60885
  • Jeffjohnson
    Nah szép flame megy itt. Utoljára figyelmeztetek mindenkit. Innentől nem törlök hsz-t megy minden a modi topicba.

Ajánlott szervert meg majd olyan 5-6 körül rakok ki bannerba akkor is azt ami az swtor.hu-n lesz megjelölve úgyhogy akinek nem tetszik velük egyeztessen. Legfeljebb 50000 szerver lesz ajánlva engem csak az érdekel, hogy azzal a pár emberrel 1 szerveren legyek a többi magyar meg....
  • Sir Quno Jedi
    Én lengyeleket csipázom pl., ők természetes szövetségeseink voltak mindig is. Keressünk lengyel szerót???
  • Boncmester
    De te úgyis PvE szerverre mész, szóval neked tök8 a mostani vita, nem?
  • Sir Quno Jedi
    Akkor már más a helyzet megintcsak, mert mérlegelni kell mit veszítünk ha megyünk és mit nyerünk ha maradunk.
  • Boncmester
    De a normális playerek úgyis angolul beszélnek a generalban. Szerinted hol van több normális, a spanyoloknál, vagy a cseheknél pl?
  • gerey
    Ha így haladunk, legalább a 30k meglesz!! :D :)
  • [HUN]Crassus
    én speciel most épp a vegyes közösségekre vagyok ki....
  • Ozzyehh
  • N1ggA
    Igen, és ez teljesen normális lenne. Ha az ember össze akarja tartani a magyar közösséget úgy, hogy az egyik legkevesebbet beszélt nyelvű ország vagyunk Európában, akkor áldozatokat kell hozni.
  • Sir Quno Jedi
    Én amúgy MMO-kban általában kerülöm a magyar guild-eket és inkább nemzetköziekben leledzem, ha lehet, de tettem már kivételt és most olyan szerón akarok lenni, ahol sok a magyar. Ahogy öregszem egyre "nacionalistább" leszek és adok ezúttal is egy esélyt a "népemnek"! :D
  • [HUN]Crassus
    újabb negusz,hogy németként amerikai lett és a németeket ölte....
  • [HUN]Crassus
    nah mennem kell vásárolni,mert ma enyém az ebédfőzés itthon,mire kész már játszhatok is:P:)
  • Kuen
    Hm. És ha két hét múlva változik a helyzet, akkor otthagyjuk a szervert, és megyünk máshova újrakezdeni, mert sok lett időközben a portugál.. Értem...
  • Kazagor
    Mit nehéz azon megérteni, hogy késöbb derült ki, hogy a Tomb spanyol szerver lesz? A változás csak ezután született meg.

De aki nem preferálja az új ajánlott szervert és csak kretén idióta módjára tud megnyilvánulni, az ne is jöjjön arra. Szerintem mindenkinek jobb lesz, ha nem ott rontják a levegőt, ahol a többség lesz.
  • N1ggA
    Ez az ember németként született, és amerikaiként harcolt a világháborúban. Olyan dolgokat tapasztalt, amilyeneket elképzelni se tudsz (5-ös számú vágóhidat megint kiemelném), ne jelents ki ilyet úgy, hogy nem ismered. Nem csak a szavak számítanak, hanem kontextus is, és a háttér. Persze gondolom nem fogod elolvasni, de kötelességemnek érzem megvédeni a kedvenc íróm! :) Egyébként megértem, ha az ember nem szereti, ha valaki ilyet ír, de meg lehet érteni, ha utánaolvasol.
  • picket
    Főleg ha megváltoztak azóta a körülmények. Közösen eldöntjük, hogy balra megyünk, az első meglátja, hogy arra szakadék van, de mivel korrekt ember tartja magát a közös döntéshez... lemming e vagy?

Nem értem, hogy mit nem lehet érteni. Azt mondják sor lesz. Túl sok embernek ajánlják a Tomb of Freedon Nadd szervert. Ki akar sorban állni, mert elsőre így döntöttek valakik? Vagy mert ha nem állsz sorban, akkor rásszistá vagy? Ezen komolyan így fel kell háborodni? Befektettetek a Tomp of Freedon Naddba, és most bukjátok a vagyonotokat, vagy mire ez a nagy felháborodás?
  • Ozzyehh
    Ahto City
  • Johika
    en a a SÖRre szavazok, egyig berugok, es amit ad a gep azon kezdek
  • Boncmester
    Jó játékosok. És egyszerre nyilván nem lesz mindenki online.
    Megvárnám, míg újra megy a szeró, és dönt-e valami mást az RG és a többiek, de mindenképp jó lenne oda menni, ahol ők vannak. Akkor olyan szerverre kerülnénk, ahol normális közösség van.
  • darth devil
    L2ben most 6000 a limit, mindenféle instancolás nélkül. Simán elképzelhető 10k-s ha nem nagyobb max létszám.
  • Sir Quno Jedi
    Akár. A körülmények változnak, így a döntéseket is olykor hozzájuk kell igazítani. Nem kell ebbeől vallási vitát csinálni.
  • Ozzyehh
    Én AHTO CITY-re megyek.. bár ez senkit nem érdekel
  • [HUN]Crassus
    jaja szavazzunk,mert most már elég nagy a káosz
  • Chris
    Tök irreleváns számomra ez a vita, de pont ez az általad emlegetett 4500-5000 játékos a legnagyobb ellenérv bármi ellen. Úgy emlékszem, hogy pl. wow-ban az egy szerveren egyidőben jelen lévő játékosszám cap-je olyan 3000-3500 körül mozgott, itt az instanszolás miatt legyen a bátor becslés mondjuk 4000-5000. Így ez azt jelenti, hogy bárhol ahol a magyar meg egyéb közösség nélkül ennyi játékos összejön early accessben, kurva nagy sorok várhatók.
  • Kuen
    És ha a szavazás után a szlovének mást mondanak pl., akkor újabb szavazás ?
  • Sir Quno Jedi
    Meg kiirhattok egy szavazást is, hogy ki melyikre akar menni az eddigi esélyes szerók közül. Bepucukázza mindenki mit akar. (van a nagy szavazó topic az általánosban őket is megkérhetitek, hogy ez sürgős (!) és segítenek szvsz.)
  • [HUN]Crassus
  • Kuen
    Ott a pont.

Egy közösen meghozott döntéshez illik tartani magát mindenkinek.
  • gerey
  • BoneDragon
    Az igen. Szerver választásból mekkora háború lett. Ezek után a spanyoloknak meg az oroszoknak van menekülni valójuk.
  • [HUN]Crassus
    nekem ilyen kijelentések után nincs sok bizodalmam az ember felé....
  • Tyrpak
    Nekem egy picit fura, hogy tegnap este jópár guild vezető összejött, megbeszélte.

Ma pedig egyetlen ember, Disorder, jön és azt mondja másik szerver.

És Nephinnek köszönöm, hogy tegnap este összehozta a guild vezetőket, de ma is ki kéne tartania a közösség mellett, és nem 1 embert támogatni. Szerintem így lenne korrekt.
  • N1ggA
    Kedvenc íróm, imádom a könyveit. Ajánlom, hogy olvasd el legalább az 5-ös számú vágóhidat, ha még nem tetted. Ígérem, hogy nem fogsz csalódni, politikai hovatartozástól függetlenül lehet szeretni!
  • Ozzyehh
    De basszus akkor nem jössz oda ahova mi... el van intézve, de legalább ne beszélnél így ..
  • [HUN]Crassus
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Kurt_Vonnegut

semmi jelentőséggel nem bír mit mondott....
  • Sir Quno Jedi
    Ez játékban okés, legalább nem unatkozunk, de az SG-n büntetés jár érte... :D
  • Laroa
    Igen megvan, és sajnálom, hogy számomra nem az a szerverválasztás fő szempontja, hogy milyen nemzetek fognak egy szerveren játszani, majd a general cseten "tequiláról meg tacoról beszélgetni" mint a kis rasszista cimboráidnak.
  • Kuen
    Jeff, magadhoz tértél a spanyolul adagoló részeg delíriumodból ?
  • Ozzyehh
    Hát de szegények értelmileg vissza maradottak , tudjátok mit mindenki oda megy ahova akar ez rohadtul nem erőszak, de fogjátok vissza magatokat, mert ez a ti értelmi szinteteket tükröz... tudom, hogy úgy sem fogjátok fel mert kicsi a midiklorián szintetek..
  • Warden
    "Nincsen szükség ellenségekre, ha van egy magyar barátod" - Kurt Vonnegut