alakitani angolra stb.
Szóval jól gondoljátok meg hová mentek, és köszönjétek meg Nephinéknek, hogy segitenek a választásban. -
Meg a vegen jobb is, ha valaki 20. utan csatlakozik a normal verzioval, addigra talan letisztul a ki merre hogyan kerdes. -
t0xikus #24547 úristen most mi lesz???? -
Amúgy a klán itt milyen előnyöket ad fejlődésben pl. egy karinak? Lehet plusz exp-et vagy bármit kapni emiatt a sztorit követve, sima küldiknél, vagy csak közös harcok során van jelentősége a klánnak? -
Johika #24545 Tenyleg, ha a LoLra megyek akkor automatikusan a beleptet a guildbe? -
Nephin #24544 Ja, az olaszok is a Tombon lesznek. -
Laroa #24543 Akkor nézd meg az swtor.hu-t. -
Kuen #24542 Tipikus idióta magyar szokás, egy eldöntött dolgot megváltoztatni, csak hogy kavarjunk.
Faszért nem lehet kitartani egy meghozott döntés mellett?!
-
t0xikus #24541 honnan veszed 100%-ra, hogy a spanyolok arra a szerverre mennek? -
Valaki beszél kirgizűl vagy üzbegisztániúl? :) -
Nephin #24539 Nézd, sem időm, sem kedvem vitatkozni, alig aludtam, korán keltem, kezd az agyamra menni a szerveres huzavona... :D A dolog le lett meózva, a Tomb gázos lenne, az idő rövidsége miatt nincs idő új esti gyűlésre, az Ahto volt a kettes számú jelölt és eddig nincsenek vele gondok, sőt, sok az angol nyelvű klán a hírek szerint. Beszéljétek meg Tokivel és Dissel, ők érintettek, én noob PvE-s vagyok.. :D :P -
én nem olvastam itt semmi rasszista dolgot :p
nekem meg mind1 végül is hova megyünk, csak cimbiknek is időben kell szólnom akik még nincsenek a guildban :D -
Laroa #24537 Érvekkel sose lehetett meggyőzni a másik népet azért utáló csürhét, mert nem magyar a világnyelv
-
Honnan veszitek 100%-ra hogy pl a Red Guard és bandája nem e ők is úgy döntenek hogy akkor átmennek másik szerverre?? Szerintem várjuk meg hogy elinduljon hivatalos fórum ott biztos közzé teszik mi a helyzet. Aztán legyetek okosak. -
Mi magunk. -
Sakkor hányan lehetnek egy szerón? -
Tegnap az oroszok, most a spanyolok a népellenség. :D Holnap kik lesznek? :D -
Boncmester #24531 Nyugi Combi. Anyázással nem mész semmire!
Én normális érveket mondtam. -
t0xikus #24530 de legalább nem hisztizik:D -
Boncmester #24529 4500 normális, jó, angol nyelvű játékos megy oda. Szerinted mennyi spanyol játszik majd? Kb 2000? Ha ezek odajönnek, se lesz spanyol a szerver... -
Boncmester #24526 Ez totál semmitmondó. Nem fogok 244 hozzászólást elolvasni. -
Ezt most nekem írtad? -
Laroa #24524 vipért edit gomb = világ vicce -
t0xikus #24523 nem mindegy. akik ilyenek miatt picsognak azok gondolom olyanok is. red guard, HoB és társai guildeket meg ismerjük nagyon jól. -
ezt tegyük már be:D EU szerverpark:P
-
Na jó ... legyen a City igaza van Nephinnek úgy is költöztök.... -
Tyrpak #24519 Amiket eddig találtam:
Bloodworthy-re mennek a svédek/skandinávok
Chuundar orosz
Basilisk Droidon lesz több britt guild
Legion of Lettow-ra szavaztak a cseh-szlovákok
Ahto-n főleg kis guildek, semmi nemzetiség egyelőre.
Tomb-ra sikerült másokat is áthívnia a Red Guardnak, szerintük kb 4500 játékost.
-
ennyi erővel mi is kijelenthettük tegnap,hogy az lesz a hivatalos magyar és most lehet a spayolok anyáznak ránk:P -
-
Nephin #24516 http://www.askajedi.com/2011/12/12/guild-email-notice-incoming-server-list-compilation/
Velük beszéltünk egész reggel többek között. Pontosak az infók, de mint tegnap is elmondtuk, a szerver ajánlott. Bár nem értem, ti pont költöznétek amúgy is, nem mindegy, hová? -
Johika #24515 Menjunk LOL ra az legalabb mar a mienk -
Nem értem miért olyan nehéz felfogni, hogy ha a spanyolok kijelentették, hogy melyik lesz az ő nem hivatalos szerverük, akkor az fullon lesz spanyollal, és jóval nagyobb sorra lehet számítani, mint egy "átlagos" szerveren... -
t0xikus #24513 nem is így lesz:) sl meg rengeteg nagyon jó guild megy a nadd-ra és jó lesz:) -
LOL találó hasonlat:D -
:DDDDD 
-
Ezért nem kellett volna kijelölni magyaroknak a szervert. Maradt volna úgy ahogy bio elosztotta. Francnak kell az összes magyar egy szerverre. Ekkora baromságot. -
Ha ennyire idegenkedtek más nyelvektől lehet menni US szerverre... -
Boncmester #24508 Ez nem vacilálás volt, hanem kijelentés...
Tegnap normálisan kitaláltuk, erre most jön valami olyan duma, mint amikor az MSZP 30 millió román munkavállalóval riogatott...